Timmy Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 (edited) necu, glupo je :) Edited October 7, 2014 by Timmy
pacey defender Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 (edited) liči na onog debeljka što je mortalkombatovao golju bulija. Edited October 7, 2014 by pacey defender
Zli Gli Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Jel ovaj Levski toliko los kad smo favoriti protiv njih u gostima?
Joe D Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 (edited) neki potok? imam jedan sa sk1, ali tamo ide mrtvi tenis po obicaju, ne znam da li nameravaju da promene. edit: naravno da ne nameravaju Edited October 8, 2014 by Joe D
Renegade Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 http://tv.bnt.bg/bnthd/catch-up/ Ovde radi ali mora preko bugarskog proksija.
Zli Gli Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Ima na SK1. Fala Miskovim pulenima na nikad laksoj lovi, 2.6 bilo na Bugare.
FPLS Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Nemaju milosti Bugari... Bice stoka razlike, niko se nece naigrati ovde.
Zli Gli Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Pregazise nas ko plitak potok, za mene ocekivano pa sam to i naplatio. Ako se po jutru dan poznaje, definitivno cemo na strani biti kanta za napucavanje. Gledao sam tih 25 minuta koliko je bilo prenosa i svi redom su bili ocajni, pogotovo ovi od kojih se najvise ocekivalo. U ponedeljak vadjenje protiv Cibone, moramo ih pobijediti ukoliko ne zelimo opet izgubiti.
Zli Gli Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Veceras dolazi Cibona. Kakvi su ove sezone, skroz ocajni ili mogu da nas iznenade? Vidim da igra Blesingejm i doveli su ovog mladog Britanca za kojeg sam cuo da nije los, dok mi se ostali cine kao suvi prosek...
Кристофер Лумумбо Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Veceras dolazi Cibona. Kakvi su ove sezone, skroz ocajni ili mogu da nas iznenade? Vidim da igra Blesingejm i doveli su ovog mladog Britanca za kojeg sam cuo da nije los, dok mi se ostali cine kao suvi prosek... karat ce nas, fokusiraj se vise na publiku u prekidima.
Zli Gli Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Ma jebes publiku, hocu da zategnem na Cibonu :D Sinoc bilo neverovatnih 3.10 ali je palo na 2.55, sto opet nije lose. Mislim da cu zveknuti 50 ojra, nerealno mi je da smo toliki favorit protiv Cibone, cak i ove sakate.
Recommended Posts