Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Presjeklo ga kad je vidio debelog pored klupe.

Nego, ni Jokić ne blista. Prilično mizerno poluvrijeme za centre Mege s obzirom koga imaju naspram sebe.

Jbt, njima Bobi i Cirbes nisu mogli ništa a kamoli raspadi od Muslija i Jokica.

Posted

@joe, da, bas me podsetilo na ono sto je curry uradio sinoc :)

mislim bez zajebancije

Posted

Miljenovic bi bio mnogo bolji kad bi mu neko zabranio da sutira sa preko 4-5 metara, posto jadan ne moze da dobaci. Juce je imao jedan pokusaj za 3 iz coska kad su prisli na nesto malo razlike i pogodio je tablu, strasno je los iz daljine. On mi je nekako najdrazi u ovoj ekipi ali cesto pravi greske bezveze, bespotrebno skroz, mada je opet svakako najkorisniji. Jokara se borio kao nesto ali kilavo je to, a najbolji uz Miljenovica su bili Keselj i Musli. Keselja je Miloje vadio par puta kad je ovaj bio u nekom ludilu i svasta pogadjao, cudio se kad je isao na klupu ali dobro, to su vec neke takticke seme i kombinacije. Na kraju mnogo gresaka, svima drhtale ruke a navijaci skandirali "Silov'o si Zvezdu, Miloje". Sve je jasno, Miloje pustio.

Pored terena bio bradonja iz Nevernih beba, uplasio sam se kad sam ga video.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

4 asistencije Miljenovica za nekih 2 minuta (u 4 uzastopna napada)

edit: 7 asistencija u drugoj cetvrtini i to mu jednu nisu uracunali (kod bacanja Zagorca). 

Edited by Timmy
Posted

Ziv li je Kojot? Kako god bi Heslip uzimao loptu padalo bi mi na pamet kako se Kojotu dize kosa na glavi. :lolol:

Posted

Ziv li je Kojot? Kako god bi Heslip uzimao loptu padalo bi mi na pamet kako se Kojotu dize kosa na glavi. :lolol:

:D

nisam stigao da gledam utakmicu zbog ncaa turnira. hoce li coki reagirati?!

Posted

:D

nisam stigao da gledam utakmicu zbog ncaa turnira. hoce li coki reagirati?!

Kazu da smo ga s namerom gledali u utakmici protiv nas.

Posted

jokic mvp u foto finisu. 

Dobar je bio, borio se kao lav. Nego, u cemu je fora sa tim sto je svaku drugu loptu on prevodio napred a ne Miljenovic i Jaramaz? Isto tako mi nije jasno sto je krao skokove s ruke saigracima par puta, izgleda da se previse lozi na statistiku brat Jokara.

Posted

Zato sto kad visoki igrac koji moze da povede loptu posle skoka i posalje pas napred odbrana i ima vise poteskoca da se postavi dovoljno brzo. U megi bar ima prostora da razvija taj skill.

Posted

Jokic kad povede loptu posle skoka odbrana se vec postavila. Ok bi bilo da izbacuje brzo loptu ali cesce ga gledamo kako igra pleja.

Sto je najgore dribling mu je ok, ali ne vidim nikakvu ostvarenu prednost njegovim prenosom lopte.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Neki visoki su grdne pare zaradili na tom kvalitetu.

Posted

Jokic kad povede loptu posle skoka odbrana se vec postavila. Ok bi bilo da izbacuje brzo loptu ali cesce ga gledamo kako igra pleja.

Sto je najgore dribling mu je ok, ali ne vidim nikakvu ostvarenu prednost njegovim prenosom lopte.

A da je dao pleju, odbrana se ne bi postavila? Naravno da nece da spoji igraca svaki put sa kosem, ali to je ogroman kvalitet za tranziciju, i malo visokih igraca ga imaju. Narocito sto je on izuzetan dodavac nevezano za poziciju.

Posted

Pa to je najklasicnije otvaranje kontre. Visoki uhvati, doda pleju i stize kao poslednji igrac - trejler za sekundarni napad, ako kontra ne uspe. To se uci od najmladjih kategorija.

Ne znam da li pricamo o istim situacijama.

Stoji da Jokic ima preglednost i pas, ali kad spusti u dribling posle skoka, napad vise nije kontra.

Sent from my iPad using Tapatalk HD