Zli Gli Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Pa sudeci po ovoj temi jeste, a nama je ovamo sluzio za podsmeh. Spor je, fizicki jako slab (nije opravdanje sto ima 19 godina posto verujem da ima dobre uslove za trening i ishranu i sve redom), dosta nizi igraci mu skidaju lopte, voli da sutne trojku vise nego leba da jede a nume nista posebno... sve kontra od onoga sto centar od ~215cm treba da radi. Daj Boze da se vrlo brzo pokaze da sam slepac i hejter ali mislim da od njega nema apsolutno nista.
Кристофер Лумумбо Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Pa sudeci po ovoj temi jeste, a nama je ovamo sluzio za podsmeh. Spor je, fizicki jako slab (nije opravdanje sto ima 19 godina posto verujem da ima dobre uslove za trening i ishranu i sve redom), dosta nizi igraci mu skidaju lopte, voli da sutne trojku vise nego leba da jede a nume nista posebno... sve kontra od onoga sto centar od ~215cm treba da radi. Daj Boze da se vrlo brzo pokaze da sam slepac i hejter ali mislim da od njega nema apsolutno nista. pa jebote, ti ga nisi gledao ni na jednoj jedinoj ozbiljnoj utakmici a donosis zakljucke na osnovu prijateljske utakmice gde se vraca iz povrede. prosle godine je razvalio i da nije bio povredjen najverovatnije bi bio u spaniji na svetswkom prvnstvu.
Have_Fun Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Jeb'o vas Jokic dajte one tange i sise! Sent from my Galagzy S2plas usin' Tapatalk
1n54jd3r Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Jeb'o vas Jokic dajte one tange i sise! Sent from my Galagzy S2plas usin' Tapatalk e to je kosarkaski fan
Zli Gli Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Bane Ivanovic je iz Mitrovice, verovatno su mu uvalili dres na kvarno. pa jebote, ti ga nisi gledao ni na jednoj jedinoj ozbiljnoj utakmici a donosis zakljucke na osnovu prijateljske utakmice gde se vraca iz povrede. prosle godine je razvalio i da nije bio povredjen najverovatnije bi bio u spaniji na svetswkom prvnstvu. Gledao sam ga i pre par puta posto su ih prenosili na Arenama, a ova tri meca sam gledao i uzivo. Ja ne vidim potencijal tu ni za Zvezdu/Partizan a ne reprezentaciju, ali videcemo. Polijte me govnima ako on bude neki faktor i u domacoj konkurenciji a ne internacionalno, kako se predvidja.
Töölönlahti Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Samo nastavi... Kakva je raspala banda ovaj Makabi. Obican skup ulicnih basketasa koji veze nemaju sa organizovanom kosarkom nego samo tako igraju na ludilo u Izraelu a na strani sta bude, najobicniji prangijasi bez mozga.
bradilko Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 pa jebote, ti ga nisi gledao ni na jednoj jedinoj ozbiljnoj utakmici a donosis zakljucke na osnovu prijateljske utakmice gde se vraca iz povrede. prosle godine je razvalio i da nije bio povredjen najverovatnije bi bio u spaniji na svetswkom prvnstvu. a jel bi mogli o tome koliko je bio povredjen i koliko je ozbiljnih tekmi odigrao u zivotu? mislim cela Mega svidja mi se Jokic da se razumemo ali ti si boba mi idolopoklonik mishka raznjatovica.on je samo 1 menadjer.to mu je osnovno zanimanje.posle toga je on prijatelj srpske kosarke,ortac saletov trifketov, poznavalac dobrih restorana i kozer.
Zli Gli Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Samo nastavi... Mrzi me sad da trazim sliku tiketa gde sam igrao na njih na oba meca fajnal fora, ali ono, uzeo sam lepu lovu. Tad kad sam ih gledao su tako izgledali, mislim da je bio mec protiv Laborala ili tako nesto, a kasnije su podigli formu i objasnili. Neka bude tako isto i sa ovim vasim miljenikom, nije uopste frka.
Кристофер Лумумбо Posted September 26, 2014 Author Posted September 26, 2014 Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic 55m Nikola Jokic in away win of his, Mega Vizura over Trier (78 84), 11 pts 12 rbd 7 ass. Almost triple double - 95 born! in your face, zli!
pbg12345 Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 dakle ova sezona je posvecena budzenju statistike pe svega jokica, pa miljenovica :D dobro, ako igracki napreduju, ne mora to biti lose...
Timmy Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Misko da budzi statistiku igraca? Srami se takve konstatacije!
Zli Gli Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic 55m Nikola Jokic in away win of his, Mega Vizura over Trier (78 84), 11 pts 12 rbd 7 ass. Almost triple double - 95 born! in your face, zli! Sutra u 18h protiv uvek augodne Astane iz Kazahstana a ja sljakam... moracu da smislim neku diverziju da bih gledao uzivo, ako je protiv Svaba bio blizu onda ce protiv ovih sigurno imati tripl dabl ! Ako nista drugo, sredice Misko da ga puste ovi Trifini... :D
Recommended Posts