Jump to content

KK Mega Vizura

Featured Replies

Pojačanje iz CG

Kakav je igrač, zna li ko?

• 4 weeks later...
  • Replies 3.5k
  • Views 298.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

evo jedan primer, momak koji nije mogao da igra slovacku ligu je dobio 250k kao senior na koledzu. mislim da ne postoji racionalan razlog za klince koji nisu nba kalibar da ne odu na koledz. velika ve

• MiddleClass
    MiddleClass

Jbt kakvu generaciju je Sale Djordjevic uspio da unisti.

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

aj sad da se izvinite gospodinu raznatovicu   

Posted Images

Vrbica i taj Danilo su bili najbolji u Lovćenu, ali su Lovćen i CG liga kršina... Elem, za Glija i sve koji se tako osećaju:

30.08.2014. Mega Vizura - FMP

03.09.2014. Mega Vizura - S. Oliver

06.09.2014. Mega Vizura - Bahrein

11.09.2014. Mega Vizura - Steaua

14.09.2014. Mega Vizura - TBB Trier

20-21.09.2014. MEGA KUP u Sremskoj Mitrovici

26.09.2014. TBB Trier - Mega Vizura

... plus fotka sa priprema u Caribbean luxury resortu:

IMG-20140811-WA0004.jpg

... i još par sa svečanog potpisivanja ugovora za korišćenje nove hale i promocije najkul dresova tipa ikada:

19.jpg

4.jpg

A gde igraju ove pripremne utakmice, pre Mega kupa? Nasa hala se trenutno totalno renovira i dosta je uradjeno ali mislim da nije gotovo, pretpostavljam da nije spremna za utakmice jos uvek.

Nemam pojma, ne kaže na sajtu, možda onda negde na pripremama, a samo će taj turnir biti u Mitrovici...

Ako se renovira, false alarm. -_-

• Author

ma gli to prica da ne bi morao da nas gosti i vodi na konjaru posto se zapustio od kada prati samo tenis.

Sreća u nesreći je da već ima matching gear za nove prve klupske boje, tj. ne mora da kupuje navijačke majice.

Video sam negde i sliku hale iznutra, ali ne kopa mi se s moba.

2.jpg

ekoloske-igre-za-ocuvanje-planete.jpg

Jel nije Miško najavio razvod od Vizure, kad će novi sponzor, prezime..?

Edited by levi

Mega 83: Krstić 17, Miljenović 13, Nikolić 13, Marelja 10, Jaramaz 10, Bojić 8, Jokić 8, Zagorac 4, Simeunović, Simović, Tijanić, Veljković

FMP 87: Micović 27, Dobrić 14, Čović 12, Reljić 12, Šturanović 12, Stojanović 5, Djukanović 5, Miladinović, Peković, Siladji

Jel to Reljic iz Mege u FMP-u? I ko je Micovic?

Jel to Reljic iz Mege u FMP-u? I ko je Micovic?

Jeste, objavio je juce ili prekjuce Misko na twitteru. Ne znam.

Jeste taj Reljić, a Mićović je Strahinja, koji je na probi (prošle godine je bio u Partizanu na probi, ali se Bezbradica jače™ nametnuo).

• Author

dogodine u kls

sta oces, bar ce igrati u munzeu

• Author

i to sto kazes

Vodimo 19:15 pred kraj prve protiv Gagica i nekih klinaca. Dule se osusio ko grana, kao i ovi neki Grobari koji u proseku imaju po 17 godina i 38 kila. Hala skoro puna, pojebacemo ih ruzno u paklenoj atmosferi mitrovacke arene smrti.

vidim da ti nije bilo tesko da se brzo poistovijetis s ruzicastima.