Heaviside Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Pa ne znam šta si mislio. Napisao si simpatični, ne znam na šta misliš ako ne na simpatije tj. navijanje za njih. Evo lezilebović je super objasnio zašto ne navijam za njih. A ja kad napišem simpatični na to i mislim (navijanje). Napisao sam sto puta da su objektivno dobri za srpsku košarku i da im želim da zauvek ostanu u ABA ligi.
Heaviside Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 (edited) a mvp argument stavi na stranu. Imaju bolje igrače nego rezultate. Edit: to što su optimizovali igru totalno u korist individualaca i bez osvrta na rezultat ih i čini nesimpatičnim u mojim očima. Ja zapravo nemam ništa protiv mege, samo ne kapiram toliki hype koji ti širiš po forumu još iz doba dok su igrali KLS. Hype se primio na forumu, a ja mislim da je preteran, pa se uključim da kažem i ja nešto za dnevnik. Edited March 29, 2015 by Heaviside
Кристофер Лумумбо Posted March 29, 2015 Author Posted March 29, 2015 pa pisao si i ranije o metalcu kao zdravom koncpetu ili nesto slicno, a ovde pises o meginom konceptu, tako da to povezujem. kako moze neko da simpatise metalac gde djukan kaze treneru da sedne, ponizi ga i vodi utakmicu umesto njega?! eto, meni je to ruznije od bilo cega sto radi mega. mega ima igrace na nivou rezultata, dve pobede su od 6. mesta, ja sam mislio da ce da ispadnu iz lige. glavni igrac mege je jokic, decko koji ima isto godina kao tejic, a jedini iskusniji igrac je keselj. ponov su bili na jednu loptu da osvoje kup i pobede zvezdu koja je 7 puta jaca
Khalid al-Muwalid Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 (edited) Mislim da je skor u ABA ligi, u najmanju ruku, u rangu ocekivanja javnosti uoci sezone, ali mislim i da je za ovu ekipu nedovoljno dobar. Kvaka je u tome sto smo tek kada je liga odmakla zapravo shvatili (i mi "navijaci", ali i igraci u svojim glavama, cini mi se) za kakve je domete ekipa sposobna, a to je upravo posledica brzog napretka tima, prilagodjavanja i individualnog sazrevanja u odnosu na kilav, nesiguran i neobecavajuci pocetak sezone. Ne bas sportsku epizodu sa odlaskom Jokica na kamp sam, moram priznati, zaboravio, ali takve stvari su ocigledno uslov za postojanje kluba koji se samofinansira i, slozili smo se, jednog pozitivnog koncepta. U svetu u kojem igraci odbijaju reprezentaciju zbog igranja Letnje lige ili odmaranja bolnih delova tela pred novi ugovor, mislim da je to savremena realnost koju moramo prihvatiti - i menadzeri, i klubovi, i igraci ce, jednostavno, uvek uraditi ono sto je u njihovom najboljem finansijskom interesu. E da: neka ga i Metalac, super, samo nek se igra basket u vise od jedne hale u Srbiji :) Edited March 29, 2015 by Khalid al-Muwalid
Кристофер Лумумбо Posted March 29, 2015 Author Posted March 29, 2015 Mislim da je skor u ABA ligi, u najmanju ruku, u rangu ocekivanja javnosti uoci sezone, ali mislim i da je za ovu ekipu nedovoljno dobar. Kvaka je u tome sto smo tek kada je liga odmakla zapravo shvatili (i mi "navijaci", ali i igraci u svojim glavama, cini mi se) za kakve je domete ekipa sposobna, a to je upravo posledica brzog napretka tima, prilagodjavanja i individualnog sazrevanja u odnosu na kilav, nesiguran i neobecavajuci pocetak sezone. Ne bas sportsku epizodu sa odlaskom Jokica na kamp sam, moram priznati, zaboravio, ali takve stvari su ocigledno uslov za postojanje kluba koji se samofinansira i, slozili smo se, jednog pozitivnog koncepta. U svetu u kojem igraci odbijaju reprezentaciju zbog igranja Letnje lige ili odmaranja bolnih delova tela pred novi ugovor, mislim da je to savremena realnost koju moramo prihvatiti - i menadzeri, i klubovi, i igraci ce, jednostavno, uvek uraditi ono sto je u njihovom najboljem finansijskom interesu. E da: neka ga i Metalac, super, samo nek se igra basket u vise od jedne hale u Srbiji :) micic i dangubic su bili
keitel Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 mega ima igrace na nivou rezultata, dve pobede su od 6. mesta, ja sam mislio da ce da ispadnu iz lige. glavni igrac mege je jokic, decko koji ima isto godina kao tejic, a jedini iskusniji igrac je keselj. ponov su bili na jednu loptu da osvoje kup i pobede zvezdu koja je 7 puta jaca Ja ne bih posmatrao mladost, nego njihovu tržišnu vrijednost. A po tom parametru Mega je odmah iza ove četvorke koja je otišla na fajnal for.
