Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Ficfiricu, statistika je u slucaju Jokica na ovom mecu bila kao bikini. Sad sam tek video da je decko '95 godiste ali mislim da nema od njega nista, jako je trom i nezgrapan a nema ni snage kojom bi to nadoknadio. Daj Boze da gresim, naravno.

Posted

Ficfiricu, statistika je u slucaju Jokica na ovom mecu bila kao bikini. Sad sam tek video da je decko '95 godiste ali mislim da nema od njega nista, jako je trom i nezgrapan a nema ni snage kojom bi to nadoknadio. Daj Boze da gresim, naravno.

Na kraju sezone ce biti najbolji igrac mege :D

Posted

ma dajte ljudi, najjace da je zli gledao u tekmu pored tog dupeta.

Posted

Na kraju sezone ce biti najbolji igrac mege :D

jokic je i sad najbolji igrac mege

Posted

ma dajte ljudi, najjace da je zli gledao u tekmu pored tog dupeta.

:lolol:

И још да му верујемо да јокић нема појма .

Posted

Nesto mi se javlja da ce Gli sa svojim izvestajima popularizovati Megu vise nego Kojot za sve prethodne godine..

Posted (edited)

jokic je i sad najbolji igrac mege

ozbiljno? :D

@jk

normalno, zli je cist mismatch.

Edited by Кристофер Лумумбо
Posted

kakav kraj sezone, prodace ga misko pijanim ruskim milijarderima kad bude belezio 40 indeksnih poena prosecno u prvoj polovini sezone.

Posted

Ala me trpate za Jokica... nema vise slika pink i ostalih tanaga, dok god vam je on najbolji :D

Posted

:Hail:

Posted

Gubimo ubedljivo od Steaue u nekoj prijateljskoj koja se igra ko zna gde. Jeste da ima jos celo drugo poluvreme ali brine sto smo primili skoro 60 poena u prvom, to je bas uzasno. Verovatno nas pune na centru preko Jokica :(

Posted

Gde pratis to? Steaua ove godine ima veliki budzet mislim da je preko milion evra. Inace nesto smo razgovarali i dosli do zakljucka da je rumunska liga trenutno 8. u Evropi po parama koje se vrte u nacionalnom prvenstvu.