Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted (edited)

necu, glupo je :)

Edited by Timmy
Posted (edited)

liči na onog debeljka što je mortalkombatovao golju bulija. 

Edited by pacey defender
Posted

Jel ovaj Levski toliko los kad smo favoriti protiv njih u gostima?

Posted (edited)

neki potok? imam jedan sa sk1, ali tamo ide mrtvi tenis po obicaju, ne znam da li nameravaju da promene.

edit: naravno da ne nameravaju

Edited by Joe D
Posted

Ima na SK1. Fala Miskovim pulenima na nikad laksoj lovi, 2.6 bilo na Bugare.

Posted

Nemaju milosti Bugari... Bice stoka razlike, niko se nece naigrati ovde.

Posted

Ima na SK1. 

ima, ukljucili u 16. minutu

Posted

Pregazise nas ko plitak potok, za mene ocekivano pa sam to i naplatio. Ako se po jutru dan poznaje, definitivno cemo na strani biti kanta za napucavanje. Gledao sam tih 25 minuta koliko je bilo prenosa i svi redom su bili ocajni, pogotovo ovi od kojih se najvise ocekivalo.

U ponedeljak vadjenje protiv Cibone, moramo ih pobijediti ukoliko ne zelimo opet izgubiti.

Posted

Veceras dolazi Cibona. Kakvi su ove sezone, skroz ocajni ili mogu da nas iznenade? Vidim da igra Blesingejm i doveli su ovog mladog Britanca za kojeg sam cuo da nije los, dok mi se ostali cine kao suvi prosek...

Posted

Veceras dolazi Cibona. Kakvi su ove sezone, skroz ocajni ili mogu da nas iznenade? Vidim da igra Blesingejm i doveli su ovog mladog Britanca za kojeg sam cuo da nije los, dok mi se ostali cine kao suvi prosek...

karat ce nas, fokusiraj se vise na publiku u prekidima.

Posted

Ma jebes publiku, hocu da zategnem na Cibonu :D Sinoc bilo neverovatnih 3.10 ali je palo na 2.55, sto opet nije lose. Mislim da cu zveknuti 50 ojra, nerealno mi je da smo toliki favorit protiv Cibone, cak i ove sakate.