Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Sale Djordjevic u hali. Musli na Bobiju, nece Miloje da Jokara bude silovan.

Posted

Mislim da je Zeka u hali :D Inace, ladno 80% ljudi navija za Zvezdu.

Posted

Preostalih 20% navija za Partizan.

Posted

jebote koliko mrzim da vidim ovo

igras u svojoj hali i svi ti zvizde poslednjih 20 sekundi kada se resava utakmica..

Posted

jebote koliko mrzim da vidim ovo

igras u svojoj hali i svi ti zvizde poslednjih 20 sekundi kada se resava utakmica..

pa ne igraju u svojoj hali ako ćemo tehnički da budemo precizni. mada da je igrala mitrovica kao domaćin možda ne bi bilo 20-80, nego 40-60

Posted

Bilo bi mozda egal da je igrao Srem sa Zvezdom ali ovo je bas bilo bezveze, bilo mi nekako zao Meginih igraca. Moram priznati, iako sam Zvezdas, da sam navijao da Mega dobije, a kad igra protiv slabijih ekipa obicno navijam za te ostale jer se kladim protiv Mege obicno :D

Posted

Moram priznati, iako sam Zvezdas, da sam navijao da Mega dobije, 

:mad:

kazni se i posalji nam kvalitetne slike znas vec cega...

Posted

Sebe u Meginim kupaćim gaćama? 

Posted

Koji je fazon sa Milojem i centrima koje mu Miško uvali, Musli trenutno deluje ko Patrik Juing  :huh:

Posted

Koji je fazon sa Milojem i centrima koje mu Miško uvali, Musli trenutno deluje ko Patrik Juing  :huh:

Od Bobija je napravio zver. Ali ako od ovog bizona napravi bilo šta, neka Debeli oglođe sopstvena muda.

Posted

Bilo bi mozda egal da je igrao Srem sa Zvezdom ali ovo je bas bilo bezveze, bilo mi nekako zao Meginih igraca. Moram priznati, iako sam Zvezdas, da sam navijao da Mega dobije, a kad igra protiv slabijih ekipa obicno navijam za te ostale jer se kladim protiv Mege obicno :D

Правићемо се да нисмо прочитали :naughty:

• 2 weeks later...
Posted (edited)

lepo je to sto je Jokic buduca nada nase kosarke ali bi bilo dobro da mu se objasni da je bolje da prosledi loptu samom Keselju na strani umesto da sutira trojku u losijoj poziciji tako sto baci ciglu u tablu. 

odgledao sam poslednjih 5 minuta. zalosno je sto je keselju koji je ovde na otvorenom ugovoru vise stalo do borbe i pobede nego jokicu. 

Edited by pacey defender
Posted

Ne zna se ko igra debilnije, Jokic ili Keselj. Pobice ih Miloje.

1 za Zadar jos 18sek, lopta za Megu.