Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

A i Čović je prvi počeo, ko ga je vukao za jezik  :fantom:

Mogao bi Miško da mu se osveti i da nam dovede pleja  :Jova:

Posted

Budimo realni, on je moderni trgovac robovima. Ne sumnjam da je ovom izjavom kupio navijače Partizana i kojota (napisao bi Mega Leksa, ali mu to dođe isto).

Posted

Budimo realni, on je moderni trgovac robovima. Ne sumnjam da je ovom izjavom kupio navijače Partizana i kojota (napisao bi Mega Leksa, ali mu to dođe isto).

Nije tacno, ima nas oko 50.

Posted

Ne računam članove familije igrača i stručnog štaba Mega Leksa.

Posted

+1

Prvi put da se Miško upušta u ovakva prepucavanja. Još je i usvojio lucidni™ vujošević-tegeltija stil. Mada je i ova Čovićeva izjava svojevrsno probijanje granica. Čovek premerava koliko se treći klub trudi protiv blizanaca. Idiot.

Kad smo već na ovom topiku da dodam da mi je Mega odvratna, iako mi se Zagorac i Jokić dopadaju. Ove godine igraju baš kako se od menadžerske argele i očekuje. Metalac je sto puta gotivniji, ljudi dolaze na utakmice sa ciljem da pobede i žive taj trenutak u kome se nalaze. U Megi se vidi da ovo sad i nije toliko bitno, već se shvata kao priprema za nešto što tek dolazi. Kapiram da je Milojević jedina osoba na svetu kojoj je istinski stalo da Mega pobedi neku rendom ABA utakmicu, kad se već opstanak ne dovodi u pitanje. I Miškovi tvitovi na izlomljenom engleskom tipa "17 godina, 21 poen, 8 skokova i 4 asistencije pozovite odmah i dobijate popust 10%" gde se rezultat ni ne pominje su bezvezni čak i da je samo menadžer, a kad to radi kao vlasnik kluba u kome pomenuto dete igra postaju ultra odvratni.

Posted

Kupio je i mene svako ko spusti Ćok... Čovića

Posted

:ph34r:

Jbt, vi ste stvarno neverovatni. Dok je Zvezda bila qrac, a FMP dominirao nismo mogli da zivimo od tvrdnji da je Covic robovlasnik, ucenjuje decu i roditelje, daje igracima kikiriki itsl. Sad je to ocigledno sve zaboravljeno, a trgovac robljem je Misko4Raznatovic, ciji je posao da nadje igracu klub i da od toga uzme procenat. A ako mu ne nadje klub, da ga dovede u Megu da mu karijera ne ode totalno u qrac (vidi pod: Bobi Marjanovic).

Posted

FMP je imao takmičarske ambicije, čak ih ima i dalje, dok je Megi jedina ambicija da ne bude poslednje ne bi li proizvodi i dalje stajali u vidljivom izlogu.

Posted (edited)

FMP je imao takmičarske ambicije, čak ih ima i dalje, dok je Megi jedina ambicija da ne bude poslednje ne bi li proizvodi i dalje stajali u vidljivom izlogu.

I to je dovoljno! Ćoki nije robovlasik, ipak traži i neke rezultate.

:ph34r:

Jbt, vi ste stvarno neverovatni. Dok je Zvezda bila qrac, a FMP dominirao nismo mogli da zivimo od tvrdnji da je Covic robovlasnik, ucenjuje decu i roditelje, daje igracima kikiriki itsl. Sad je to ocigledno sve zaboravljeno, a trgovac robljem je Misko4Raznatovic, ciji je posao da nadje igracu klub i da od toga uzme procenat. A ako mu ne nadje klub, da ga dovede u Megu da mu karijera ne ode totalno u qrac (vidi pod: Bobi Marjanovic).

U sridu.
Edited by nemoderisani
Posted

Uostalom, nije za džabe zabranjeno da menadžer bude vlasnik/funkcioner kluba u isto vreme.

Posted

Covic je sam trazio ovo sto se desilo i Zalizani mu je odgovorio tacno onako kako je trebalo. Nema sta njega da bude briga kako Mega igra protiv drugih klubova i koliko se trudi, neka gleda svoja posla i svoj klub. To ko je Raznatovic i za sta mu treba ovaj klub kojim upravlja je savrseno nebitno za ovu situaciju i ovu pricu, njegovo je pravo da misli da je Mega u rangu Lejkersa ako mu se tako cefne.

Posted

Kad smo već na ovom topiku da dodam da mi je Mega odvratna, iako mi se Zagorac i Jokić dopadaju.

a Miljenovic? <_<

Posted (edited)

Manje-više. Imao je takmičarske ambicije da zadovolji sujetu vlasnika i da bolje proda svoje igrače. Čović iz FMP-a vuče titulu "gazda", a tamo jeste bio robovlasnički sistem, što se dovoljno vidi po tome koliko bivših igrača svraća tamo, pruža javnu podršku i slično. I sam Čović je kao vlasnik FMP-a govorio da je to "samo posao" i da ne treba gajiti emocije.

Mega je drugačija jer je njen tvorac u isto vreme i jedan od najmoćnijih menadžera u košarci, pa to deluje da ih boli uvo. Ne boli ih uvo, žele da pobeđuju, ali nema ko to da hajpuje.

Meni je lično žao što nema FMP-a onakvog, uprkos svemu. Bio sam prilično redovan u Železniku i kao gledalac nemam loše uspomene.

Edited by Lrd
Posted

I to je dovoljno! Ćoki nije robovlasik, ipak traži i neke rezultate.

Mora da se zajebavaš, nemoguće je da je neko toliko retardiran.

Posted

najblize robovlasniku u srpskoj kosarci je dosao coki, to je cinjenica.