keitel Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Rano je još za konačan sud, ali kako sada stvari stoje, od čitave te generacije neće biti ništa.
keitel Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Nisam mislio na godište, već na tu grupu mladih igrača koja je igrala u Megi par godina. Vasa, Miljen, Jokić i Dangubić.
1n54jd3r Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Nisam mislio na godište, već na tu grupu mladih igrača koja je igrala u Megi par godina. Vasa, Miljen, Jokić i Dangubić. arhivirajte negde ovu izjavu...da se smejemo za godinu dve
keitel Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 arhivirajte negde ovu izjavu...da se smejemo za godinu dve Slobodno.
Timmy Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Od kas ja, miderator ove teme, tako kazem. Zali se hostu.
Joe D Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Nisam mislio na godište, već na tu grupu mladih igrača koja je igrala u Megi par godina. Vasa, Miljen, Jokić i Dangubić. nije nemoguce, propadali su i veci talenti. ali vole ljudi lako da proglase nekog za propali talenat jednako kao sto vole za reinkarnaciju nekog velikog igraca. svi oni su u dovoljno dobroj poziciji da naprave nesto od sebe.
keitel Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 nije nemoguce, propadali su i veci talenti. ali vole ljudi lako da proglase nekog za propali talenat jednako kao sto vole za reinkarnaciju nekog velikog igraca. svi oni su u dovoljno dobroj poziciji da naprave nesto od sebe. Ne bih uopšte da zvučim zlurado, meni se su svi ti igrači dopadali i stvarno sam mislio da mogu više od ovoga što su uradili do sada. Činjenica jeste da njihov napredak iz raznoraznih razloga nije bio na nivou očekivanog u poslednjih par sezona. Možda nije korektno staviti u ovu grupu Jokića, prije bi Milutinov mogao ovde kao neko ko već nekoliko godina igra seniorsku košarku, ali ovo je tema o Mega Vizuri, pa ajde.
theanswer Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Jokiću je izgleda potrebno jedno tradicionalno srpsko hvatanje za gušu od strane trenera
Moća Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Jel se Reynolds povredio kad je igrao samo 11minuta?
Hamlet Strašni Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Šta mislite o tome da promenimo ime topika?
football_addict Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Jel se Reynolds povredio kad je igrao samo 11minuta? Cini mi se da je brzo nakupio 3 licne
Кристофер Лумумбо Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Šta mislite o tome da promenimo ime topika? nikako!
katamaran Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Nakanta ih Mega. kakvi su slepci jos ce da padnu na cetvrto do kraja
Recommended Posts