Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted (edited)

nije musliju ovo prvi put da je u megi

Edited by Кристофер Лумумбо
Posted (edited)

Video sam te snimke ne moraš da ideš đonom. Znači Vujošević je trener Partizana 15god ili koliko već u ovoj novijoj eri a ti kao krunski dokaz predočavaš dva snimka sa utakmica. Šta ćemo sa svim ovim izjavama bivših igrača koji ga hvale? Ima ih više od 2 sigurno.

Ti mi tražiš dokaze i pitaš da li sam prisustvao treningu jer u suprtonom nemam prava da pričam o Vujoševiću i onda ja idem đonom?

Kakvi dokazi, preozbiljno shvataš ovo. Nagađamo i pričamo o ličnim utiscima zašto Musli igra bolje u Megi. I moj je utisak da, osim stila igre i manjeg pritiska, na to utiče i to što je seronja™ kome više odgovara drugarski odnos Milojevića od Vujoševićevog opštenja sa majkom i davljenja (jel ti trebaju dokazi za ovo?).

Vujošević je izbacio gomilu odličnih igrača i sa njihovim izjavama nećemo ništa. To je ono što od starta ne shvataš - nekoga Vujoševićevski tretman uzdigne do perfekcije, a nekome ubije samopouzdanje i želju za radom jer sam za sebe počinje da misli da je beznadežan slučaj.

Edited by Heaviside
Posted

Meni pre svega deluje da je Musli izgubio neko kilo, narocito u predelu zadnjice.

Deluje bolje nego u Partizanu svakako, ali cinjenica je da se igra bez odbrane i da je to ipak Mega. Kad bude otisao negde posle ovoga, videcemo da li je stvarno postao igrac

Posted

Ma to sad kao da su Sale ili poliglota™ nekakvi vaspitači. Cilj je da pronađeš ključ da ti igrač u timu funkcioniše, ako ti treba takav igrač. Kod Muslija su stvari jasne - on ima 213, relativno dobru pokretljivost i tehniku za svoju visinu, ima dakle predispozicije, samo je pitanje da li te predispozicije mogu da se iskoriste.

Musli ima užasnu tehniku, ne vezano za visinu, čovek šutira sa dve ruke, nema poluhorog i pije banane od igrača nižih od sebe. 

• 2 weeks later...
Posted

Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti

Posted

:pera:

Posted

Mitrovacki promaseni zivoti u kombinaciji sa beogradskim, spektakl na tribinama zagarantovan. A ja sedim blizu i navijam za nase, kako ce biti lepo kad ih dobijemo [emoji1]

Posted

Bravo za Milojevu taktiku, iskusno smo ih pustili u prvoj da pomisle da su jaci i sad cemo polako da dodajemo gas

Posted

Presjeklo ga kad je vidio debelog pored klupe.

Nego, ni Jokić ne blista. Prilično mizerno poluvrijeme za centre Mege s obzirom koga imaju naspram sebe.

Posted (edited)

Jak pocetak drugog poluvremena

upravo duh steph curryja usao u miljenovica

Edited by Joe D