September 9, 201410 yr Ficfiricu, statistika je u slucaju Jokica na ovom mecu bila kao bikini. Sad sam tek video da je decko '95 godiste ali mislim da nema od njega nista, jako je trom i nezgrapan a nema ni snage kojom bi to nadoknadio. Daj Boze da gresim, naravno.
September 9, 201410 yr Author Ficfiricu, statistika je u slucaju Jokica na ovom mecu bila kao bikini. Sad sam tek video da je decko '95 godiste ali mislim da nema od njega nista, jako je trom i nezgrapan a nema ni snage kojom bi to nadoknadio. Daj Boze da gresim, naravno. Na kraju sezone ce biti najbolji igrac mege :D
September 9, 201410 yr Na kraju sezone ce biti najbolji igrac mege :D jokic je i sad najbolji igrac mege
September 9, 201410 yr ma dajte ljudi, najjace da je zli gledao u tekmu pored tog dupeta. И још да му верујемо да јокић нема појма .
September 9, 201410 yr Nesto mi se javlja da ce Gli sa svojim izvestajima popularizovati Megu vise nego Kojot za sve prethodne godine..
September 9, 201410 yr Author jokic je i sad najbolji igrac mege ozbiljno? :D @jk normalno, zli je cist mismatch. Edited September 9, 201410 yr by Кристофер Лумумбо
September 10, 201410 yr kakav kraj sezone, prodace ga misko pijanim ruskim milijarderima kad bude belezio 40 indeksnih poena prosecno u prvoj polovini sezone.
September 10, 201410 yr Ala me trpate za Jokica... nema vise slika pink i ostalih tanaga, dok god vam je on najbolji :D
September 11, 201410 yr Gubimo ubedljivo od Steaue u nekoj prijateljskoj koja se igra ko zna gde. Jeste da ima jos celo drugo poluvreme ali brine sto smo primili skoro 60 poena u prvom, to je bas uzasno. Verovatno nas pune na centru preko Jokica :(
September 11, 201410 yr Gde pratis to? Steaua ove godine ima veliki budzet mislim da je preko milion evra. Inace nesto smo razgovarali i dosli do zakljucka da je rumunska liga trenutno 8. u Evropi po parama koje se vrte u nacionalnom prvenstvu.