Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Мишко је велики, опростиће им.

Posted

Keselj presao u Megu, igra protiv Zvezde sledece kolo.

Posted

jel sme jutarnji ovako da pise o maminju, a? jebote, kad bi se njih dvojica udruzili preuzeli bi sport u evropi generalno. jebo fudbal i ksarku, zaradjivali bi lovu i od skakaca sa motkom.

Posted

Keselj presao u Megu, igra protiv Zvezde sledece kolo.

Kakav je on trenutno?

Posted

U Mitrovici valjda samo igraju, sve ostale aktivnosti se odvijaju u Bg.

Posted

Kakav je on trenutno?

Totalno van forme, a trenažni proces je bio samo da ne nabaci desetine kila. Sa strane deluje nezainteresovano za košarku, kao da nije sportista. Videćemo šta će da izvuče.

Posted (edited)

S obzirom da u prva tri kola trice sutiraju dosta bednih 24%, moze biti da dovodjenje Keselja i nije takav nonsens kakvim se cini. Vracao je Misko u zivot i teze propalitete.

Edited by Nikodije
Posted

nije keselj toliko propao, cudi me da Misko nije mogao da mu nadje nesto u Turskoj npr.

Posted

S obzirom da u prva tri kola trice sutiraju dosta bednih 24%, moze biti da dovodjenje Keselja i nije takav nonsens kakvim se cini. Vracao je Misko u zivot i teze propalitete.

Naravno da nije nonsens, on u formi je iznad nivoa Jadranske. A s obzirom kakva je liga ove sezone i da igra za transfer - milina.

nije keselj toliko propao, cudi me da Misko nije mogao da mu nadje nesto u Turskoj npr.

Nisam ja sad mislio da ne može da hoda, nego da se posvetio drugim stvarima, a košarka onako kao hobi. Al' videćemo kad zaigra, i ja sam radoznao da vidim na šta liči u kontinuitetu.

Posted

To što je nekada umeo da pamprči ne mora da znači da i sada ume, videti pod Muka Bogdanović

Posted

A kako je on uopste propao, sta mu se desilo da tako nestane odjednom?

Posted

nemam pojma da li se on prolenjio i slično ali mu trendovi u poslednjih par godina definitivno ne idu na ruku. On je po karakteristikama ekstrem za svoju poziciju, a trenutno se traže suprotni ekstremi. Traže se brzi igrači koji mogu da odigraju agresivnu odbranu na loptu, a on je tu katastrofalan. U napadu se traže igrači koji to mogu da razbiju driblingom, većina EL trojki je sposobna da odigra pik, a on je i tu totalno katastrofalan. On ćoškari i pogađa kad ga ostave samog, solidan je na skoku i može da istrči kontru i završi ali ni tu nije u stanju da reši neku komplikovaniju situaciju. Ako ima volje da nabaci 5+ kila mišića i igra streč četvorku, ja drugačije ne vidim njegov povratak na vrhunski nivo.

Posted

Međutim, pošto je Miloju onaj Danilo Nikolić juče igrao trojku dobar deo utakmice, mislim da Kešelj skroz može da prođe.

Posted

Međutim, pošto je Miloju onaj Danilo Nikolić juče igrao trojku dobar deo utakmice, mislim da Kešelj skroz može da prođe.

nisam goreg igraca skoro video.

nego, keselj i krstic su prilicno slican tip igraca, mozda mu je bilo pametnije da trazi neku dvojku koja pegla dobru odbranu i da izmesti zagorca na 3 da dobije na sirini. mada, deluje da od krstica nema ni mojega, stagnira vec tri godine.