Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

jedna stvar je sto takav igrac moze da pogadja neki prosek recimo, cenim da je love iznad, ali sasvim druga je to sto tako otvara reket za druge igrace pa ne mogu da pomazu sa njega ko sa nekog drveta.

Posted

upravo to, a i šta misliš koji su proseci generalno za 3 poena? ako izuzmemo recimo korvera i neke baš specijaliste za 3, bolji proseci su oko 40% a lošiji ispod.. tako da ta priča sa 7 promašaja baš i nema meni neke logike..

Posted

Možda je mislio 30% iz otvorenog šuta, inače, stvarno nema logike.

Posted (edited)

Aj onda da uprostim, posto vidim da ste opasni statisticari - meni licno je mnogo bolje imati centra ljudinu koji razgrce pod kosem nego sisu koja se izvlaci i gadja trojke 30% ali usput siri odbranu i tako neki kurac palac. Eto, jebite se sad :D

I naravno da sam mislio na 30% iz otvorenog suta, a posto su manje vise svi dalekometni sutevi centara otvoreni to nam govori da zapravo nemaju pojma nego je kao do jaja kad centar ima meku ruku, ovo ono...

Edited by Zli Gli
Posted

Aj onda da uprostim, posto vidim da ste opasni statisticari - meni licno je mnogo bolje imati centra ljudinu koji razgrce pod kosem nego sisu koja se izvlaci i gadja trojke 30% ali usput siri odbranu i tako neki kurac palac. Eto, jebite se sad :D

I naravno da sam mislio na 30% iz otvorenog suta, a posto su manje vise svi dalekometni sutevi centara otvoreni to nam govori da zapravo nemaju pojma nego je kao do jaja kad centar ima meku ruku, ovo ono...

ma to cisto uspit, jasno mi je da vise volis ovakve igrace :D cantekin ti se ne dopada?  :D

Posted

On niti razrgrce pod kosem, niti ima meku ruku :D

Posted

mekusac :D

monroe i drummond, to je centarski par po tvom ukusu, bas sad ih gledam.

Posted

A Musli je ljudina koja razgrce pod kosem?

Posted

Pa juce je to radio mnogo puta, sto je opet mnogo puta vise nego Jokic cele sezone. Mislim, jebe mi se za obojicu, samo kazem ono sto sam primetio gledajuci ih otkako igraju kod nas.

Posted

koliko je uzasna mega, nikome se ne igra, zagorac je bukvalno jedino zbog cega vredi gledati ovu ekipu.

Posted

Istina, ja se opet opasno smorio. Dobili na kraju ubedljivo ali Krka je ocajna, i generalno je mec bio uzasan. Misko je to pretpostavio pa se nije ni pojavio uopste.