Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Rano je još za konačan sud, ali kako sada stvari stoje, od čitave te generacije neće biti ništa.

Posted

Nisam mislio na godište, već na tu grupu mladih igrača koja je igrala u Megi par godina. Vasa, Miljen, Jokić i Dangubić.

Posted

Nisam mislio na godište, već na tu grupu mladih igrača koja je igrala u Megi par godina. Vasa, Miljen, Jokić i Dangubić.

arhivirajte negde ovu izjavu...da se smejemo za godinu dve

Posted

arhivirajte negde ovu izjavu...da se smejemo za godinu dve

Slobodno.

Posted

Od kas ja, miderator ove teme, tako kazem. Zali se hostu.

:isuse:

Posted

nije nemoguce, propadali su i veci talenti. ali vole ljudi lako da proglase nekog za propali talenat jednako kao sto vole za reinkarnaciju nekog velikog igraca. svi oni su u dovoljno dobroj poziciji da naprave nesto od sebe.

Posted

nije nemoguce, propadali su i veci talenti. ali vole ljudi lako da proglase nekog za propali talenat jednako kao sto vole za reinkarnaciju nekog velikog igraca. svi oni su u dovoljno dobroj poziciji da naprave nesto od sebe.

Ne bih uopšte da zvučim zlurado, meni se su svi ti igrači dopadali i stvarno sam mislio da mogu više od ovoga što su uradili do sada. Činjenica jeste da njihov napredak iz raznoraznih razloga nije bio na nivou očekivanog u poslednjih par sezona.

Možda nije korektno staviti u ovu grupu Jokića, prije bi Milutinov mogao ovde kao neko ko već nekoliko godina igra seniorsku košarku, ali ovo je tema o Mega Vizuri, pa ajde.

Posted

Jokiću je izgleda potrebno jedno tradicionalno srpsko hvatanje za gušu od strane trenera

Posted

Jel se Reynolds povredio kad je igrao samo 11minuta?

Posted

Šta mislite o tome da promenimo ime topika?

Posted

Jel se Reynolds povredio kad je igrao samo 11minuta?

Cini mi se da je brzo nakupio 3 licne

Posted

Šta mislite o tome da promenimo ime topika?

nikako!

Posted

Nakanta ih Mega. kakvi su slepci jos ce da padnu na cetvrto do kraja  :ph34r: