jorma shparga Posted December 12, 2023 Posted December 12, 2023 ovako izgleda izvestaj o citanosti za novembar - rec je o upitniku i odgovoru na pitanje da li ste citali, dakle ne gadja se sa brojem kupljenih primeraka i realnoscu vec sa tim sta ko prijavi... sve u svemu , iskustveno, a i po tome koliku remitendu imaju vizuelno, tirazi su manji od navedenih i to fino 2
foto Posted December 12, 2023 Posted December 12, 2023 (edited) tragedija! poluusmen premijer, nista bolja pismenost. jbt, plasim se da cu ipak doziveti da vidim nestanak stampe u srbiji. edit i ne pratim sport ali imam visoko misljenje o sportasima koji citaju 1 zurnal i zao mi je sto su im ubili 1 sport. hvala. Edited December 12, 2023 by foto
Nikodije Posted January 14 Posted January 14 Današnji Ružnal. Izbrojao sam 10 grešaka u tekstu Australija krenula trijumfalno. 10 grešaka u 3 prosto proširene rečenice. A onda ispod "Rapsored" lol 2 1
JozoMujica Posted March 17 Posted March 17 Ovo je moglo i na političku korektnost, nov naziv za pedofila - stari vuk.
JozoMujica Posted June 29 Posted June 29 „Usvojena da bi provocirala“: Sagovornici Danasa o Rezoluciji o Jasenovcu u crnogorskom parlamentu Kako sad ovo, zar ovakve rezolucije ne doprinose pomirenju...?
Shan Jan Posted June 29 Posted June 29 A sta tako strasno pise u toj rezoluciji pa je Hrvatska morala ostro reagovati?
April Posted July 8 Posted July 8 Danas: Hvala svima na brizi. Hvala svima, predsedniku, ministru što su me obišli. Srbija treba da bude ponosna na ljude kao što sam ja, da se ne hvalim mnogo, ima tu momaka, koji želi da Srbija bude bezbedna“, je Jevremović. Alo: Obraćanje Miloša Jevremovića - Zahvalan sam predsedniku Vučiću koji je došao da me obiđe. Ima ovde još mnogo momaka koji su vredni i koji žele da Srbija bude bezbedna. Hvala još jednom svima - rekao je. 1
radisa Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago U Danasu baš ne umeju da osmisle naslovnu starnu, a da im se ne potkarde neka glupost... Ove dve vesti ne mogu da budu jedan pored druge, ni teoretski, donja je morala da leti iste sekunde kad je gornja postavljena...
Recommended Posts