Zli Gli Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Altaj ubio Megu i doneo mi laku lovu. Ovo je sasvim ozbiljna ekipa a Miljenovic igra lose danas, nije ni moglo bolje od verovatno ubedljivog poraza.
Moća Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Satro snimas Miska a u stvari snimas ovu gore sto izbacila sisice lolo.
Zli Gli Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Ma imamo mi ovde i dojaka i tanaga ali nemamo kvalitet, ipak je ovo sve klincadija. Jokic drvo koje sutira trojke i nume ni da hoda pravilno, Cantekin malo manje stetan ali isto drvo, Miljenovic danas usro svetski, ostali nista bolji... a ovi Turci skroz ozbiljna ekipa, sa nekoliko ekstra pojedinaca. Pojeo nas prvo neka bekcina Altay a dokusurili uglavnom crnci Palasio i Gabriel, uz mini role ostalih. Mislim da ce najveci problem Mege biti to sto su igraci fizicki mnogo slabiji od protivnika, sto je i normalno kad igraju deca protiv odraslih ljudi. Inace, na mecu je bio i Mikan Grusanovic Hteo sam prvo da idem da se slikam sa carom ali nisam hteo da ga smaram pa odustao :D
Zli Gli Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Nisam znao to za Mikana, nadam se da ce dolaziti cesto. Inace, rutinski sam uzeo 30 ojra na Buducnost, dobili su sa pola snage. U Megi jedino Marelja fizicki moze da se nosi sa ozbiljnim starijim igracima dok su ostali nekako kao decica. Jokic kriminalan, kao i obicno. Trojke je sutirao otprilike 0/10 a bacanja juce i danas mozda 50%, verovatno i manje. Miljenovic nesto malo manje los, nema ni on snage. Ispadamo rutinski.
Zli Gli Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Nisam obracao paznju na statistiku ali ono, odigrao je ok uz mnogo promasaja i izgubljenih lopti. Daj statistiku Jokica ako imas, zivo me zanima :D U drugom mecu Turci vode samo 2 razlike na poluvremenu protiv Rusa a imali su i 15ak, duplo su jaci. Teriko Vajt na zagrevanju odradio neko 360 kroz noge brutalno kucanje sa otprilike 18% napora, ja posle toga ukljucio da snimam a majstor poceo da sutira trojke :D
BarryWhite Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Mega Vizura 88: Krstić 16, Marelja 12, Jaramaz, Miljenović 21(10as), Bojić 17, Jokić 7, Čantekin 5, Tijanić, Zagorac 8, Vrbica, Simeunović, Nikolić 2. Budućnost 90: Šehović 6, Dašić 17 (2-3 za 3p, 8sk, 2as), Planinić 17 (7-11 za 2p,5sk), Subotić 11 , Čarapić, Sheehey 8, Vitkovac 2, Popović 8, Ivanović 3, Reynolds 12 (4as), Ćapin 4 (6as), Rikić 3.
nemoderisani Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Nisam znao to za Mikana, nadam se da ce dolaziti cesto. Inace, rutinski sam uzeo 30 ojra na Buducnost, dobili su sa pola snage. U Megi jedino Marelja fizicki moze da se nosi sa ozbiljnim starijim igracima dok su ostali nekako kao decica. Jokic kriminalan, kao i obicno. Trojke je sutirao otprilike 0/10 a bacanja juce i danas mozda 50%, verovatno i manje. Miljenovic nesto malo manje los, nema ni on snage. Ispadamo rutinski. Kako kao i obično? Zar on nije nekakav potencijal, talenat, draftovan, bla truć. Jel ima od toga nešto? Protiv nas u Pioniru je ostavio solidan utisak.
Recommended Posts