Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Altaj ubio Megu i doneo mi laku lovu. Ovo je sasvim ozbiljna ekipa a Miljenovic igra lose danas, nije ni moglo bolje od verovatno ubedljivog poraza.

ee80083265bbd6226cdaa57b5d7a0c2d.jpg

Posted

Satro snimas Miska a u stvari snimas ovu gore sto izbacila sisice lolo.

Posted

Хвала Зли.Ова има дојку за одбојку.

Posted

Ma imamo mi ovde i dojaka i tanaga ali nemamo kvalitet, ipak je ovo sve klincadija. Jokic drvo koje sutira trojke i nume ni da hoda pravilno, Cantekin malo manje stetan ali isto drvo, Miljenovic danas usro svetski, ostali nista bolji... a ovi Turci skroz ozbiljna ekipa, sa nekoliko ekstra pojedinaca. Pojeo nas prvo neka bekcina Altay a dokusurili uglavnom crnci Palasio i Gabriel, uz mini role ostalih. Mislim da ce najveci problem Mege biti to sto su igraci fizicki mnogo slabiji od protivnika, sto je i normalno kad igraju deca protiv odraslih ljudi.

Inace, na mecu je bio i Mikan Grusanovic :Hail: Hteo sam prvo da idem da se slikam sa carom ali nisam hteo da ga smaram pa odustao :D

Posted

Nisam znao to za Mikana, nadam se da ce dolaziti cesto.

Inace, rutinski sam uzeo 30 ojra na Buducnost, dobili su sa pola snage. U Megi jedino Marelja fizicki moze da se nosi sa ozbiljnim starijim igracima dok su ostali nekako kao decica. Jokic kriminalan, kao i obicno. Trojke je sutirao otprilike 0/10 a bacanja juce i danas mozda 50%, verovatno i manje. Miljenovic nesto malo manje los, nema ni on snage. Ispadamo rutinski.

Posted

Nisam obracao paznju na statistiku ali ono, odigrao je ok uz mnogo promasaja i izgubljenih lopti. Daj statistiku Jokica ako imas, zivo me zanima :D

U drugom mecu Turci vode samo 2 razlike na poluvremenu protiv Rusa a imali su i 15ak, duplo su jaci. Teriko Vajt na zagrevanju odradio neko 360 kroz noge brutalno kucanje sa otprilike 18% napora, ja posle toga ukljucio da snimam a majstor poceo da sutira trojke :D

Posted

Mega Vizura 88: Krstić 16, Marelja 12, Jaramaz, Miljenović 21(10as), Bojić 17, Jokić 7, Čantekin 5, Tijanić, Zagorac 8, Vrbica, Simeunović, Nikolić 2.

Budućnost 90: Šehović 6, Dašić 17 (2-3 za 3p, 8sk, 2as), Planinić 17 (7-11 za 2p,5sk), Subotić 11 , Čarapić, Sheehey 8, Vitkovac 2, Popović 8, Ivanović 3, Reynolds 12 (4as), Ćapin 4 (6as), Rikić 3.

Posted

Nisam znao to za Mikana, nadam se da ce dolaziti cesto.

Inace, rutinski sam uzeo 30 ojra na Buducnost, dobili su sa pola snage. U Megi jedino Marelja fizicki moze da se nosi sa ozbiljnim starijim igracima dok su ostali nekako kao decica. Jokic kriminalan, kao i obicno. Trojke je sutirao otprilike 0/10 a bacanja juce i danas mozda 50%, verovatno i manje. Miljenovic nesto malo manje los, nema ni on snage. Ispadamo rutinski.

Kako kao i obično? Zar on nije nekakav potencijal, talenat, draftovan, bla truć. Jel ima od toga nešto? Protiv nas u Pioniru je ostavio solidan utisak.