Venom Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 FMP je imao takmičarske ambicije, čak ih ima i dalje, dok je Megi jedina ambicija da ne bude poslednje ne bi li proizvodi i dalje stajali u vidljivom izlogu. Sve je to u redu, ali pricamo o Misku agentu, koji svoji klijente ne nalazi tako sto im preti da ce im pucati u kolena. Ili sam nesto propustio? Sto se tice Meginih ambicija, neka im drzava obezbedi milionski budzet u evrima, pa da pricamo o odsustvu ambicija. Moze?
Heaviside Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 a Miljenovic? <_< Nije loš naravno, ali mi se više sviđaju ova dvojica. Igrao sam u juniorima FMP i ponekad trenirao sa prvim timom, Aco Petrović bio trener. Nije ni to ne znam kakvo zdravo okruženje bilo, ali ipak je rezultat bio na prvom mestu. FMP je dovodio reprezentativce i plaćao ih dobro. Aškrabić, Nikolić, Bulatović, Smiljanić su igrali u FMP-u za lovu u zrelim godinama, nešto što je za Megu nezamislivo.
Papovac Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 znaci sad se i misko mrzi jer udara na svetinju
Nemanja Posrbica Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Jbt, vi ste stvarno neverovatni. Dok je Zvezda bila qrac, a FMP dominirao nismo mogli da zivimo od tvrdnji da je Covic robovlasnik, ucenjuje decu i roditelje, daje igracima kikiriki itsl. Sad je to ocigledno sve zaboravljeno, a trgovac robljem je Misko4Raznatovic, ciji je posao da nadje igracu klub i da od toga uzme procenat. A ako mu ne nadje klub, da ga dovede u Megu da mu karijera ne ode totalno u qrac (vidi pod: Bobi Marjanovic). Gde sam ja branio Čovića?
Heaviside Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Sve je to u redu, ali pricamo o Misku agentu, koji svoji klijente ne nalazi tako sto im preti da ce im pucati u kolena. Ili sam nesto propustio? Sto se tice Meginih ambicija, neka im drzava obezbedi milionski budzet u evrima, pa da pricamo o odsustvu ambicija. Moze? Ja pričam o Mišku vlasniku kluba koji je vlasnik kluba samo zato što izigrava pravila i o tome da ta pravila postoje sa razlogom. Nije normalno da Miško bude vlasnik kluba. Nisam pričao o Mišku kao agentu, u tome je u svetskom vrhu, nema šta mnogo da se kaže. Poredio sam Metalac i FMP sa Megom tako da ne znam odakle ti državni milioni u priči.
Heaviside Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 znaci sad se i misko mrzi jer udara na svetinju Haluciniraš.
Nemanja Posrbica Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Kad smo već na ovom topiku da dodam da mi je Mega odvratna, iako mi se Zagorac i Jokić dopadaju. Ostaje da se vidi koliko će ovaj pičvajz da utiče na buduće poslovanje. Zvezda je samo kriva što je scouting zavisi od Miška. Klub se dovoljno izdigao da se osposobi da sam sebi nađe pojačanje, a ne da traži predloge od menadžera. Elem, Zagorac je odličan, valjalo bi ga imati dogodine u sastavu. O Jokiću ne treba ni raspravljati, ali Miško cilja masnije obeštećenje iz inostranstva.
nemoderisani Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Mora da se zajebavaš, nemoguće je da je neko toliko retardiran. Koji ljudski jad i čemer moraš biti kad odmah nazivaš nekog retardiranim u običnoj raspravi. Posebno kad si upao kao case in point na ono što je napisao Venom o kratkom pamćenju o tome ko je i šta je Nebojša Čović.
Venom Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Ja pričam o Mišku vlasniku kluba koji je vlasnik kluba samo zato što izigrava pravila i o tome da ta pravila postoje sa razlogom. Nije normalno da Miško bude vlasnik kluba. Nisam pričao o Mišku kao agentu, u tome je u svetskom vrhu, nema šta mnogo da se kaže. Poredio sam Metalac i FMP sa Megom tako da ne znam odakle ti državni milioni u priči. Mislio sam da meni odgovaras sa svojim prvim postom. Ocigledno pricamo o drugim stvarim. Sto se tice toga sto ti pricas, u redu. Ali cela ta prica o tome sta je normalno ili nenormalno u nasoj kosarci odavno nema nikakvog smisla. Klubove u ABA ligi mogu da vode Dodik, Covic i Branko Ruzic, ali ne moze licencirani menadzer. To je prosto smesno.
nemoderisani Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Nije normalno ni da se Čović slobodno kreće ali jebiga.
Venom Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Gde sam ja branio Čovića? Samo si se umesao u prepucavanje Covica i Miska, konstatujuci da je Misko trgovac robljem. Ako si samo to da napises, a da to nema veze sa Covicem, koji je tacno kontekst? Eto tako ti doslo? Mogao si da napises i "Budimo realni, voda je mokra."? Nemoj da si neozbiljan.
Кристофер Лумумбо Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Ja pričam o Mišku vlasniku kluba koji je vlasnik kluba samo zato što izigrava pravila i o tome da ta pravila postoje sa razlogom. Nije normalno da Miško bude vlasnik kluba. Nisam pričao o Mišku kao agentu, u tome je u svetskom vrhu, nema šta mnogo da se kaže. Poredio sam Metalac i FMP sa Megom tako da ne znam odakle ti državni milioni u priči. molim vas da ne sirite dezinformacije Ostaje da se vidi koliko će ovaj pičvajz da utiče na buduće poslovanje. Zvezda je samo kriva što je scouting zavisi od Miška. Klub se dovoljno izdigao da se osposobi da sam sebi nađe pojačanje, a ne da traži predloge od menadžera. Elem, Zagorac je odličan, valjalo bi ga imati dogodine u sastavu. O Jokiću ne treba ni raspravljati, ali Miško cilja masnije obeštećenje iz inostranstva. aha, dovoljno se izdigao da izbegne miska. :D
Moća Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Covic je bio najveci robovlasnik u nasoj kosarci a tome mogu da posvedoce mnoge prekinute karijere jer se nije imalo para da mu se isplati onoliko koliko je on zacrtao da bi nekog klinca pustio d aide. Pisao sam o tome svojevremeno ne bih da se ponavljam.
Nemanja Posrbica Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Čović je neko ko se ponaša jako loše za vlasnika kluba i ko ima odvratnu narav koja prečesto šteti i klubu i mladim igračima koje stvara. Zbog njega smo ostali bez Ristića (iz ugla navijača Zvezde). Kao vlasnika FMPa sam ga gotivio koliko i Miška, a i koliko ga sada gotovim - nimalo. Zadovoljan?
Heaviside Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 (edited) Koji ljudski jad i čemer moraš biti kad odmah nazivaš nekog retardiranim u običnoj raspravi. FMP je imao takmičarske ambicije, čak ih ima i dalje, dok je Megi jedina ambicija da ne bude poslednje ne bi li proizvodi i dalje stajali u vidljivom izlogu. I to je dovoljno! Ćoki nije robovlasik, ipak traži i neke rezultate. Ovakva reakcija je ili bezobrazno stavljanje reči u usta ili si glup pa ne razumeš da ako napišem da je FMP imao veće ambicije od Mege, to ne znači da mislim da je Ćoki duša od čoveka koji se sportom bavi da bi omladini omogućio rekreaciju. Dakle, ako si bezobrazan onda ti se izvinjavam što sam te nazvao retardiranim. Edited February 23, 2015 by Heaviside
Recommended Posts