Jump to content

KK Mega Vizura

Featured Replies

Ficfiricu, statistika je u slucaju Jokica na ovom mecu bila kao bikini. Sad sam tek video da je decko '95 godiste ali mislim da nema od njega nista, jako je trom i nezgrapan a nema ni snage kojom bi to nadoknadio. Daj Boze da gresim, naravno.

• Replies 3.5k
  • Views 295.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

evo jedan primer, momak koji nije mogao da igra slovacku ligu je dobio 250k kao senior na koledzu. mislim da ne postoji racionalan razlog za klince koji nisu nba kalibar da ne odu na koledz. velika ve

• MiddleClass
    MiddleClass

Jbt kakvu generaciju je Sale Djordjevic uspio da unisti.

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

aj sad da se izvinite gospodinu raznatovicu   

Posted Images

• Author

Ficfiricu, statistika je u slucaju Jokica na ovom mecu bila kao bikini. Sad sam tek video da je decko '95 godiste ali mislim da nema od njega nista, jako je trom i nezgrapan a nema ni snage kojom bi to nadoknadio. Daj Boze da gresim, naravno.

Na kraju sezone ce biti najbolji igrac mege :D

ma dajte ljudi, najjace da je zli gledao u tekmu pored tog dupeta.

Na kraju sezone ce biti najbolji igrac mege :D

jokic je i sad najbolji igrac mege

ma dajte ljudi, najjace da je zli gledao u tekmu pored tog dupeta.

:lolol:

И још да му верујемо да јокић нема појма .

Nesto mi se javlja da ce Gli sa svojim izvestajima popularizovati Megu vise nego Kojot za sve prethodne godine..

• Author

jokic je i sad najbolji igrac mege

ozbiljno? :D

@jk

normalno, zli je cist mismatch.

Edited by Кристофер Лумумбо

kakav kraj sezone, prodace ga misko pijanim ruskim milijarderima kad bude belezio 40 indeksnih poena prosecno u prvoj polovini sezone.

Ala me trpate za Jokica... nema vise slika pink i ostalih tanaga, dok god vam je on najbolji :D

realno, jokic nema pojma

BxMydYDCYAA_HJd.jpg

• Author

:Hail:

10669077_861951420496069_726102186306914

Oala, Ogov brat od tetke.

Gubimo ubedljivo od Steaue u nekoj prijateljskoj koja se igra ko zna gde. Jeste da ima jos celo drugo poluvreme ali brine sto smo primili skoro 60 poena u prvom, to je bas uzasno. Verovatno nas pune na centru preko Jokica :(

Gde pratis to? Steaua ove godine ima veliki budzet mislim da je preko milion evra. Inace nesto smo razgovarali i dosli do zakljucka da je rumunska liga trenutno 8. u Evropi po parama koje se vrte u nacionalnom prvenstvu.