Zli Gli Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Svi protiv Partizana su nasi, a pogotovo Mega sad. Inace, Miljenovic sabija iako nema kila, Jokic se krece kao starac Foco od stotinu ljeta i samo prangija trojke, kod Partizana niko nume a ispred mene nekoj ispale pink tange, sto je hajlajt veceri.
Zli Gli Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 40:29 poluvreme, prejaki smo i ne moram vise da pisem jer je sve reseno.
pbg12345 Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Svi protiv Partizana su nasi, a pogotovo Mega sad. Inace, Miljenovic sabija iako nema kila, Jokic se krece kao starac Foco od stotinu ljeta i samo prangija trojke, kod Partizana niko nume a ispred mene nekoj ispale pink tange, sto je hajlajt veceri. 40:29 poluvreme, prejaki smo i ne moram vise da pisem jer je sve reseno. :ziga:
levi Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Ne verujem, Kojot ne može vola da ubode sa telefona
Кристофер Лумумбо Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 zli, dobrodosao u klub pink tange, navijacica mege!
Töölönlahti Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 (edited) Ne znam za vas, ali opisane scene su me borderline rasplakale. Edited September 9, 2014 by Töölönlahti
Кристофер Лумумбо Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 to je to, uskladjene boje!
Zli Gli Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Na kraju 80:54, klasicno rutinsko silovanje u anus. Kod Partizana svi ocajni a kod nas Miljenovic objasnio doktorski, odigrao kao Toni Parker u najboljim danima, dok su ostali samo povremeno pokazivali neke znake kvaliteta. Jokic i onaj plavi Jaramaz najgori, vola nisu mogli da ubodu obojica a Jokic je pritom i spor kao puz dok se ovaj drugi bar u odbrani trudio. Atmosfera je bila na nivou, izgleda da ce publike ipak biti vise nego sto sam ocekivao jer ima dosta ljudi koji vole basket ovamo pa ce biti mase i protiv Sirokog, Krke i ostalih losijih ekipa. Sve u svemu, boricemo se za opstanak ali bitno je pre svega da proizvedemo nekoliko mladih talenata i izmamimo sto vise pink tanaga na meceve a ostalo ce doci na svoje.
ficfiric Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Najbolji u pobedi Mega Vizure bio je Nikola Jokić sa 19 poena i sedam skokova, Nenad Miljenović je dodao poen manje, uz deset asistencija i šest skokova. Dvocifreni učinak imali su i Danilo Nikolić sa 13 poena i šest skokova, i Nemanja Krstić sa deset poena.
Apollo Creed Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 bitno je pre svega da izmamimo sto vise pink tanaga na meceve a ostalo ce doci na svoje.
Блок_64 Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Као случајно је се иза те у розе тангама.А ха,оће то.
Recommended Posts