harper lee Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 da, bas zbog ovoga je i misko reagovao. partizan ima megu kao drugi tim iz kojeg u partizan idu bobi, dangubic i ostali najbolji igraci. Zajebi mi tu pricu, to je posao i nema veze sa przenjem tima. Kad ti trener jednog kluba izjavi koga bi navijacki voleo da vidi protiv sebe u finalu onda nema razloga da se dalje traga za tim zasto se na jedan nacin i sa jednom rotacijom igra protiv jednog a na drugi nacin i sa drugom rotacijom protiv drugog kluba. Covic nista nije slagao, samo je trebalo da drzi jezik za zubima jer se njega ne tice kako ce Mega protiv koga da igra. Njega treba da zanima samo kako igra njegov klub a kako ce Mega da igra protiv bilo koga drugog, to nije njegov posao da se time bavi. Uostalom, momci iz Mege su dosli do finala i prirodno je da su odrali parket da bi dobili utakmicu za trofej. To je sustina takmicarskog sporta. Ako se Covic dr Nebojsi to ne svidja uvek moze da ode i gaji gladiole a kosarku i narocito davanje izjava prepusti nekom sa manje kompleksa a vise mozga.
Кристофер Лумумбо Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 (edited) Zajebi mi tu pricu, to je posao i nema veze sa przenjem tima. Kad ti trener jednog kluba izjavi koga bi navijacki voleo da vidi protiv sebe u finalu onda nema razloga da se dalje traga za tim zasto se na jedan nacin i sa jednom rotacijom igra protiv jednog a na drugi nacin i sa drugom rotacijom protiv drugog kluba. Covic nista nije slagao, samo je trebalo da drzi jezik za zubima jer se njega ne tice kako ce Mega protiv koga da igra. Njega treba da zanima samo kako igra njegov klub a kako ce Mega da igra protiv bilo koga drugog, to nije njegov posao da se time bavi. Uostalom, momci iz Mege su dosli do finala i prirodno je da su odrali parket da bi dobili utakmicu za trofej. To je sustina takmicarskog sporta. Ako se Covic dr Nebojsi to ne svidja uvek moze da ode i gaji gladiole a kosarku i narocito davanje izjava prepusti nekom sa manje kompleksa a vise mozga. ovo sa rotacijom je presmesno kako to partizan ima megu? mega je neki faktor pa pusta partizan?! Edited February 23, 2015 by Кристофер Лумумбо
harper lee Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 ovo sa rotacijom je presmesno kako to partizan ima megu? mega je neki faktor pa pusta partizan?! Nije, nego Milojevica pretpostavljam boli kurac da se trudi. Ako navijacki "bira" klub za protivnika onda verovatno navijacki i vodi utakmice. Nisam ja izmislio da je to izjavio pred finale.
Кристофер Лумумбо Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Nije, nego Milojevica pretpostavljam boli kurac da se trudi. Ako navijacki "bira" klub za protivnika onda verovatno navijacki i vodi utakmice. Nisam ja izmislio da je to izjavio pred finale. navijacki vodi utakmice :D daj, nemas 15 godina. navijacki vodi utakmice i drugacije su rotacije... naravno da ce da izjavi da bi voleo partizan u finalu, mislim da je samo tebi to nenormalna izjava.
harper lee Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 navijacki vodi utakmice :D daj, nemas 15 godina. navijacki vodi utakmice i drugacije su rotacije... naravno da ce da izjavi da bi voleo partizan u finalu, mislim da je samo tebi to nenormalna izjava. Nisam ni rekao da je nenormalna, meni je normalno da covek tetosi svoj bivsi klub cak i sa mesta trenera drugog kluba. Doduse, nije uobicajeno ali nije ni nenormalno. Uostalom, ni Zalizani nije demantovao da Mega igra drugacije protiv Zvezde i protiv Partizana, cak je pruzio i objasnjenje zasto je to slucaj.
Have_Fun Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 radice misko i coki zajedno i u buducnosti. tu nema dileme, pa nisu debili. preuzimaju Buducnost? (i ja jednom da iskoristim ovaj emoticon)
Djolle Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 ovo sa rotacijom je presmesno kako to partizan ima megu? mega je neki faktor pa pusta partizan?! Naravno, sve i da su full motivisani i 'dobro izrotirani' teško da bi dobili Partizan u iole značajnoj utakmici. Pričam o ovoj sezoni, prethodnih još teže. Kao što ne dobijaju ni Zvezdu, samo ih malo više nasekiraju. Iz te sekiracije je i proizašla ova Čovićeva izjava. Krajnje licemerno ako se zna da ima 2 tima u takmičenju. Što se tiče Mege, osim što joj je trener Grobar, teško da je Partizanova filijala. Meni su krajnje simpatični, daju prostor mladim igračima, igraju lepu košarku. Da, Miško je menadžer, ali ako je to model da se ne grebu za kintu od države, let it be.
katamaran Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Vrlo problematican tajming Coviceve izjave. Ispada da mu smeta sto se Mega trudi u finalu kupa.
theanswer Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Nisam ni rekao da je nenormalna, meni je normalno da covek tetosi svoj bivsi klub cak i sa mesta trenera drugog kluba. Doduse, nije uobicajeno ali nije ni nenormalno. Uostalom, ni Zalizani nije demantovao da Mega igra drugacije protiv Zvezde i protiv Partizana, cak je pruzio i objasnjenje zasto je to slucaj.
pacey defender Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 ako neko misli da je mega ergela, onda bi bilo fer i dosledno da marjanovića naziva konjem ovde na forumu.
Heaviside Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 ako neko misli da je mega ergela, onda bi bilo fer i dosledno da marjanovića naziva konjem ovde na forumu. Dobro, nek bude izlog umesto ergela, kad već sitničariš.
pacey defender Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 (edited) Dobro, nek bude izlog umesto ergela, kad već sitničariš. ne. u izlogu roba stoji izložena u svom finalnom pakovanju. sa mašnicom i šljokicama. eventualno na akciji. time što megu nazivaš izlogom potpuno potcenjuješ resurse (vreme, ljudi, novac) koji se tamo ulažu da marjanović bude u ovom stanju u kojem je trenutno (odnosno, u stanju koje je prethodilo proceni da je on odgovarajući igrač za EL zvezdu). Edited February 23, 2015 by pacey defender
harper lee Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 ne. u izlogu roba stoji izložena u svom finalnom pakovanju. sa mašnicom i šljokicama. eventualno na akciji. time što megu nazivaš izlogom potpuno potcenjuješ resurse (vreme, ljudi, novac) koji se tamo ulažu da marjanović bude u ovom stanju u kojem je trenutno (odnosno, u stanju koje je prethodilo proceni da je on odgovarajući igrač za EL zvezdu). Mega nema ama bas nikakve veze sa stanjem u kojem je Bobi trenutno.
Кристофер Лумумбо Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Mega nema ama bas nikakve veze sa stanjem u kojem je Bobi trenutno. Buahahahaha
harper lee Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Buahahahaha Cenis da dve godine treniranja sa Radonjicevim timom i igranja Evrolige nemaju nikakvog uticaja na Bobijevo trenutno stanje?
Recommended Posts