Jump to content

KK Mega Vizura

Featured Replies

ma ukrao mu kojot telefon 

• Replies 3.5k
  • Views 295.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

evo jedan primer, momak koji nije mogao da igra slovacku ligu je dobio 250k kao senior na koledzu. mislim da ne postoji racionalan razlog za klince koji nisu nba kalibar da ne odu na koledz. velika ve

• MiddleClass
    MiddleClass

Jbt kakvu generaciju je Sale Djordjevic uspio da unisti.

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

aj sad da se izvinite gospodinu raznatovicu   

Posted Images

Svi protiv Partizana su nasi, a pogotovo Mega sad. Inace, Miljenovic sabija iako nema kila, Jokic se krece kao starac Foco od stotinu ljeta i samo prangija trojke, kod Partizana niko nume a ispred mene nekoj ispale pink tange, sto je hajlajt veceri.

40:29 poluvreme, prejaki smo i ne moram vise da pisem jer je sve reseno.

Svi protiv Partizana su nasi, a pogotovo Mega sad. Inace, Miljenovic sabija iako nema kila, Jokic se krece kao starac Foco od stotinu ljeta i samo prangija trojke, kod Partizana niko nume a ispred mene nekoj ispale pink tange, sto je hajlajt veceri.

40:29 poluvreme, prejaki smo i ne moram vise da pisem jer je sve reseno.

:ziga:

Ne verujem, Kojot ne može vola da ubode sa telefona

ocekujemo prigodne fotografije sa tekme

• Author

zli, dobrodosao u klub :Hail:

pink tange, navijacica mege!

Ne znam za vas, ali opisane scene su me borderline rasplakale.

:blush:

Edited by Töölönlahti

1d8b1fb363cc0adc1babeb020fb7df47.jpg
  • Author

:pera:

to je to, uskladjene boje!

Gli delivers  :Hail:

Na kraju 80:54, klasicno rutinsko silovanje u anus. Kod Partizana svi ocajni a kod nas Miljenovic objasnio doktorski, odigrao kao Toni Parker u najboljim danima, dok su ostali samo povremeno pokazivali neke znake kvaliteta. Jokic i onaj plavi Jaramaz najgori, vola nisu mogli da ubodu obojica a Jokic je pritom i spor kao puz dok se ovaj drugi bar u odbrani trudio. Atmosfera je bila na nivou, izgleda da ce publike ipak biti vise nego sto sam ocekivao jer ima dosta ljudi koji vole basket ovamo pa ce biti mase i protiv Sirokog, Krke i ostalih losijih ekipa.

Sve u svemu, boricemo se za opstanak ali bitno je pre svega da proizvedemo nekoliko mladih talenata i izmamimo sto vise pink tanaga na meceve a ostalo ce doci na svoje.

Najbolji u pobedi Mega Vizure bio je Nikola Jokić sa 19 poena i sedam skokova, Nenad Miljenović je dodao poen manje, uz deset asistencija i šest skokova. Dvocifreni učinak imali su i Danilo Nikolić sa 13 poena i šest skokova, i Nemanja Krstić sa deset poena. 

bitno je pre svega da izmamimo sto vise pink tanaga na meceve a ostalo ce doci na svoje.

:pera:

Као случајно је се иза те у розе тангама.А ха,оће то. :naughty: