Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

:isuse:  sad me sramota sta sam sve pisao

Posted

:isuse:  sad me sramota sta sam sve pisao

cuti, uveki imas mene da se vadis :lol:

mene nije sramota, zaista ovo nisam mogao ni da pretpostavim (pricam i o onom miskovom predlogu da se igra finale). mozda zato sto godinama idem da ih gledam pa sam ih dozivljavao drugacije od ostalih klubova.

Posted

Oni su svoj zacrtan cilj ostvarili (ucesce u ABA bez placanja onih 150k). Posve  druga stvar je sto direktno urusavaju regularnost takmicenja. Da su uputili molbu za promenu termina odigravanja prve tekme polufinala, pa da im se uzme kao olaksavajuca okolnost. Ovako - dno.

Posted

ma ni to ne moze da se uzme kao olaksavajuca okolnost, ne moze igrac da ide u jebeni kamp nekoliko dana pre pocetka polufinala.

Posted

ma ni to ne moze da se uzme kao olaksavajuca okolnost, ne moze igrac da ide u jebeni kamp nekoliko dana pre pocetka polufinala.

znam da ne moze, ali makar malo da su kreirali predstavu da ih ne boli bas skroz tuki za regularnost lige. Mogli su da ispinuju da ce taj kamp biti neverovatno bitno iskustvo za razvoj nasih mladih igraca na kojima ce pocivati igra repke u sledecih 10 godina. Mislim, bilo sta. Ovako je samo bahato i bezobrazno.

Posted

Čemu teške reči, nije Mega dva igrača

Niti su im šanse sada mnogo manje nego što su bile onda kada su tražili da se ne igra polufinale

Posted

ima ovde sportskih novinara, lepo bi bilo da istrazite da li postoji nacin da se kazni mega zbog ovoga. direktno su odgovorni a urusavanje i obesmisljavanje lige, nista slicno nisu radili ni zvezda ni partizan, voleo bih da postoji nacin da ih izbace iz takmicenja.

Partizan jeste, u kupu ove godine.

Posted

Mislim da ste prenaglili u kritikovanju Miška zbog ovoga, Eurocamp može da ima odlučujući uticaj na karijeru ove dvojice, ipak se radi o eminentnom skupu... Evo npr. naš Lypsivoy™ je bio MVP pre dve godine kao anonimus iz nekog ukrajinskog gulaga, a vidite gde je sada, skyrocketovan ever since!

Nego, in all seriousness, je l' ide još neko iz regiona na Eurocamp a da nije završio prvenstvo? Nema spiska još na sajtu, a maltene sutra treba da slete na sistematski... Jedini info koji su okačili je staff listing po kom se vidi da je Trajan Langdon postao trener, što pozdravljam jer je svakako bolje nego činovnik.

Posted

Nikola Miskovic (’99, Red Star, Serbia)

Sin 1 legende naseg kluba

Posted (edited)

Ovaj, da, ne pazim na času. Hvala! Trebalo bi da idu znači Marinelli i klinci iz Sparsa, njima su prvenstva gotova... Dečko iz Neptunasa nije confirmovao verovatno jer hoće da igra protiv Žalgirisa još makar jednom, a to se igra prekosutra, ni Dimša nije confirmovao... Strahinja Stojačić, o, bobe, dafuq. Iz Cedevite i Cibone isto nema nikoga, ne bi im niko ni došao, ovo iz GRE/TUR/ITA već poispadalo, okej, osim Hezonje, ali i on je samo invited. Ako Litvanci ne dođu, ispašće Megaši baš jedini slepci-eskivatori. Smorčina.

Edited by Töölönlahti
Posted

jebote, ovo me i dalje nervira, nisam ni uzimao u obzir da idem da gledam tekmu protiv partizana. kako li se samo osecaju ostali igraci koji se ubijaju od treninga da dodju dovde, da se bore za titulu, i onda zalizanko odvoji dvojicu rasnih konja da ih odvede na vasar da ih proda, a ove ostavlja da izgube posto samo to od njih i ocekuje. govno.

Posted

sad je i zalizanko

teška artiljerija, od ljubavi do mržnje :misko:

Posted

Zalizanko, govno :lol:

jbg, moram, sta cu kad mi je smijesno

Posted

Ko jebe Miska. Jokara i Miljen ce izdominirati.