January 11, 201510 yr jebote koliko mrzim da vidim ovoigras u svojoj hali i svi ti zvizde poslednjih 20 sekundi kada se resava utakmica..
January 11, 201510 yr jebote koliko mrzim da vidim ovo igras u svojoj hali i svi ti zvizde poslednjih 20 sekundi kada se resava utakmica.. pa ne igraju u svojoj hali ako ćemo tehnički da budemo precizni. mada da je igrala mitrovica kao domaćin možda ne bi bilo 20-80, nego 40-60
January 11, 201510 yr Bilo bi mozda egal da je igrao Srem sa Zvezdom ali ovo je bas bilo bezveze, bilo mi nekako zao Meginih igraca. Moram priznati, iako sam Zvezdas, da sam navijao da Mega dobije, a kad igra protiv slabijih ekipa obicno navijam za te ostale jer se kladim protiv Mege obicno :D
January 11, 201510 yr Moram priznati, iako sam Zvezdas, da sam navijao da Mega dobije, kazni se i posalji nam kvalitetne slike znas vec cega...
January 11, 201510 yr Koji je fazon sa Milojem i centrima koje mu Miško uvali, Musli trenutno deluje ko Patrik Juing
January 11, 201510 yr Koji je fazon sa Milojem i centrima koje mu Miško uvali, Musli trenutno deluje ko Patrik Juing Od Bobija je napravio zver. Ali ako od ovog bizona napravi bilo šta, neka Debeli oglođe sopstvena muda.
January 12, 201510 yr Bilo bi mozda egal da je igrao Srem sa Zvezdom ali ovo je bas bilo bezveze, bilo mi nekako zao Meginih igraca. Moram priznati, iako sam Zvezdas, da sam navijao da Mega dobije, a kad igra protiv slabijih ekipa obicno navijam za te ostale jer se kladim protiv Mege obicno :D Правићемо се да нисмо прочитали
January 26, 201510 yr lepo je to sto je Jokic buduca nada nase kosarke ali bi bilo dobro da mu se objasni da je bolje da prosledi loptu samom Keselju na strani umesto da sutira trojku u losijoj poziciji tako sto baci ciglu u tablu. odgledao sam poslednjih 5 minuta. zalosno je sto je keselju koji je ovde na otvorenom ugovoru vise stalo do borbe i pobede nego jokicu. Edited January 26, 201510 yr by pacey defender
January 26, 201510 yr Ne zna se ko igra debilnije, Jokic ili Keselj. Pobice ih Miloje. 1 za Zadar jos 18sek, lopta za Megu.