SleeperSleep Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Kojote, kad god gledam ove tvoje, uzasni su.
James Marshall Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Mega je zapravo JSL ekipa, samo u košarci.
kobni zelaya Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Prijatno sam iznenađen partijom Andrije Bojića, mada sam i ranije ove sezone od njega viđao dosta pozitivnih stvari, naročito skok u napadu.
levi Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Ako ovaj Miškov projekat nastavi da igra ovako preko pola kurca i sa rukama na kukovima kad ga gledaju skauti, karaće vas Zli ružno Tanka je linija između visokog sa dobrom rukom i lelemuda koji visi na trojci i beži od kontakta
Joe D Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 ja ne verujem da ovaj vrbica igra kosarku na nivou neke bar poluozbiljne lige.
SleeperSleep Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Prijatno sam iznenađen partijom Andrije Bojića, mada sam i ranije ove sezone od njega viđao dosta pozitivnih stvari, naročito skok u napadu.Nije ni Marelja los. Jokic bi mogao biti klasa. Zagorac isto i to je to. Miljenovicu predvidjam karijeru u Holandiji/Belgiji.
Кристофер Лумумбо Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Kojote, kad god gledam ove tvoje, uzasni su. pa jebi ga, ja sam i rekao da ce biti borba za opstanak. cak su i premasili moja ocekivanja.
kobni zelaya Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Nije ni Marelja los. Jokic bi mogao biti klasa. Zagorac isto i to je to. Miljenovicu predvidjam karijeru u Holandiji/Belgiji. Marelja je bolje igrao na početku sezone, poslednjih nekoliko utakmica je malo nestao. A za Jokića malo ne znam šta da mislim. S jedne strane ima očigledan talenat u napadu i stvarno je inteligentan, s druge strane su mu protiv Cedevite u prošlom kolu svako malo skidali lopte u napadu, a bojim se da tako ne može da ode na neki viši nivo. Valjda će očvrsnuti malo, građenje mu je veoma diskutabilno. Zagorac je veliki potencijal svakako.
Joe D Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Mnogo je poceo Jokic da lelemudi, valjalo bi da ga uvalja Misko cim pre negde. On je prosle sezone delovao bolje na terenu, veze nema da je on radio nesto na telu preko leta. A Zagorac se toliko sasrao danas valjda impresioniran sto igra protiv Pavlovica, da je to bolelo.
levi Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 (edited) Ako pored Miloja ne nauči zanat onda jebiga Mada bilo bi dobro videti ga posle nekoliko sezona u ozbiljnom sistemu, npr Radonjinom Edited December 7, 2014 by levi
Блок_64 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 (edited) ja ne verujem da ovaj vrbica igra kosarku na nivou neke bar poluozbiljne lige. Још су га довели кaо талента са Цетиња,чиними се. Edited December 7, 2014 by Блок_64
Djuro Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 jokic je lenj i nece. on je u svojoj glavi vec hipermega car a kad je takva situacija onda tu vise nema bogznakakvog napretka. prekilavo je to sto on igra, kome to treba?
Timmy Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 I meni se cini da je lenjost problem. Steta onolikog talenta.
frn1782 Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Tu je onda stvar trenera/pedagoga da mu objasni neke stvari.Jedino ako je dileja tipa oba Milicica onda pisi propalo.
Recommended Posts