November 4, 201410 yr Misko car, uspeva da budzi statistike tamo gde treba, a i da dobija utakmice. Vujosevic totalno pobenavio, Bezbradica mu prosao probu, a ovaj Marelja nije.
November 4, 201410 yr E jebes ga sad ako je multimilioner Vujosevic spao na to da mu bezveznjaci kupuju mesto u timu.
November 4, 201410 yr Misko car, uspeva da budzi statistike tamo gde treba, a i da dobija utakmice. ne znam da li je do sad neko primetio taj paradoks, ali misko zapravo nije taj koji budzi staistike, vec igraci daju poene, hvataju skokove i upisuju asistencije. a nije ni taj koji dobija utakmice, vec trener koji zna da izvuce najbolje iz igraca i vodi utakmicu.
November 4, 201410 yr Sto atraktivniji protivnik, atraktivnije i ribe u publici. Sinoc verovatno nije bilo tanaga, sto da se cimam. win!
November 11, 201410 yr Kapiram da su u vrhunskim ekipa u skautingu i menadžmentu sve go glupak do glupaka. Ti uopšte i ne gledaju igrače prije dovođenja, nego dođe Miško i kaže evo ima jednog malog baš za vas, ima dvajes poena, 10 skokova i 5 asistencija, keve mi i oni ga uzmu na osnovu toga.
November 11, 201410 yr Author Kapiram da su u vrhunskim ekipa u skautingu i menadžmentu sve go glupak do glupaka. Ti uopšte i ne gledaju igrače prije dovođenja, nego dođe Miško i kaže evo ima jednog malog baš za vas, ima dvajes poena, 10 skokova i 5 asistencija, keve mi i oni ga uzmu na osnovu toga. ima i toga :D