Кристофер Лумумбо Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Ne durim se. Samo je neumesna fora. izvini :(
Timmy Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Nema potrebe. Znam da nisi mislio nista negativno.
Zli Gli Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Nisam primetio nikakve sise i dupeta danas, osim od ove dve sto su bile sa mnom a to nije za kacenje bas. Skontao sam zasto ste pisali da je i Astana Miskov klub, stali ljudi od kraja trece do kraja meca, ukradena im dva poena opusteno bez da se iko bunio, pustali ove da se sprdaju i na kraju pukli. Jokic danas najbolji do sad ali samo zbog toga sto je konacno nesto i pogadjao, ni zbog cega drugog. Mada je imao i par bitnih ofanzivnih skokova, dobar je bio danas. Miljenovic prelomio sa nekoliko jako teskih koseva, Jokic dobar (u napadu, dok ga je u odbrani onaj Luksa Andric uglavnom lagano silovao), ostali odradili svoje role i dovoljno za pobedu protiv generalno prilicno lose Astane. Trifunovic se sprdao na klupi sve vreme, vikao samo "Let's go" i "Pressure" na tvrdom srpskom engleskom, a sa nasima se zezao na srpskom.. Miloje iznapusavao klince par puta ali onako ocinski, s ljubavlju.. i tako, bilo je zanimljivo i vredno bezanja s posla.
Кристофер Лумумбо Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Nisam primetio nikakve sise i dupeta danas, osim od ove dve sto su bile sa mnom a to nije za kacenje bas. Skontao sam zasto ste pisali da je i Astana Miskov klub, stali ljudi od kraja trece do kraja meca, ukradena im dva poena opusteno bez da se iko bunio, pustali ove da se sprdaju i na kraju pukli. Jokic danas najbolji do sad ali samo zbog toga sto je konacno nesto i pogadjao, ni zbog cega drugog. Mada je imao i par bitnih ofanzivnih skokova, dobar je bio danas. Miljenovic prelomio sa nekoliko jako teskih koseva, Jokic dobar (u napadu, dok ga je u odbrani onaj Luksa Andric uglavnom lagano silovao), ostali odradili svoje role i dovoljno za pobedu protiv generalno prilicno lose Astane. Trifunovic se sprdao na klupi sve vreme, vikao samo "Let's go" i "Pressure" na tvrdom srpskom engleskom, a sa nasima se zezao na srpskom.. Miloje iznapusavao klince par puta ali onako ocinski, s ljubavlju.. i tako, bilo je zanimljivo i vredno bezanja s posla. jel ima neko od ovih ostalih iz mege da ti se dopada ili je sve ravna linija?
Zli Gli Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Jaramaz jako lose sutira, cak je bolji u sutu za trojku nego za dvojku a bacanja mislim da nikad nije vezao dva u nizu. U odbrani borben, u napadu ga jebe vodjenje lopte i precesto zabadanje u guzvu bez potrebe. Bojic isto po sistemu toplo hladno, odigra neku akciju do jaja i onda pokusa horog bez potrebe i promasi ceo obruc (Miloje popizdeo jednom bas zbog ovoga, totalno nerezonski odradio). Krstic solidan, nista spektakularno ali svakoj ekipi treba neki takav timski igrac koji nije mega zvezda ali odradjuje pos'o na obe strane terena. Marelja mi se svidja jer jedini radi na snazi, moze da se gura sa ovim odraslim igracima, za razliku od otprilike svih ostalih koji su kao neka decica. Jos ako nauci neke finese u napadu, bice dobar igrac. Ostale sam trenutno zaboravio ali generalni utisak je da ce ih sve ekipe silovati najvise na snagu, nemaju momci kila za ozbiljnu kosarku. Recimo protiv Buducnosti je bilo tuzno gledati Jokica i Cantekina i ostale visoke igrace protiv Planinica (koji mi nije nista posebno, da se razumemo) i onog drugog visokog, zaboravih mu prezime. Ljudi su ih vrteli kao male majmune samo zbog snage, iako nisu nista tehnicki bolji. Sve u svemu, karace nas svi ruzno.
ficfiric Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Kako je primljena Mega u Mitrovici? Hoce li ljudi ici na tekme, ima li sanse da klub pusti korenje?
Кристофер Лумумбо Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Jaramaz jako lose sutira, cak je bolji u sutu za trojku nego za dvojku a bacanja mislim da nikad nije vezao dva u nizu. U odbrani borben, u napadu ga jebe vodjenje lopte i precesto zabadanje u guzvu bez potrebe. Bojic isto po sistemu toplo hladno, odigra neku akciju do jaja i onda pokusa horog bez potrebe i promasi ceo obruc (Miloje popizdeo jednom bas zbog ovoga, totalno nerezonski odradio). Krstic solidan, nista spektakularno ali svakoj ekipi treba neki takav timski igrac koji nije mega zvezda ali odradjuje pos'o na obe strane terena. Marelja mi se svidja jer jedini radi na snazi, moze da se gura sa ovim odraslim igracima, za razliku od otprilike svih ostalih koji su kao neka decica. Jos ako nauci neke finese u napadu, bice dobar igrac. Ostale sam trenutno zaboravio ali generalni utisak je da ce ih sve ekipe silovati najvise na snagu, nemaju momci kila za ozbiljnu kosarku. Recimo protiv Buducnosti je bilo tuzno gledati Jokica i Cantekina i ostale visoke igrace protiv Planinica (koji mi nije nista posebno, da se razumemo) i onog drugog visokog, zaboravih mu prezime. Ljudi su ih vrteli kao male majmune samo zbog snage, iako nisu nista tehnicki bolji. Sve u svemu, karace nas svi ruzno. slazem se, stvarni mislim da ce megi biti zajebano da izbori opstanak. nema veze, gledces barem odlicnu kosarku u mitrovici.
Zli Gli Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Protiv Partizana je bila puna hala a na ovim ostalim mecevima poluprazno, sto verovatno jasno govori o tome kakva ce biti posecenost tokom sezone. Za Partizan i Zvezdu ce biti puno, cenim da ce biti sasvim ok i protiv Cibone, Olimpije i tako tih poznatih ekipa, dok ce na ostalim mecevima biti smor. Ima nas koji volimo kvalitetnu kosarku i ti ljudi su bili i juce i na onom Mega kupu, dok ce za Zvezdu i Partizan i te jace meceve dolaziti i kurta i murta, plus ovi retardirani klinci navijaci beogradskih timova. Mene boli paja, ici cu kad god budem mogao a dobro je i sto su mi kolege vise zainteresovane za fudbal nego basket pa se nadam da cu moci da menjam smene po zelji. Startujemo protiv MZT-a valjda kuci sad 4. oktobra, vec tu ce se mozda videti kako ce se Mega basket primiti u gradu. Inace, KK Srem je prosle godine usao u valjda drugi rang takmicenja ali mislim da od toga nazalost nema nista posto, koliko znam, niko ne ulaze lovu. Pola igraca je napustilo tim, ostalo njih par i dovedeni neki sa strane ali mrka kapa, cenim da ekspresno ispadamo ako je konkurencija iole jaca od ove lige iz koje smo usli, i koja je bila smesna po kvalitetu.
Segundo Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Inace, KK Srem je prosle godine usao u valjda drugi rang takmicenja ali mislim da od toga nazalost nema nista posto, koliko znam, niko ne ulaze lovu. Pola igraca je napustilo tim, ostalo njih par i dovedeni neki sa strane ali mrka kapa, cenim da ekspresno ispadamo ako je konkurencija iole jaca od ove lige iz koje smo usli, i koja je bila smesna po kvalitetu. Mozda Misko pomogne? Ako niko ne da dinara, tu pomoci verovatno nema, nego mi ova opcija pade na pamet, jer je proslogodisnjim dolaskom u Smederevo domaci klub dobio na pozajmicu nekoliko mladih kosarkasa Mege. Mislim da je upravo mladji Jaramaz bio najbolji medju njima.
Zli Gli Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Pa mozda, nisam se nesto zanimao za tu celu pricu ali verovatno ce biti neka saradnja.. mada moram priznati da mi je bilo najdraze ono pre 15ak godina kad je Srem igrao B ligu i klao se sa Spartakom iz Subotice i jos nekim poznatijim klubovima za ulazak u tadasnju A ili kako vec bese, prvu po kvalitetu.. tad je bila skoro uvek puna hala a igrali su mahom lokalci, nasi igraci, maksimalno lozenje uvek bilo. Sad na utakmice Srema isto dolaze samo zaljubljenici u basket, propala prica odavno.
ficfiric Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) Srem je valjda u Srpskoj ligi. Pretprosle godine se klao sa Vosom za ulazak u B ligu ali su zavrsili na drugom mestu. Ne znam kako su igrali prosle sezone. Edit: Sad vidim - prosle sezone je Srem bio prvi u srpskoj ligi Sever i plasirao se u drugu ligu i ove sezone ce igrati sa Vojvodinom, Moravom iz Kojotgrada, Zdravljem iz Leskovca, itd... Edited September 29, 2014 by ficfiric
Segundo Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 U tom slucaju, tesko da ce Misko posuditi igrace, ne vidim da u tom rangu takmicenja on moze imati interes. Ona paralela sa Smederevom ne pije vodu, jer su oni ipak igrali u takmicenju sa Fmp-om, Crnokosom itd.
Have_Fun Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 http://www.b92.net/sport/intervjui/intervjui.php?yyyy=2014&mm=10&nav_category=91&nav_id=906811Intervju sa gazdom kosarke!!!
EmptyClip Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Мени је хајлајт ово како је Цирбес дошо у Звезду. Он је мислио да Звезди треба нижи центар и ето.
Recommended Posts