October 7, 201410 yr liči na onog debeljka što je mortalkombatovao golju bulija. Edited October 7, 201410 yr by pacey defender
October 8, 201410 yr neki potok? imam jedan sa sk1, ali tamo ide mrtvi tenis po obicaju, ne znam da li nameravaju da promene. edit: naravno da ne nameravaju Edited October 8, 201410 yr by Joe D
October 8, 201410 yr Pregazise nas ko plitak potok, za mene ocekivano pa sam to i naplatio. Ako se po jutru dan poznaje, definitivno cemo na strani biti kanta za napucavanje. Gledao sam tih 25 minuta koliko je bilo prenosa i svi redom su bili ocajni, pogotovo ovi od kojih se najvise ocekivalo. U ponedeljak vadjenje protiv Cibone, moramo ih pobijediti ukoliko ne zelimo opet izgubiti.
October 13, 201410 yr Veceras dolazi Cibona. Kakvi su ove sezone, skroz ocajni ili mogu da nas iznenade? Vidim da igra Blesingejm i doveli su ovog mladog Britanca za kojeg sam cuo da nije los, dok mi se ostali cine kao suvi prosek...
October 13, 201410 yr Author On 13. 10. 2014. at 7:20, Zli Gli said: Veceras dolazi Cibona. Kakvi su ove sezone, skroz ocajni ili mogu da nas iznenade? Vidim da igra Blesingejm i doveli su ovog mladog Britanca za kojeg sam cuo da nije los, dok mi se ostali cine kao suvi prosek... karat ce nas, fokusiraj se vise na publiku u prekidima.
October 13, 201410 yr Ma jebes publiku, hocu da zategnem na Cibonu :D Sinoc bilo neverovatnih 3.10 ali je palo na 2.55, sto opet nije lose. Mislim da cu zveknuti 50 ojra, nerealno mi je da smo toliki favorit protiv Cibone, cak i ove sakate.