Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Ma očigledno je da nije mogao psihološki da izdrži torturu kod primitivčine. Nema on nešto naročito drugačiji repertoar nego pre, samo igra sa mnogo više samopouzdanja.

Posted (edited)

samo pogledaj rezultat utakmice bez produžetka 88:88 totalno drugačije shvatanje košarke

Edited by theanswer
Posted

Ima sigurno i jedno i drugo uticaja. Megin stil igre definitivno uzrokuje ludačke statistike ali je i mnogo lakše igrati u Megi nego u Partizanu, čak i da trener Partizana normalno tretira svoje igrače, a ne tretira.

Posted

daj nemojte. kako se iz svake priče izrodi priča o vujoševiću? sad je musli u kurcu zbog vujoševića a kako je tretirano x igrača koji su posle njega postali vrhunski igrači. mislim, dajte malo realnosti ipak.

Posted (edited)

vujošević na stranu, igranje u partizanu i megi ne može da se poredi po pritisku koji nosi sa sobom, a ima igrača koji se loše nose sa pritiskom.

A ima i ljudi koji su mnogo produktivniji u okruženju u kome imaju podršku i gde ih tetoše, kao i onih kojima treba konstantna kritika da se ne bi uljuljkali. Možda je Musli ovaj prvi, a Bogdanović ovaj drugi. Nisu svi isti.

Kako god, očigledno je da Musliju Mega mnogo više prija od Partizana.

Edited by Heaviside
Posted

Pa u tome je i stvar, ne može izgleda da se svakim igračem isto postupa, različiti su ljudi, mora da se nađe ključ kako da priđeš igraču (ili bilo kome, gde god postoji nekakva pedagogija). Nevaspitanko je centar svog univerzuma, pa mu je izgleda too much da to shvati.

Kako je Sale (i ostatak stručnog štaba) mogao da napravi upotrebljivog igrača od Raduljice. Muta je jedno tri puta rekao u raznim intervjuima za Raduljicu - "on je takav, voli da se mazi".

Očigledno je Miloje našao sa njim dobar odnos, dok govedo za to nije imalo vremena od psovanja sudija i prepiski sa Ćokijem.

Posted (edited)

to su sve eufemizmi za los karakter. cuj, voli da se mazi.to valjda znaci da ne moze u isto vreme da voli i da trenira. 

uglavnom, raduljica je jedan seronja i ta paralela ne ide musliju u prilog, a ni tvojoj teoriji.

Edited by Joe D
Posted (edited)

Pa u tome je i stvar, ne može izgleda da se svakim igračem isto postupa, različiti su ljudi, mora da se nađe ključ kako da priđeš igraču (ili bilo kome, gde god postoji nekakva pedagogija). Nevaspitanko je centar svog univerzuma, pa mu je izgleda too much da to shvati.

Kako je Sale (i ostatak stručnog štaba) mogao da napravi upotrebljivog igrača od Raduljice. Muta je jedno tri puta rekao u raznim intervjuima za Raduljicu - "on je takav, voli da se mazi".

Očigledno je Miloje našao sa njim dobar odnos, dok govedo za to nije imalo vremena od psovanja sudija i prepiski sa Ćokijem.

Ma gde mu nije posvetio pažnju, posvetio mu je pažnju verovatno veću nego u dosadašnjoj karijeri svi ostali zajedno. Ja danas nisam gledao utakmicu ali sam gledao kup i tu mi ništa novo Musli nije pokazao.

Edited by theanswer
Posted

to su sve eufemizmi za los karakter. cuj, voli da se mazi.to valjda znaci da ne moze u isto vreme da voli i da trenira. 

uglavnom, raduljica je jedan seronja i ta paralela ne ide musliju u prilog, a ni tvojoj teoriji.

Nije to paralela između Muslija i Raduljice, nego između Saleta i kulovčine.

Posted

Ma gde mu nije posvetio pažnju, posvetio mu je pažnju verovatno veću nego u dosadašnjoj karijeri svi ostali zajedno. Ja danas nisam gledao utakmicu ali sam gledao kup i tu mi ništa novo Musli nije pokazao.

Tačno, ništa novo, samo mnogo više samopouzdanja.

Posted (edited)

Nije to paralela između Muslija i Raduljice, nego između Saleta i kulovčine.

i sta je saletov pristup pomogao raduljici tacno? igra li negde?

i ispada da branim vujosevica, ali ovde stvarno nema mesta da mu se prebacuje. ako je igrac mentalno mek i ne moze da usvoji sta se trazi od njega, to nije krivica trenera. ima uvek drugih koji to mogu.

Edited by Joe D
Posted

Raduljica je definitivno seronja, ali ima i ljudi koji nisu seronje (vredni, odgovorni) a demorališe ih pristup u kome se stalno potenciraju greške, dok se za dobro urađene stvari ne dobija pohvala jer se to podrazumeva.

Trenutno je u žiži™ film Whiplash koji se bavi time. Dobar je, preporučujem.

Posted (edited)

i sta je saletov pristup pomogao raduljici tacno? igra li negde?

Pomogao mu je da dobro igra za reprezentaciju. Ne može valjda on da bude odgovoran za to kako će ovaj da igra kod nekog drugog. Edited by kobni zelaya
Posted (edited)

Trenutno je u žiži™ film Whiplash koji se bavi time. Dobar je, preporučujem.

gledao, sranje je

mislim, u pouci je sranje, za gledanje nije los

Edited by Joe D