Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted (edited)

Miljenovic je gospodar kosarke

Strasno koliko poznaje igru i ima smeka.

Mora da bude pri reprezentaciji, jednostavno mora.

Baca 10 asistencija po mecu. Uzivanje je gledati ga.

na svakoj utakmici se zabavlja dok je u igri.. kao Teo

Лош у одбрани,несигуран у  дриблингу.Далеко је то од нивоа репрезентације.

Edited by Блок_64
Posted (edited)

Ako je jos otvoren konkurs za najinteligentnijeg™ nakon Divca, nominujem Jokica. Samo da dotera telo do nivoa da bude u stanju makar prosecno da brani 1 na 1, i bice pre, prebrutalan igrac. Sledeceg leta ocekujem njega i Luku kapitena u dresu sa najdrazim grbom umesto Bircevica i Stimca npr., poezija u najavi.

Edited by Nikodije
Posted

Oli nas jebat Olimpija? Ja cu metnuti lovu na nase jer je veca kvota a moram nesto da mi bude zanimljivije pracenje, ali nisam bas neki optimista...

Posted

Oli nas jebat Olimpija? Ja cu metnuti lovu na nase jer je veca kvota a moram nesto da mi bude zanimljivije pracenje, ali nisam bas neki optimista...

jebat ce nas.

Posted

Opet ocajan kvalitet kosarke, obe ekipe se raspadaju najstrasnije, Jokara masi zicere... ali makar vodimo 10 razlike pred kraj prve.

Posted

Okrenu Olimpija serijom tri trojke Salina i -4.

Posted

Kako je lepo gledati ove klince i njihovu lepršavu košarku... melem posle onog našeg hrkljuša...

Posted

Мега стварно игра прелепу кошарку.

Posted (edited)

Miljen jednostavno čini igrače boljim. Dečko sam pravi 30-40 poena po tekmi...

Danas i Zagorac odličan.

Edited by Jose Raul Capablanca
Posted

ko ga je ono proglasio za netalentovano drvo na utakmici sa zvezdom?

Posted

Miljenovic odigrao stvarno doktorski, mada je i on kao i Jokic krenuo prilicno lose ali je posle objasnio u svakom pogledu. Jokara kriminalan (i zbog toga nervozan, jako brzo dobio 5 licnih), Cantekin takodje, od visokih Marelja opet bio odlican. Keselj mi je nesto mrsav i nikakav fizicki ali je bio sasvim solidan, Zagorac dobar, Nikolic pokazao da ima potencijala iako mi je delovao totalno pogubljeno do sad.. ostali odigrali korektno, mada nije ni bilo potrebe za nekim cimanjem jer je Olimpija bila jebeno ocajna. Marinovic je sutnuo bar 10 trojki i nijednu nije pogodio ali ga tako boli kurac za sve da je to prosto neshvatljivo :D Citao sam na onoj drugoj temi da su oni kao neki kandidat da budu medju 4... ok, stoji da je liga slabija nego pre, najvise zbog ocajnog Partizana i slabije Cibone, ali jebite me analogno ako ova slovenacka grupa gradja upadne medju 4. Eto.

Posted

zli gli, stekaj lovu, idemo na gostovanja kad krene F4 doigravanje!