Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

sad je i zalizanko

teška artiljerija, od ljubavi do mržnje :misko:

Zalizanko, govno :lol:

jbg, moram, sta cu kad mi je smijesno

:D

Posted

kako li se samo osecaju ostali igraci koji se ubijaju od treninga da dodju dovde, da se bore za titulu,

:lolol:

Posted

pa dobro, mozemo partizanu da dodelimo titulu i da odustanemo od lige.

Posted

Novica ne igra protivu Partizana?

Sent from my HUAWEI Y210-0200 using Tapatalk 2

Posted

Dangubic je dosta popravio procente za tri u drugom dijelu sezone. Bice on dobar.

Posted

Zanima me komentar Kojota i ficfirica na vest da bi Dangubic i Vasa mogli na Adidas kamp umesto na final4 nase lige? Jel to ono "zdravlje" o kom ste pricali?

Posted

Nisi sklon čitanju topika?

Posted

Nisi sklon čitanju topika?

Priznajem da nisam, zadnijh 4 od 5 dana radim od 8-20h :(. Bolje da sam poslao pm ovoj dvojici.

Posted

Kojot se ritualno (i principijelno) posuo pepelom.

Posted

Dangubic je dosta popravio procente za tri u drugom dijelu sezone. Bice on dobar.

nije bas, malo bolje sutira spot up ali to bi otprilike bilo sve.

Posted

ukoliko je tacno da vasa i dangubic nece igrati polufinale vec da ce ici na adidasov kamp umesto toga povlacim sve sto sam rekao o megi. to onda zapravo i nije klub, sto je harper sve vreme i tvrdio, i vece je zlo od partizana i zvezde zajedno. predlazem da ovaj topik zakljuca ako se ispostavi da je vest tacna posto onda ovo nema nikakve veze sa sportom.

i ja isto.

Posted

Priznajem da nisam, zadnijh 4 od 5 dana radim od 8-20h :(. Bolje da sam poslao pm ovoj dvojici.

Hm... Jeste svinjarija ali pazi, u konkurenciji su: Davitelj, duo Cuveni kosarkas/Midnight fighter i jebeni Muta. I uz ovakvu svinjariju najmanje mi bolesno deluje Mega. Budimo realni.

Posted

Cujem da ce neka dvojica iz Mege na neki kamp umesto da igraju plej of. Bas me zanima sta ce sad kojot da kaze. A i onaj drugi.