Khalid al-Muwalid Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 micic i dangubic su bili Ne kamp, moja greska, vec turnir u Italiji koji je Timmy pomenuo. Zapravo, ne mogu da se setim gde je tacno Jokic isao, samo se secam da je zbog toga propustio utakmicu-dve usred (ove) sezone.
keitel Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 (edited) Ne kamp, moja greska, vec turnir u Italiji koji je Timmy pomenuo. Zapravo, ne mogu da se setim gde je tacno Jokic isao, samo se secam da je zbog toga propustio utakmicu-dve usred (ove) sezone. Propustio je polufinale plej ofa domaće lige protiv Zvezde. edit: Micić i Dangubić, tako je. Jokić je igrao. Edited March 29, 2015 by keitel
Heaviside Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 pa pisao si i ranije o metalcu kao zdravom koncpetu ili nesto slicno, a ovde pises o meginom konceptu, tako da to povezujem. kako moze neko da simpatise metalac gde djukan kaze treneru da sedne, ponizi ga i vodi utakmicu umesto njega?! eto, meni je to ruznije od bilo cega sto radi mega. mega ima igrace na nivou rezultata, dve pobede su od 6. mesta, ja sam mislio da ce da ispadnu iz lige. glavni igrac mege je jokic, decko koji ima isto godina kao tejic, a jedini iskusniji igrac je keselj. ponov su bili na jednu loptu da osvoje kup i pobede zvezdu koja je 7 puta jaca Imao je i lebron 18 godina, pa je kidao u NBA. Imaju vrhunske talente. Ili hoćeš da kažeš da je Jokić rupa na regionalnom nivou? Ili musli, ili kešelj, ili miljenović. Koliko timova ima bolje igrače od njih? Jebi ga, ti opet o tome kako ja magu nekoga da simpatišem. Mogu, volim da Valjevo ima ABA ligaša. I ove godine toga o čemu pišeš nema. Kako možeš ti da navijaš za klub u kome sve žive osim možda trenera boli ona stvar da li su pobedili ili izgubili? I ne da navijaš, nego širiš hype, ako nisi video edit prethodnog posta. Ne očekujem odgovor, ti za Megu ja za Metalac. Ovo počinje da smara.
Кристофер Лумумбо Posted March 29, 2015 Author Posted March 29, 2015 Ja ne bih posmatrao mladost, nego njihovu tržišnu vrijednost. A po tom parametru Mega je odmah iza ove četvorke koja je otišla na fajnal for. pa ti ne bi posmatrao, ali trzisna vrednost ne igra utakmice. da su imali okafora i winslowa umesto ovh imali bi bolje rezultate, ali ne mnogo bolje. Ne kamp, moja greska, vec turnir u Italiji koji je Timmy pomenuo. Zapravo, ne mogu da se setim gde je tacno Jokic isao, samo se secam da je zbog toga propustio utakmicu-dve usred (ove) sezone. isao je u ameriku na hoop summit, ali tamo idu skoro svi igraci, nije to megina izmisljotina niti je to bio problem. ovo sa kampom u trevizu je bilo ruzno.
Khalid al-Muwalid Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Tako je, hvala. Timmy je pomenuo Jokica i Italiju, pa mi se sve izmesalo.
