Кристофер Лумумбо Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 sad je i zalizanko teška artiljerija, od ljubavi do mržnje :misko: Zalizanko, govno jbg, moram, sta cu kad mi je smijesno :D
Apollo Creed Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 kako li se samo osecaju ostali igraci koji se ubijaju od treninga da dodju dovde, da se bore za titulu,
Кристофер Лумумбо Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 pa dobro, mozemo partizanu da dodelimo titulu i da odustanemo od lige.
El Guapo Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Novica ne igra protivu Partizana? Sent from my HUAWEI Y210-0200 using Tapatalk 2
Timmi Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Dangubic je dosta popravio procente za tri u drugom dijelu sezone. Bice on dobar.
John Coltrane Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Zanima me komentar Kojota i ficfirica na vest da bi Dangubic i Vasa mogli na Adidas kamp umesto na final4 nase lige? Jel to ono "zdravlje" o kom ste pricali?
John Coltrane Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Nisi sklon čitanju topika? Priznajem da nisam, zadnijh 4 od 5 dana radim od 8-20h :(. Bolje da sam poslao pm ovoj dvojici.
beatakeshi Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Kojot se ritualno (i principijelno) posuo pepelom.
Djolle Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Mega bez Vase i Dangubića na Zvezdu Ha! Bas me zanima sta ce sad da kazu Kojot i onaj drugi, Joe D!
Кристофер Лумумбо Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 Dangubic je dosta popravio procente za tri u drugom dijelu sezone. Bice on dobar. nije bas, malo bolje sutira spot up ali to bi otprilike bilo sve.
theanswer Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 ukoliko je tacno da vasa i dangubic nece igrati polufinale vec da ce ici na adidasov kamp umesto toga povlacim sve sto sam rekao o megi. to onda zapravo i nije klub, sto je harper sve vreme i tvrdio, i vece je zlo od partizana i zvezde zajedno. predlazem da ovaj topik zakljuca ako se ispostavi da je vest tacna posto onda ovo nema nikakve veze sa sportom. i ja isto.
ficfiric Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Priznajem da nisam, zadnijh 4 od 5 dana radim od 8-20h :(. Bolje da sam poslao pm ovoj dvojici. Hm... Jeste svinjarija ali pazi, u konkurenciji su: Davitelj, duo Cuveni kosarkas/Midnight fighter i jebeni Muta. I uz ovakvu svinjariju najmanje mi bolesno deluje Mega. Budimo realni.
Timmy Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Cujem da ce neka dvojica iz Mege na neki kamp umesto da igraju plej of. Bas me zanima sta ce sad kojot da kaze. A i onaj drugi.
Recommended Posts