Weenie Pooh Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 (edited) Pokojni tasko bi bio savršena janice+1 Edited February 1, 2013 by Weenie Pooh
colonelo Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 (edited) Toni Sopranoili Edited February 1, 2013 by colonelo
Ryan Franco Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 gde vidite bekjareva?irfan mensur kao richie aprilekakvo maestralno loženje od strane 1 bluberija.
Duci Simonovic Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Mima već desetak godina glumi neke Soprano vonabije u sopstvenoj produkciji, gdje je tu originalnost?Čija originalnost? Moja il ovih sa prve?
colonelo Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Evo predloga i za ostale glavne uloge:KarmelaKrisDžuniorDr Melfi
colonelo Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 (edited) PoliSilvioDženisBobiLivia Edited February 1, 2013 by colonelo
ducca Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Livia i Sil su dobri, ostalo onako :)Inace, mozda Boda Ninkovic - Bobi Bacala
Ravanelli Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 uh, colonelovi bobi, melfi, džunior i kris jebali kevu
Blueberry Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 kakvo maestralno loženje od strane 1 bluberija. :blush:My GIANT fail. Proverio sam danas, kada ste počeli sa ovim ludilom od kastinga, i u pitanju su SERANOVI a ne SOPRANOSI. Sorry!!! Inače, režira D. Zečević. Ona druga serija s Kičićem & comp. je PAKOV SVET. Nju bi trebalo da režira veliki talenat srpske kinematografije, ali i fudbalskog TV komentatorstva, koji stoji iza remekdela U POTRAZI ZA SREĆKOM.Izvinte još jednom, brišite sve, na mene pustite Starkove vukove da me rastrgnu, a ja ću pokušati da pobegnem na neko veliko drvo, tipa baobab ili Musli.
kobni zelaya Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Toni SopranoDžuniorKrisKod SatrialeaOvu babu sam stavio onako, nema veze sa Sopranosima.
colonelo Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Bez obzira na otkazivanje serije, idemo dalje:PusiRalfFurioVito
Lrd Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Toni SopranoDžuniorKrisKod Satrialea :Hail:A i Kolonelo briljira. Dr Melfi
ducca Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Dajte stvarno da odradimo scenario i kasting, a za lovu cemo da cimamo admine da iskamce neke sponzore :P
Recommended Posts