Кристофер Лумумбо Posted March 29, 2015 Author Posted March 29, 2015 Imao je i lebron 18 godina, pa je kidao u NBA. Imaju vrhunske talente. Ili hoćeš da kažeš da je Jokić rupa na regionalnom nivou? Ili musli, ili kešelj, ili miljenović. Koliko timova ima bolje igrače od njih? Jebi ga, ti opet o tome kako ja magu nekoga da simpatišem. Mogu, volim da Valjevo ima ABA ligaša. I ove godine toga o čemu pišeš nema. Kako možeš ti da navijaš za klub u kome sve žive osim možda trenera boli ona stvar da li su pobedili ili izgubili? I ne da navijaš, nego širiš hype, ako nisi video edit prethodnog posta. Ne očekujem odgovor, ti za Megu ja za Metalac. Ovo počinje da smara. pa sta sa tim sto je lebron, jedan od najboljih igraca ikada, kidao u nba? da nisu osvojili titulu ili usli u plejof?! jokic igra ispod nivao koji sam ocekivao ove sezone, to statistika ne pokazuje. musli je dosao na kraju kao krsotina iz partizana, keselj je jedini iskusan igrac. svi ostali igraci su klinci, pre pocetka sezone sam mislio da je uspeh ukoliko mega ne ispadne. ovo o simpatisanju sam pomenuo ponovo zato sto si se ti pozvao na lezilebovicev post pa mi nije jasno kako mozes da simpatises/navijas za...ma znas vec.
Heaviside Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Dobar argument za lebrona. Sa tim što Mega nema jednog nego više dobrih mladih igrača i što je konkurencija jadna. Pratiš i znaš više košarke nego ja, uostalom to ti je posao, pa mislim da nemam neke šanse u raspravi u detalje o svakom igraču igraču Mege ponaosob i projekcijama pre sezone, samo što to uopšte nije ni bitno jer niko iz Mege ni ne krije da ih rezultat ne zanima, tako da me ti ne možeš ubediti u suprotno. A za navijanje se ipak praviš lud. Pozivanje na lezilebovica je bio odgovor na tvoje pitanje da ne nih prepisivao njegov post. Ti si uveo to u priču, kao, kako je moguće da nekome Đukoanov Metalac bude simpatičniji od Miškove Mege. Mega Leks - Metalac patkometrija, neverovatno. Kako god, vidim da si shvatio da su takva pitanja besmislena. Dopusti mi da ne budem deo tvog Mega Leks hype-a i da napišem post-dva o Megi bez da me ti preslišavaš o ponašanju Đukanovića u Valjevu, koji makar nije u očiglednom konfliktu interesa, i broju poseda na koji Mega igra.
ficfiric Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Sa 18 godina Bogdan je sedeo na tribinama, kad vec pricate o talentima.
Кристофер Лумумбо Posted March 29, 2015 Author Posted March 29, 2015 (edited) Dobar argument za lebrona. Sa tim što Mega nema jednog nego više dobrih mladih igrača i što je konkurencija jadna. Pratiš i znaš više košarke nego ja, uostalom to ti je posao, pa mislim da nemam neke šanse u raspravi u detalje o svakom igraču igraču Mege ponaosob i projekcijama pre sezone, samo što to uopšte nije ni bitno jer niko iz Mege ni ne krije da ih rezultat ne zanima, tako da me ti ne možeš ubediti u suprotno. A za navijanje se ipak praviš lud. Pozivanje na lezilebovica je bio odgovor na tvoje pitanje da ne nih prepisivao njegov post. Ti si uveo to u priču, kao, kako je moguće da nekome Đukoanov Metalac bude simpatičniji od Miškove Mege. Mega Leks - Metalac patkometrija, neverovatno. Kako god, vidim da si shvatio da su takva pitanja besmislena. Dopusti mi da ne budem deo tvog Mega Leks hype-a i da napišem post-dva o Megi bez da me ti preslišavaš o ponašanju Đukanovića u Valjevu, koji makar nije u očiglednom konfliktu interesa, i broju poseda na koji Mega igra. dobro, pravim se malo lud, ipak pricamo o klubu iz komsiluka koji najvise pratim :D sto se hajpa tice, valjda kapiras da je to delimicno i zajebancija. btw, misko nije u knfliktu interesa, nema nikakve veze sa megom osim sto neki njegovi igraci igraju tamo. Edited March 29, 2015 by Кристофер Лумумбо
Recommended Posts