Кристофер Лумумбо Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 i to je bez mozga, oni su ispali iz plejofa. da, bio sam ubedjen da je ostala jos jedna tekma.
Feindouno Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Citam sad da Dangubic i Micic idu na Adidasov kamp umjesto da igraju plejof :o Sta o tome imaju da kazu kojot i onaj drugi?
Timmy Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Treba napomenuti da su retardi ti sto su odredili ove termine, pa im dosta bitinih igraca nece doci ili im je komplikovano da dodju. A mene nije mnogo iznenadio ovaj Miskov potez nit mi je Mega danas manje simpaticna niti antipaticna u odnosu na juce, sa svim svojim dobrim i losim segmentima.
Miralem Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Zanimljivo. Cuo sam do sada za "brze, vise, jace", za "vazno je ucestvovati", ali evo sad cujem i za "pobeda ili smrt". Jel to neki cetnicki sportski moto?sustina sporta je do sada bila da se pobedi, ili da se bar postigne sto bolji rezultat. ako toga nema, nema ni sporta. revijalno pokazivanje igraca na prodaju nije utakmica, i to na kraju krajeva niko nece hteti ni da gleda. i da, to jeste cetnicki. zasto moram ovo da objasnjavam?
theanswer Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 (edited) Zanimljivo. Cuo sam do sada za "brze, vise, jace", za "vazno je ucestvovati", ali evo sad cujem i za "pobeda ili smrt". Jel to neki cetnicki sportski moto? Niko nije napisao pobeda ili smrt,ali da je osnovni sportski motiv pobeda nego kako. Suprotno može da kaže samo onaj koji nikada nije pipnuo loptu Edited June 5, 2014 by theanswer
Heaviside Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Miralem je lepo sročio. Kada je klubu lični interes igrača ispred interesa ekipe, košarka prestaje da postoji kao takva. Vujoševiću i Čoviću su trofeji iznad svega i oni debelo izlaze iz sportskih okvira da bi ih se dokopali. Oni jesu štetniji po društvo od Mege, ali po meni Mega obesmišljava koncept takmičarskog sporta mnogo više od blizanaca.
Venom Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 sustina sporta je do sada bila da se pobedi, ili da se bar postigne sto bolji rezultat. ako toga nema, nema ni sporta. revijalno pokazivanje igraca na prodaju nije utakmica, i to na kraju krajeva niko nece hteti ni da gleda. i da, to jeste cetnicki. zasto moram ovo da objasnjavam? Niko nije napisao pobeda ili smrt,ali da je osnovni sportski motiv pobeda nego kako. Suprotno može da kaže samo onaj koji nikada nije pipnuo loptu To moze da kaze samo neko ko ne razume sta je sport. Za pocetak, postoji sport i bez lopte. Pjer de Kuberten se okrece u grobu.
Miralem Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 pa i jebeni bacac diska pokusava da ga baci dalje od drugih, maratonac hoce da stigne pre ostalih na cilj, klizacica daje sve od sebe da izvede lepse figure od konkurencije. ne ide na takmicenje da bi pokazala dupe i prodala ga nekom iz zirija. koj je tebi kurac, jer si retardiran?
ficfiric Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Pa i kosarkasi Mege idu na pobedu kad izadju na parket iako to niko od njih ne trazi. Zalizanog rezultat ne interesuje ali on se i ne bavi kosarkom vec prodajom igraca.
Venom Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Slusaj vole, ne znam sta zamisljas, ali postoji nesto sto je trebalo da naucis kad si imao negde 6 godina. Ne mislim na kucno vaspitanje, mada si i tu stosta propustio, nego nesto iz eminentne literature za taj uzrast poput 1000 zasto, 1000 zato itsl. Tesko je usvajati znanja kad se rodis naucen, shvatam, ali probaj sad, nikad nije kasno. "Nije vazno pobediti vazno je ucestvovati" je mozda danas kompromitovano, ali da se naslutiti sta je zapravo sustina. Sustina je takmicenje; nekoliko takmicara, koji mozda imaju bolje ili losije uslove za pripremu, ali koji u samom takmicenju imaju iste uslove. I gde onda svaki od njih hoce da pobedi, to uspe samo jednom, njemu se cestita i cao zdravo do narednog takmicenja. A sta imamo ovde? Dva takmicara, kojo sami sebi otpisuju milionske dugove, dovode koga hoce (boli ih qrac, ionako nikom nista ne placaju), ne placaju hale, ne placaju igrace, mlate sudije po svlacionicama itsl. dok svi ostali guraju dok mogu i onda se gase ili bankrotiraju. Pa ja ne znam sta bi bila ispravna analogija: mozda dva u dopingu uhvacena sprintera, koji jos pomeraju startni blok za 10 metara i onda kad treci ode da se bavi necim pametnijim, dize se javnost u soku kako EJ NARUSAVA OSNOVNE PRINCIPE SPORTA!!! ZOMG! Smehotres. Daj prvo da imamo regularno takmicenje, pa da pricamo o principima sporta. Hvala, dovidjenja.
