Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Gazda CZ može samo u CZ da ode na iznenadni odmor. 

Posted

Nisam siguran da li mislis na Megu ili Crvenu zvezdu Beograd?

:lol:

Posted

sto njih gazda ne bi pogurao da igraju i evrokup?

nekako mi to logican potez, nije da su neophodna neka mnogo veca ulaganja nego u postojecu ekipu, a sa druge strane cenim da bi znacajno porasla cena igracima mege da igraju i medjunarodno takmicenje

Posted

Opet nema Jokica. Jel se zna razlog?

Posted

statistika

Posted

Al zato Musli nabija statistiku..

Posted

Miljenovicu jedan skok falio za triple double.

Posted

Гли дај савет за недељу и куповину карата. Контам да ће моћи на дан утакмице да се купе ако се дође мало раније, а?

Posted

Nece moci, mislim da mozes jos danas. Ja sam uzeo dve, za sebe i jedna da se nadje, a mogu otici danas posle posla da vidim da li je ostalo nesto pa da ti uzmem ako dolazis sigurno.

Posted

Још данас?! Па који је то принцип мајкуму..

До кад си на послу?

Posted

Trebao sam do pola 5 da radim ali posto sam uplovio u minus, evo me i dalje tu, kladuckam se da se izvucem :D Ako ti bude gorelo, mogu ti dati tu jednu viska sto sam uzeo, ali ako si mislio nesto vise nemam pojma da li ce biti kasnije. Idem u teretanu oko 8 pa cu svratiti.

Posted

A треба да дођем са још 5-6 људи, планирали смо лагано дружење и шетњу до Митровице, ал сад бедак.

Posted

Drug je juce ujutru isao da uzme nama karte i kaze da je 500 vec prodato pre toga a bila je guzva i tad, ujutru oko 9-10. Ne znam, hala prima mozda 2500 ljudi maksimalno i mislim da su sanse da na dan meca bude karata ravne nuli, pogotovo sto ovamo ima dosta ovih nalozenih navijaca Zvezde koji ce sigurno da se loze da naprave festu u svom gradu. Ja ako ispucam jos 100-200 evra do nedelje mogu opusteno da ti dam svoje dve karte dzabe, onda mi se nece ni gledati :D