Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

ima i toga :D

ne znam da li su zvezda i partizan vrhunske ekipe na koje je ciljano u postu.

Posted

Ja mislim da skauti ne gledaju ni broj poena ili skokva, nego samo predju pogledom preko mocnog indeksa.

Posted

Ja nisam nigde pomenuo indeksne poene.

Jokic ce naravno igrati sledecu utakmicu

Posted (edited)

Ja mislim da skauti ne gledaju ni broj poena ili skokva, nego samo predju pogledom preko mocnog indeksa.

Da, sustina mog posta su bili indeksi. Odnosno to da su samo oni bitni, a nikako skokovi i poeni. :isuse:

A samo se vi pojedini pravite naivni. Imate pravo na to.

Edited by Timmy
Posted

Nije Misko lud da mu kvari prosecan indeks na teskom gostovanju u PG.

Da, sustina mog posta su bili indeksi. 

Posted

Ne verujem da ste toliko bukvalni, ocigledno je glupa zluradost u pitanju, ali ajde da docrtam kad se vec pravite da ste shvatili drugacije.

Poenta posta je da zele da mu sacevaju impresivnu statistiku. A rec indeksi sam napisao, jer mi je to bilo lakse da napisem nego da ce mu opasti prosek u poenima, skokovima i drugim vaznim statistickim parametrima.

Bob te jebo sta ja moram dokonim ljudima da pojasnjavam :isuse:

Posted

Sta se desava sa Krsticem? Prosle godine je bio repstativac, a tokom prosle i ove sezone ili ne igra ili ima neku garbidz tajm minutazu bez ucinka.

Posted

Sta se desava sa Krsticem? Prosle godine je bio repstativac, a tokom prosle i ove sezone ili ne igra ili ima neku garbidz tajm minutazu bez ucinka.

Keselj je Miskov omiljeni klijent, valja njega izvuci iz kanala...

Posted

pa nije da je do keseljevog dolaska razbijao, pa je sad skrajnut

Posted

pa nije da je do keseljevog dolaska razbijao, pa je sad skrajnut

ranije fokus napada nije bio na njemu (budzenje statsa Vasi, Miljenovicu, Jokari...)...sad na sve to ima i igraca ozbiljnog pedigrea na svojoj pozicija sa kojim deli minute...plus je ranije imao povredu neku cini mi se...realno, nista ne ide na njegovu vodenicu

Posted

I jel igra Jokic protiv Solnoka? Jel ga na kraju ipak bolela samo statistika ili ima neku drugu muku?

Posted

Ja sam ga vratio u timove u fantaziju, al bih voleo da neko napise tacan info ako ga ima.

Posted

jbte sportklub ne prenosi direktno

trazim ceo dan link za madjare i slovence ali ne mogu da nadjem

imal kojota idje???