Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Keselj 0 od 8 sut za 25min. Dzabe uzima deci minute.. Al jbga, ortak sa gazdom.

Posted

Kad ce ovi Miskovi da promene ime u Megaraspad? :lolol:

Posted

Koja razlika u kvalitetu, kao nebo i zemlja. Klasicno gazenje.

Posted

Очекивао сам много неизвеснију утакмицу.Мега је задњи пут припретила половином друге четвртине и то је све.

Тимски очајна игра меге.Можда нисам превише гледао утакмица меге ове сезоне само ми није јасно зашто су оног Врбицу прогласили талентом.

Posted

Mega mnogo oscilira, sto nije cudno. Prvo puknu kuci od Solnoka, pa dobiju u Krki, a sinoc raspad. Nadam se za vikend nece opet da bljesnu.

Posted

ne mogu oni protiv partizana

isuvise su mekani, lagano to partizan dobija

Posted

ne mogu oni protiv partizana

isuvise su mekani, lagano to partizan dobija

Partizan je sa ovim novim timom ozbiljan favorit protiv svakog osim protiv Zvezde i protiv Buducnosti u Moraci. Ne bi me zacudilo da upravo to budu jedine dve utakmice koje ce izgubiti do kraja ligaskog dela ABA lige ako se Milosavljevic i Pavlovic brzo uklope i pocnu da doprinose.

Posted

Можда нисам превише гледао утакмица меге ове сезоне само ми није јасно зашто су оног Врбицу прогласили талентом.

Ja sam gledao skoro sve utakmice ove godine pa mi nije jasno kako su Jokica proglasili buducim Divcem ali me ovde konstantno polivaju govnima kad to napisem. Toliko mi je ocajan da sam cak poceo jako da navijam da me razuveri ali mrka kapa, nema od njega leba.

Posted

Jokic je bio potpuno nemocan juce protiv evroligaske odbrane. Doduse, Zvezdina odbrana je jos ozbiljnija, pa je na tom mecu bio vrlo dobar. Svakako ima ogroman potencijal, pre svega napadacki, ali mora jos jako puno da radi da bi to pretvorio u kvalitet. Rekao bih da je trenutno blizi Tejicu nego Mitrovicu.

Posted

Ja sam gledao skoro sve utakmice ove godine pa mi nije jasno kako su Jokica proglasili buducim Divcem ali me ovde konstantno polivaju govnima kad to napisem. Toliko mi je ocajan da sam cak poceo jako da navijam da me razuveri ali mrka kapa, nema od njega leba.

Ma ti si u pravu sigurno...

Posted (edited)

A sta spada pod taj napadacki potencijal? Recimo, primetio sam da ne moze da odigra ledjima ni protiv jednog igraca od 100+ kila (mnogo puta ni protiv laksih koji imaju snage), iako je centar i to bi trebalo da mu bude jedno od glavnih oruzja. Koliko sam video, njemu su glavni kvaliteti meka ruka tj. sut sa poludistance i distance (mada precesto nerezonski pripaljuje trojke ali to valjda moze da se resi vremenom, pogotovo u nekom timu gde nece imati ovoliku slobodu), kao i to sto ima odlican osecaj za prostor i dobro se postavlja u reketu nakon suteva svojih saigraca pa cesto kupi otpatke i poentira. Ipak, kad je neko visok ~210cm i igra centra, cenim da bi trebalo da ima neku igru ledjima i neku snagu, a to je kod njega sve jezivo lose. Daj Boze da ga nakljukaju nekom hemijom, da malo dobije na masi i snazi, inace dzabe sve ostalo.

Timmy, dobro je sto si napisao nesto argumentovano i korisno, bravo majstore.

Edited by Zli Gli
Posted

Momak je 95', dovoljno je inteligentan, pokretan i ima šut. Tehnički nije nesposoban, nema snagu, ali su obe dimenzije vremenom popravljive. Njemu nedostaje atletika što će ga i limitirati za NBA. U Evropi bi trebao biti baš ozbiljan igrač.