Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Због Човића смо остали без Ристића?

Posted

Ostaje da se vidi koliko će ovaj pičvajz da utiče na buduće poslovanje. Zvezda je samo kriva što je scouting zavisi od Miška. Klub se dovoljno izdigao da se osposobi da sam sebi nađe pojačanje, a ne da traži predloge od menadžera. Elem, Zagorac je odličan, valjalo bi ga imati dogodine u sastavu. O Jokiću ne treba ni raspravljati, ali Miško cilja masnije obeštećenje iz inostranstva.

Nimalo. Brzo ce Zalizani u Zeleznik s ratlukom i sto grama kafe kad bude brojao koliko ce da mu kapne u dzep od Bobijevog odlaska u Barselonu. Slucajevi Micica i Dangubica, pa i samog Bobija, pokazuju da on iz Mege ne moze da proda gotov proizvod jer mu za gotov proizvod treba trener i klub koji ce da ga naprave. Jedino moze da bude problema ako u ovom dopisivanju nema jos nekog sadrzaja za koji mi ne znamo, tipa pokusaja Zvezde da sa Bobijem produzi ugovor protivno Miskovoj zelji ili tako nesto.

Posted (edited)

Čović je neko ko se ponaša jako loše za vlasnika kluba i ko ima odvratnu narav koja prečesto šteti i klubu i mladim igračima koje stvara. Zbog njega smo ostali bez Ristića (iz ugla navijača Zvezde). Kao vlasnika FMPa sam ga gotivio koliko i Miška, a i koliko ga sada gotovim - nimalo.

Zadovoljan?

ponasa jako lose :lolol: , pa ovo je jos bolje od kontroverznog rukovodioca. Ajde, ajde, moze to i efektnije. Ako je Misko trgovac robljem zato sto uzima procenat od nadjenog posla, onda je Covic minimum kontroverzni rukovodilac Coki, predsednik KK Snajperista fuzionisan sa KK Robovlasnik. Ubacimo tu i drzavni novac potrosen na Schilba umesto na inkubatore i mamografe.

edit: quote

Edited by Venom
Posted

ponasa jako lose :lolol: , pa ovo je jos bolje od kontroverznog rukovodioca. Ajde, ajde, moze to i efektnije. Ako je Misko trgovac robljem zato sto uzima procenat od nadjenog posla, onda je Covic minimum kontroverzni rukovodilac Coki, predsednik KK Snajperista fuzionisan sa KK Robovlasnik. Ubacimo tu i drzavni novac potrosen na Schilba umesto na inkubatore i mamografe.

edit: quote

:lolol:

Progovorio Doole iz Venoma, konacno se autovao.

Posted

to ide obrnuto, pre ce coki da ide u munze da trazi nekog novog bobija, dangubica ili "nikad jeftinijeg" marcusa.

insistiram da mi se heavi izvini posto je misko samo navijac mege, a ne vlasnik. :fantom:

Posted

Mislio sam da meni odgovaras sa svojim prvim postom. Ocigledno pricamo o drugim stvarim.

Sto se tice toga sto ti pricas, u redu. Ali cela ta prica o tome sta je normalno ili nenormalno u nasoj kosarci odavno nema nikakvog smisla. Klubove u ABA ligi mogu da vode Dodik, Covic i Branko Ruzic, ali ne moze licencirani menadzer. To je prosto smesno.

Ma slažemo se skroz. Daleko od toga da je Mega neko zlo, samo meni nisu simpa. Napisao sam u prvom postu da to pominjem jer smo na odgovarajućem topiku i dodao da je Čović probio granice sa ovom izjavom.

Iritira što navijač Zvezde na forumu ne sme nikoga iz košarke da kritikuje jer zaboga navija za Ćokijev klub. Jebote, nisam ja Ćoki, njega nek hapse ili šta god, baš me briga.

Posted

to ide obrnuto, pre ce coki da ide u munze da trazi nekog novog bobija, dangubica ili "nikad jeftinijeg" marcusa.

insistiram da mi se heavi izvini posto je misko samo navijac mege, a ne vlasnik. :fantom:

Id kurac, pa napisao sam da je uspeo da izigra pravila. Aj nek bude voda navijača, al onda ti gubiš fotelju. :D

Posted

Ima i toga.

Mada, ne znam ni zasto se Covic kojeg vraga buni. On ima FMP, Partizan ima Megu, ne bi se ni Gurovic pretrgao od truda da je zreb spojio FMP i Zvezdu.

Posted

Ma slažemo se skroz. Daleko od toga da je Mega neko zlo, samo meni nisu simpa. Napisao sam u prvom postu da to pominjem jer smo na odgovarajućem topiku i dodao da je Čović probio granice sa ovom izjavom.

Iritira što navijač Zvezde na forumu ne sme nikoga iz košarke da kritikuje jer zaboga navija za Ćokijev klub. Jebote, nisam ja Ćoki, njega nek hapse ili šta god, baš me briga.

Izvini, stvarno smo imali nesporazum. Odgovarao sam Posrbici, ti si se nadovezao sa necim drugim.

Posted (edited)

Cela ta višemesečna patkometrija Dule vs Čović je smešna. Poena navijača Partizana pored Tegi terminologije je da dokažu da je Čović kriminalac i šta već i da se time meni osporava svako mišljenje koje imam o bilo kome iz srpske košarke. Da li mislim da je Duško Vujošević kancer srpske košarke - da mislim. Da li mislim da je dobar trener - da mislim. Da li mi je simpatičan Miško - ne nije ni malo. Ne želim da svaki jebeni put napišem da je neko iz srpske košarke štetan ili nesimpatičan da mi se uvek iz fioke izvadi Čović kao kontra argument, jer zaboga on je predsednik kluba za koji navijam i ima crnu prošlost. Ne dopisujem se ovde sa @ima1tim, već sa normalnim ljudima.

edit. brži Heaviside

Edited by Nemanja Posrbica
Posted

Sto kaze onaj novinar Mondo-a tesko da je slucajno sto su se bas danas zakacili. Verovatno cela prica ima veze sa Bobijem i Barsom.

Posted

Ima i toga.

Mada, ne znam ni zasto se Covic kojeg vraga buni. On ima FMP, Partizan ima Megu, ne bi se ni Gurovic pretrgao od truda da je zreb spojio FMP i Zvezdu.

da, bas zbog ovoga je i misko reagovao. partizan ima megu kao drugi tim iz kojeg u partizan idu bobi, dangubic i ostali najbolji igraci.

Posted

kontroverznog rukovodioca

Ekscentrični rukovodilac, molim lepo.

Posted

radice misko i coki zajedno i u buducnosti. tu nema dileme, pa nisu debili.