Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Mega smashed Olimpija by almost 20. Nenad (Jason) Miljenovic 17p 11a 7r, pir 34 and Rade Zagorac 95-19p, pir 23. But mvp is Dejan Milojevic :misko: 

Posted

ok, znaci uvalice ga negde, cekamo novog trenera.

Posted

U Zvezdu :D Milojević je profesor doktor košarke za Radonjića. Samo što zbog onih taj film nećemo gledati.

Posted

Citao sam na onoj drugoj temi da su oni kao neki kandidat da budu medju 4... ok, stoji da je liga slabija nego pre, najvise zbog ocajnog Partizana i slabije Cibone, ali jebite me analogno ako ova slovenacka grupa gradja upadne medju 4. Eto.

Pa koga ti vidis na f4 osim ociglednih zvezde i mege?

Posted

Osim nasih i nasih, Buducnost je sigurica i otprilike Partizan i Cedevita, ako se malo stabilizuju. Slovenci su jebeni uzas, bas bas losa ekipa.

Posted

Odigrali su daleko najgoru utakmicu u sezoni. Cisto da se ne zajebes i kladis protiv njih :)

Posted

Juce sam igrao i keca i manje od 162.5 poena, doslo lagano i jedno i drugo :D Naravno da im nije bio dan ali ne vidim tu nikakav potencijal za bolje. Uostalom, Marinovic je prvi plej, sta dalje da se prica. Zvezda i da odigra najgori mec sezone, dobice Megu 10 razlike lagano.

Posted

Osim nasih i nasih, Buducnost je sigurica i otprilike Partizan i Cedevita, ako se malo stabilizuju. Slovenci su jebeni uzas, bas bas losa ekipa.

ma gresis, dobra su ekipa a odigrali su ocajnu utakmicu. a potcenjujes i svoje, mega osim kilograma i godina ima sve da stane na crtu sa bilo kojom ekipom u ligi i vise od toga. kad im se bude desilo da udju kvalitetno u utakmicu kao sinoc nastradace jos mnogi kao olimpija.

Posted

Juce sam igrao i keca i manje od 162.5 poena, doslo lagano i jedno i drugo :D Naravno da im nije bio dan ali ne vidim tu nikakav potencijal za bolje. Uostalom, Marinovic je prvi plej, sta dalje da se prica. Zvezda i da odigra najgori mec sezone, dobice Megu 10 razlike lagano.

Kako olako donosis zakljucke. Cesto pogrešne.

Posted

U slučaju Olimpije naravno da dosta i zavisi od toga koliko će se Begić zadržati u klubu, teško je povjerovati da će to biti predugo.

Posted

Zvezda se sa Megom posteno namucila u Zelezniku u utakmici u kojoj nije bila ni blizu svoje najgore igre, tek je pred kraj utakmice nagomilala razliku. Mega lako moze biti ove godine daleko najprijatnije iznenadjenje ABA lige ako se ne budu mnogo strecali na gostovanjima. Po meni su Zvezda i Olimpija u ovom trenutku najjace ekipe u ligi a Mega ima 1:1 s njima i to tako sto je davila Zvezdu preko 30 minuta a Olimpiju poravnala s parketom. Plus je Megi ovo jedino takmicenje koje igra, tako da imaju brdo vremena da provedu u treningu i mogu samo da napreduju tokom sezone.

Za razliku od vecine ja Megu uopste ne gotivim, pretpostavljam uglavnom zbog toga sto uvek namuce Zvezdu, :lolol: ali imam velika ocekivanja od njih ove godine.

Posted

Miljenovic vise od deset asistencija po utakmici prosek posle pet kola

Posted

Ma videlo se protiv Levskog kakva ce biti sezona na gostovanjima a i ovde kod nas ce Zvezda i Buducnost da nas dobiju s pola gasa. A Olimpija je busan kurton i ako ostane Begic posto je delovao totalno nezainteresovano za igru.