Timmi Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 (edited) to se govorilo i ove sezone. jokara moze biti mvp, miljenovic bar blassingame. znaci, ni titula nije daleko. dangubic bi stvarno mogao u zvezdu. bilo je prica da je trebalo zimus da dodje umjesto schilba, da se misko slozio i sve, ali da nije zelio jer je veliki grobar Edited June 30, 2014 by Timmi
Кристофер Лумумбо Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 da, mislio sam da ce mega tesko opstati, ali ove sezone je ovo drasticno podmladjivanje (sto je nenormalno govoriti za megu, ali tako je). plus igraic koji dolaze nisu na nivou onih koji su otisli.
Joe D Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 (edited) pozicije 2 i 4 zao mi je miljenovica i jokica koji ce biti ruzno karani i zavrsiti sa 2-3 pobede poslednju sezonu u megi. misko jos malo pa moze da zatvara radnju. Edited June 30, 2014 by Joe D
Кристофер Лумумбо Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 pozicije 2 i 4 zao mi je miljenovica i jokica koji ce biti ruzno karani i zavrsiti sa 2-3 pobede poslednju sezonu u megi. misko jos malo pa moze da zatvara radnju. mada je :misko: rekao da se trazi pojacanje na pozicji 4 mada onda ne znam koga planiraju da bude rezervni centar, ne smem ni da razmisljam o tome.razmisljam o igracima koji bi mogli da igraju na 2 i 4, a da ih misko dovede, i niko mi ne pada na pamet.
Töölönlahti Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 razmisljam o igracima koji bi mogli da igraju na 2 i 4, a da ih misko dovede, i niko mi ne pada na pamet. Ima onog Pavlina Ivanova iz Budućnosti u nekoj bugarskoj kanti od ekipe... kapiram da bi ga već uzeli Levski ili Lukoil da to žele. Na 4 neki od brojnih Ćakića, šta znam, Plisnić deluje nerealno jer je vitalan, možda Božović sa ciljem da nabije cifre i proda se kao Radović. Pao mi je na pamet i Šuput, ali on je valjda batalio.
Apollo Creed Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Šta fali poziciji 4!? Bojić je iskidao u KLS prosle sezone,bice dobar i u ABA-i. Pola lige je istog-jadnog-nivoa, nece Mega tu biti poslednja.
Кристофер Лумумбо Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 Sportando @sportando 2m Basket Zaragoza interested in Nemanja Dangubic
pbg12345 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Preteruje Kojot. Naravno da ovo deluje dosta slabije u odnosu na kraj prosle sezone, ali nije da je su ostale ekipe svake godine sve bolje. Manje vise, svi ovi igraci jesu neki ABA prosek, odnsono bili bi deo rotacije vecine ekipa u ligi. Sa obzirom da su mladi, talentovani i da se ocekuje da napreduju i da ce Misko sigurno dovesti neko pojacanje kad zagusti, a neki od njegovih agenata bude izlazio iz povrede ili ugovora, opet ce to biti ekipa za sredinu tabele ili cak i nesto vise od toga ako im se poklopi. A od Miljenovica i Jokica ocekujem da brutalno dominiraju, na kraju tako je ekipa i sastavljena da bi njih dvojica imala priliku da se razigraju i podignu sebi cenu
Кристофер Лумумбо Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 kakav crni aba prosek, pola tima je daleko od toga. umesto micica i dangubica dolaze jaramaz i zagorac, to je dva koraka nazad. sredina tabele ili neto vise?! nidje veze.
Zli Gli Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Otprilike ce im takva biti i publika, nikakva, pogotovo sto je Srem usao u visi rang pa cemo se loziti zesce na njihove meceve a ovo ce se gledati u pozorisnoj atmosferi, i to uglavnom zbog ostalih ekipa koje ce gostovati. Sto se tice hale, ima jednu veliku tribinu sa oko 2 hiljade mesta i renovirana je prosle ili pretprosle godine, a zbog Mege su nedavno montirali ponovo one montazne tribine iza oba kosa, sto je zadnji put bilo u upotrebi kad se Srem pre 10+ godina borio za prvu A ligu (igrali Dimitrije Matic i ostali igraci FMP-a). Ja cu da idem kad god ne budem radio, i to ne u rozim gacama nego fino i kulturno obucen. Duvaj ga, Kojote olose.
Кристофер Лумумбо Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 (edited) Otprilike ce im takva biti i publika, nikakva, pogotovo sto je Srem usao u visi rang pa cemo se loziti zesce na njihove meceve a ovo ce se gledati u pozorisnoj atmosferi, i to uglavnom zbog ostalih ekipa koje ce gostovati. Sto se tice hale, ima jednu veliku tribinu sa oko 2 hiljade mesta i renovirana je prosle ili pretprosle godine, a zbog Mege su nedavno montirali ponovo one montazne tribine iza oba kosa, sto je zadnji put bilo u upotrebi kad se Srem pre 10+ godina borio za prvu A ligu (igrali Dimitrije Matic i ostali igraci FMP-a). Ja cu da idem kad god ne budem radio, i to ne u rozim gacama nego fino i kulturno obucen. Duvaj ga, Kojote olose. pa to je joe pomenuo :( od tebe ocekujem da budes vodja navijaca i da me ugostis kao covek kada budem dosao na gostovanje :D Edited July 1, 2014 by Кристофер Лумумбо
theanswer Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 salis se? Ne. Nije me nesto impresionirao do sad. A nije vise ni toliko mlad, 21 godina.
Recommended Posts