September 9, 201410 yr Svi protiv Partizana su nasi, a pogotovo Mega sad. Inace, Miljenovic sabija iako nema kila, Jokic se krece kao starac Foco od stotinu ljeta i samo prangija trojke, kod Partizana niko nume a ispred mene nekoj ispale pink tange, sto je hajlajt veceri.
September 9, 201410 yr Svi protiv Partizana su nasi, a pogotovo Mega sad. Inace, Miljenovic sabija iako nema kila, Jokic se krece kao starac Foco od stotinu ljeta i samo prangija trojke, kod Partizana niko nume a ispred mene nekoj ispale pink tange, sto je hajlajt veceri. 40:29 poluvreme, prejaki smo i ne moram vise da pisem jer je sve reseno. :ziga:
September 9, 201410 yr Ne znam za vas, ali opisane scene su me borderline rasplakale. Edited September 9, 201410 yr by Töölönlahti
September 9, 201410 yr Na kraju 80:54, klasicno rutinsko silovanje u anus. Kod Partizana svi ocajni a kod nas Miljenovic objasnio doktorski, odigrao kao Toni Parker u najboljim danima, dok su ostali samo povremeno pokazivali neke znake kvaliteta. Jokic i onaj plavi Jaramaz najgori, vola nisu mogli da ubodu obojica a Jokic je pritom i spor kao puz dok se ovaj drugi bar u odbrani trudio. Atmosfera je bila na nivou, izgleda da ce publike ipak biti vise nego sto sam ocekivao jer ima dosta ljudi koji vole basket ovamo pa ce biti mase i protiv Sirokog, Krke i ostalih losijih ekipa. Sve u svemu, boricemo se za opstanak ali bitno je pre svega da proizvedemo nekoliko mladih talenata i izmamimo sto vise pink tanaga na meceve a ostalo ce doci na svoje.
September 9, 201410 yr Najbolji u pobedi Mega Vizure bio je Nikola Jokić sa 19 poena i sedam skokova, Nenad Miljenović je dodao poen manje, uz deset asistencija i šest skokova. Dvocifreni učinak imali su i Danilo Nikolić sa 13 poena i šest skokova, i Nemanja Krstić sa deset poena.
September 9, 201410 yr bitno je pre svega da izmamimo sto vise pink tanaga na meceve a ostalo ce doci na svoje.