Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

ovo je bili nesto izmedju floatera i neke nove tehologije

ko je ovaj car sto komentarise?

Posted

Ne seri! Znači nikad ne reci nikad, ko je njega iz naftalina izvukao, fali mu samo Vuk iz Ruža! Baš zvuči kao da komentariše drugu ligu, ili utakmicu Rudara iz Ugljevika. Kao da je proveo posljednjih 20 godina bez struje, kao da nije upratio da su  i komentatori napredovali. Ovo zvuči kao onomad kad su se krali prenosi recimo Bundes lige sa Premiera devedesetih, pa ono rođaku vlasnika lokalne televizije daju mikrofon jer voli da čita Tempo, znači garant nešto zna o fudbalu.

Btw, logično je da Edin pređe na SK, ali izgleda se to neće desiti jer bi onda svi ostali zvučali kao totalni amateri. 

Posted

David Pick ‏@IAmDPick 12m12 minutes ago
It's possible, according to source, for Barcelona to acquire Serbian center Nikola Jokic next season.

Па да..

Posted (edited)

Bravo Mega! Vec 4 pobede :Hail:

Jokic 17 poena, 12 skokova, 8 asistencija i 7 iznudjenih faulova. I nijedan faul za 35 min :o

Edited by Timmy
Posted (edited)

zli, ne mogu na oci da gledam, a cekam tvoj iscrpan izvestaj sa utakmice. nemoj zajebavati, odradi svetu duznost.

inace, kakva crna barselona, oni hezonji ne daju sansu, bezati od te tamnice talenata.

Edited by Кристофер Лумумбо
Posted

Bravo Mega! Vec 4 pobede :Hail:

Jokic 17 poena, 12 skokova, 8 asistencija i 7 iznudjenih faulova. I nijedan faul za 35 min :o

Ovo nijedan faul nije bas za pohvalu. U zavrsnici Florens polozio lagano preko njega, dok se ovaj nije ni potrudio da izblokira, po cenu faula. A tada je Zadar bio u naletu.

Posted

Mega igra isto kao i prosle sezone, bez odbrane. To naravno ne znaci da Jokic nece kidati jednog dana u reprezentaciji, ali odmah padaju u vodu bilo kakve price o njihovom visokom plasmanu

Posted

Radio sam drugu juce a nisam hteo da menjam zbog raspalog Zadra, pogotovo sto je bio prenos. Ok su odigrali svi ali sto kaze Gigsi, bez odbrane i samo jurnjava (valjda za tim indeksnim poenima, jebem li ga). Jokara je mnogo gotivan lik ali mislim da forsira mnogo i definitivno nije igrac za Barselonu, preteruje se jako. Meni je i dalje Marelja ubedljivo najkorisniji igrac tamo i mislim da ce napraviti najbolju karijeru, covek ubija neprimetno iz drugog plana.

Sve u svemu, Mitrovica je i dalje neosvojiva tvrdjava, jebemo ne vadimo!

Posted

Ovo nijedan faul nije bas za pohvalu. U zavrsnici Florens polozio lagano preko njega, dok se ovaj nije ni potrudio da izblokira, po cenu faula. A tada je Zadar bio u naletu.

Ma naravno da nije za pohvalu, naprotiv. Nikad nisam simpatisao igrace koji nabijaju svu statistiku u napadu, a u odbrani igraju sa pola snage i bez pravljenja faulova.

Al dobro, Mega generalno tako igra. Gazdi je samo statistika vazna, kao i da se niko ne povredi. Iz cega sledi neigranje odbrane.

Posted

Radio sam drugu juce a nisam hteo da menjam zbog raspalog Zadra, pogotovo sto je bio prenos.

Kakav je to rezon, pa valjda ides zbog Mege, a ne zbog tamo nekih gostujucih ekipa :fantom:

Posted

Sto atraktivniji protivnik, atraktivnije i ribe u publici. Sinoc verovatno nije bilo tanaga, sto da se cimam.