Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted (edited)

mislim da je ovaj topik neophodan s obzirom na broj navijaca mege na forumu. kako ne navijati za klub na cijem celu je ovaj bog?!misko-raznatovic-41933.jpgnadam se da ce ppp ekipa nastaviti da prati megu kao i prosle sezone. cantekin i micic ce sigurno biti bolji, a i bojic ce verovatno imati neku minutazu.MiskoRaznatovic Misko4RaznatovicGreat debut for Dusan Cantekin in Mega Vizura. He scored 26 points for win over Mzt Skopje 111 104. Other kids also good Micic 18 Bojic 13p

Edited by kojot
Posted

btw, nisam pratio ovaj twitter, je l ovo stvarno on? :D

Posted (edited)
btw, nisam pratio ovaj twitter, je l ovo stvarno on? :D
nemam pojma, cekamo da twtiter izbaci ovo :D Edited by kojot
Posted

Gde igra Mega, u Zemunu ili Vizuri na Tošinom?

Posted
Idemo svi, Mega, Mega? :)
ne mogu da nadjem himnu :D
Gde igra Mega, u Zemunu ili Vizuri na Tošinom?
u zemunu
Posted (edited)

je l' Mega naslednik nekog starog kluba, pa samo promenila ime istog?ili je to od početka klub Ražnatovića, ili koga već, koji se vremenom probio do Superlige?

Edited by Svarog
Posted
je l' Mega naslednik nekog starog kluba, pa samo promenila ime istog?ili je to od početka klub Ražnatovića, ili koga već, koji se vremenom probio do Superlige?
Avalina (ili Avala?) Ada. Njihovu istoriju već ne znam, ali garant' su začeti s početka 90-ih.
Posted
kako ne navijati za klub na cijem celu je ovaj bog?!misko-raznatovic-41933.jpg
+1
Posted
Avalina (ili Avala?) Ada. Njihovu istoriju već ne znam, ali garant' su začeti s početka 90-ih.
Avala Ada su se zvali do Decembra 2005Osnovana je '98
Posted
MiskoRaznatovic Misko4RaznatovicGreat debut for Dusan Cantekin in Mega Vizura. He scored 26 points for win over Mzt Skopje 111 104. Other kids also good Micic 18 Bojic 13p
Čekaj... I ono dete beše, nekog poznatog amerikanskog trenera će igrati u Mega Vizuri...
Posted

Idemo svi, svi ko jedanidemo svi - ruke goreidemo svi - mega, mega!

Posted

Pazi...Mi se sada smejemo...A sutra će ovaj bumbar da utera Megu prvo na Jadran, a onda u Evropu...Tako mu to ide...

Posted

Tako da nije loše, krenuti sa navijanjem odmah...Ono, klub navijača, obožavatelja, čirlidersice... Besplatne karte, putovanja, upravni odbori i takoto...Važno je prepoznati 1 kvalitet na vreme...

Posted
nemam pojma, cekamo da twtiter izbaci ovo :D
On je! A obratite paznju na @serbianhoops!Lik je zaludjenik, prati mladje kategorije i jos kojesta, a ne propusta priliku da raspali po Misku. :lol:Ovaj mu uzvraca tako sto ga je uvrstio na probranu following listu na kojoj je svega 5 imena.