Miralem Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Pa i kosarkasi Mege idu na pobedu kad izadju na parket iako to niko od njih ne trazi. Zalizanog rezultat ne interesuje ali on se i ne bavi kosarkom vec prodajom igraca. ne pricamo ovde o pojedinacnim kosarkasima, nego o timu. ako iz njega, pred jebenu polufinalnu utakmicu u kojoj imas sanse da pobedis, povuces dva najbolja igraca i posaljes ih na jebeni kamp, to znaci odustajanje od takmicenja. otprilike, rezultat je isti ko kad bi prodali utakmicu. ali i tu prodaju mozes da branis na potpuno isti nacin kao ovo. mozda se, eto, 1 igrac trudio da pobedi jer nije bio u semi. Slusaj vole, ne znam sta zamisljas, ali postoji nesto sto je trebalo da naucis kad si imao negde 6 godina. Ne mislim na kucno vaspitanje, mada si i tu stosta propustio, nego nesto iz eminentne literature za taj uzrast poput 1000 zasto, 1000 zato itsl. Tesko je usvajati znanja kad se rodis naucen, shvatam, ali probaj sad, nikad nije kasno. "Nije vazno pobediti vazno je ucestvovati" je mozda danas kompromitovano, ali da se naslutiti sta je zapravo sustina. Sustina je takmicenje; nekoliko takmicara, koji mozda imaju bolje ili losije uslove za pripremu, ali koji u samom takmicenju imaju iste uslove. I gde onda svaki od njih hoce da pobedi, to uspe samo jednom, njemu se cestita i cao zdravo do narednog takmicenja. A sta imamo ovde? Dva takmicara, kojo sami sebi otpisuju milionske dugove, dovode koga hoce (boli ih qrac, ionako nikom nista ne placaju), ne placaju hale, ne placaju igrace, mlate sudije po svlacionicama itsl. dok svi ostali guraju dok mogu i onda se gase ili bankrotiraju. Pa ja ne znam sta bi bila ispravna analogija: mozda dva u dopingu uhvacena sprintera, koji jos pomeraju startni blok za 10 metara i onda kad treci ode da se bavi necim pametnijim, dize se javnost u soku kako EJ NARUSAVA OSNOVNE PRINCIPE SPORTA!!! ZOMG! Smehotres. Daj prvo da imamo regularno takmicenje, pa da pricamo o principima sporta. Hvala, dovidjenja. pa sta je takmicenje, osim pokusaja da se pobedi? niko ovde ne tvrdi da svako mora da pobedi, ili sta si ti u svojoj glavici vec zamislio, jer je to nemoguce. ali mora da pokusa, inace mu nije mesto na terenu. i mozemo li da zvezdu i partizan ostavimo po strani? kakve god svinjarije pravili, oni na kraju krajeva zele titulu. u kosarci. sto je i poenta. zalizani se zapravo i ne bavi kosarkom, on valja robu- isto ko sto bi valjao osiguranje, ves masine ili paradajz. ako se to dozvoli, sto sam vec gore spomenuo, mozemo legalizovati i kupoprodaju rezultata i broja koseva, pa da imamo slobodno trziste i bavimo se bizmisom.
theanswer Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 To moze da kaze samo neko ko ne razume sta je sport. Za pocetak, postoji sport i bez lopte. Pjer de Kuberten se okrece u grobu. Razmišljao sam i o sportu bez lopte kad sam pisao ali nisam mislio da će da bude neko ko će baš bukvalno da shvati ovo. Ista je stvar i kod ostalih sportova bez lopte naravno pa može Kuberten da se okreće do prekosutra.
beatakeshi Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 I sa Micićem i bez njega Mega nema nikakve šanse da uđe u finale. A nisu u pitanju košarkaški kvaliteti. Isto važi i za Radnički.
Recommended Posts