Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Cenim da je tvoj post komican i da nema spsolutno nikakve veze sa realnoscu, a to bi ti i bobi rekao.

Posted

Realno, Muta ga je razigrao pa Mega pokupila! I njega i Miljena

Kao sto je Zvezda pokupila Kalinu i Jovica (pre njih, Majkija Skota) a Partizan Draganceta (i pre njega Cakarevica)

Lopuze!!!

:fantom:

Posted

Cenim da je tvoj post komican i da nema spsolutno nikakve veze sa realnoscu, a to bi ti i bobi rekao.

C, c, c, kako se olako otkrivaju politicki afiniteti. :s_a:

Pitao sam te nesto. Ulogu Mege u povratku Bobija na kosarkasku scenu niko ne spori, procitao sam i sam par njegovih izjava gde se zahvaljuje Megi i Miloju na tome, ali tvrditi da je Bobi danas isti igrac kakav je bio kad je dosao u Zvezdu je bezobrazluk i slepilo nevidjenih razmera. Covek je strasno napredovao za ove dve godine ali se to, naravno, nikada nece priznati posto je Radonjic trener Zvezde. Da je poslednje dve godine proveo u Partizanu i ovoliko napredovao ovde bi se knjige pisale o carobnjastvu i genijalnosti.

Posted

naravno da je napredovao, to niko ne spori, ali ti si npaisao da "mega nema ama bas nikakve veze sa stanjem u kojem je bobi trenutno". to jednostavno nije istina. na stranu to sto ja mislim da milojevicu idu ubedljivo najvece zasluge za njegov napredak.

Posted

naravno da je napredovao, to niko ne spori, ali ti si npaisao da "mega nema ama bas nikakve veze sa stanjem u kojem je bobi trenutno". to jednostavno nije istina. na stranu to sto ja mislim da milojevicu idu ubedljivo najvece zasluge za njegov napredak.

Pa nema. Bobi vec dve godine nema nikakve veze sa Megom, osim ako ne trenira individualno sa Milojevicem.

Posted

Pa nema. Bobi vec dve godine nema nikakve veze sa Megom, osim ako ne trenira individualno sa Milojevicem.

I došao bi u Zvezdu pravo iz trenutno-bez-kluba da igra Evroligu, jasno. Kakav Milojević, kakva Mega.

Posted

I došao bi u Zvezdu pravo iz trenutno-bez-kluba da igra Evroligu, jasno. Kakav Milojević, kakva Mega.

Obrati paznju na rec "trenutno" pa onda prelistaj Vujakliju da skapiras sta ta rec tacno znaci. Ili prosto prati raspravu sa malo vise paznje.

Posted (edited)

cekaj bre, jel ti uopste citas do kraja post na koji odgovaras, ili samo kontriras napamet? u zagradi boldovana poenta

time što megu nazivaš izlogom potpuno potcenjuješ resurse (vreme, ljudi, novac) koji se tamo ulažu da marjanović bude u ovom stanju u kojem je trenutno (odnosno, u stanju koje je prethodilo proceni da je on odgovarajući igrač za EL zvezdu).

Ergo, zvezda ima mnogo toga da zahvali megi na marjanovicu, i tu je tacka celoj ovoj raspravi. drugo je sto je zvezda dobila vrednog momka koji je voljan stalno da radi na sebi i prirodno da je napredovao. Ali reci da nema mega nista sa njegovim trenutnim stanjem je jednako reci da Pesic nema nista sa trenutnim stanjem Bjelice. Tehnicki je tacno, ali ne cini pravdu onome sto je uradjeno za igraca u tom trenutku.

Edited by Joe D
Posted

cekaj bre, jel ti uopste citas do kraja post na koji odgovaras, ili samo kontriras napamet? u zagradi boldovana poenta

Ergo, zvezda ima mnogo toga da zahvali megi na marjanovicu, i tu je tacka celoj ovoj raspravi. drugo je sto je zvezda dobila vrednog momka koji je voljan stalno da radi na sebi i prirodno da je napredovao. Ali reci da nema mega nista sa njegovim trenutnim stanjem je jednako reci da Pesic nema nista sa trenutnim stanjem Bjelice. Tehnicki je tacno, ali ne cini pravdu onome sto je uradjeno za igraca u tom trenutku.

QED

Posted

ne. u izlogu roba stoji izložena u svom finalnom pakovanju. sa mašnicom i šljokicama. eventualno na akciji™.

time što megu nazivaš izlogom potpuno potcenjuješ resurse (vreme, ljudi, novac) koji se tamo ulažu da marjanović bude u ovom stanju u kojem je trenutno (odnosno, u stanju koje je prethodilo proceni da je on odgovarajući igrač za EL zvezdu).

Mega je izlog zanatske radnje. Pokupe sirovinu i malo je obrade i ture u izlog i još pomalo dorađuju dok ne naiđe prvi kupac. Čak nisu u stanju ni da izbace vrhunski proizvod već mora bolji zanatlija da dorađuje da bi mogao da ga koristi, ako već pričamo o Bobiju. Izraz mi se sviđa jer naglašava da klub postoji isključivo zbog prodaje igrača i koristiću ga i dalje. Isto važi i za izraz ergela, i nekako mislim da je i tebi od starta jasno šta želim da kažem i da ne mislim da su igrači Mege konji već da ciljam na manjak takmičarskih ambicija.

Šta znam, vidim da ima ljudi kojima se sviđa ovaj neobavezni stil košarke koji forsira Mega, meni se to ne sviđa i bez obzira na tvoje intervencije i dalje mi više liče na trening centar (ergela u konjičkom sportu) nego na košarkaški klub.

Posted

Editovao sam malo Bobijevu wikipedia stranicu

2006–2010     ucio da hoda

2010–2011     dangubio

2011–2012     gubljenje vremena

2012               jurio maloletnice s Mutom

2012–2013     pravio kobasice u mesari

2013–present     Crvena zvezda, naucio da igra kosarku

Kao sto se vidi, sve sto je momak do 2013 radio je posve nebitno za njegove kosarkaske vestine. Radonja madjija.

Posted

U stvari, hajde da budem fin pa da ti ipak odgovorim, iako je sve sto zasluzujes forumska cuska. Kad neko napise "u ovom stanju u kojem je trenutno, odnosno u stanju koje je prethodilo proceni da je on odgovarajuci igrac za EL Zvezdu" on izjednacava prvo i drugo stanje jer tome rec "odnosno" sluzi. Kapiras? Vidis, ta dva stanja nije pristojno izjednacavati jer izmedju njih postoje dve godine rada tokom kojih je (to ne spori cak ni Kojot) Bobi jako mnogo napredovao. Dakle, ovde niko ne negira uticaj Mege i Milojevica na Bobijev kosarkaski razvoj, jedino sto se negira su dve godine koje je proveo u radu sa Radonjicem i njegovim timom. Posto sam ja navijac Zvezde i gledam sve njene utakmice meni je razlika izmedju Bobija kakav je dosao u Zvezdu i Bobija danas itekako vidljiva. Ne sporim da Bobija kakav je danas verovatno ne bi ni bilo da nije bilo Bobija od pre dve godine kad je izasao iz Mege ali to nije isti igrac. Mislim, sto bi ti rekao, tehnicki jeste ali sustinski nije. S obzirom da Bobi nije dosao iz Mege u Zvezdu sa 18 godina vec kao formiran igrac nije li opravdano pretpostaviti da njegov napredak kao formiranog igraca ima neke veze sa trenerskim timom koji ga je trenirao tokom tog napretka?

Posted

Editovao sam malo Bobijevu wikipedia stranicu

2006–2010     ucio da hoda

2010–2011     dangubio

2011–2012     gubljenje vremena

2012               jurio maloletnice s Mutom

2012–2013     pravio kobasice u mesari

2013–present     Crvena zvezda, naucio da igra kosarku

Kao sto se vidi, sve sto je momak do 2013 radio je posve nebitno za njegove kosarkaske vestine. Radonja madjija.

Ne Crvena Zvezda. KK Snajper. Nemoj da gubis koncentraciju.

Posted (edited)

Jebot ljudi kako serete po Megi to je katastrasno. Mega je trenutno najzdraviji klub u nasoj kosarci jer jedini ne dobija ni dinar od drzave. Na koju foru mislite da bi Mega opstala da ne pravi igrace? Licemerni ste u pm visesa tim dok oba kluba za koja navijate samo seru i kukaju na drzavu daj daj daj a onda kad naprave igraca i prodaju, kurac unesu u klub a pare stave u sopstvene dzepove.

Harpere ti se mi u top 5 forumasa na ovom forumu koje cenim i volim da citam ali u poslednje vreme su ti postovi previse nabijeni negativnom energijom, opusti se malo.

Edited by Moća
Posted

Jebot ljudi kako serete po Megi to je katastrasno. Mega je trenutno najzdraviji klub u nasoj kosarci jer jedini ne dobija ni dinar od drzave. Na koju foru mislite da bi Mega opstala da ne pravi igrace? Licemerni ste u pm visesa tim dok oba kluba za koja navijate samo seru i kukaju na drzavu daj daj daj a onda kad naprave igraca i prodaju, kurac unesu u klub a pare stave u sopstvene dzepove.

Harpere ti se mi u top 5 forumasa na ovom forumu koje cenim i volim da citam ali u poslednje vreme su ti postovi previse nabijeni negativnom energijom, opusti se malo.

Ko sere po Megi? To ti vidi sa Heaviside-om. Ja taj klub nekako ne volim, nemam neki poseban razlog, prosto mi nije simpatican, ali u ovom poslednjem slucaju sam totalno na strani Zalizanog, sto sam i napisao dva puta. Covic je ovde ispao neopevani magarac, kao sto obicno i ispadne cim zine.