Jump to content
IGNORED

šta štampa štampa

Zmitjkoe

Recommended Posts

Posted (edited)

pa valjda u zatupljivanje. mada mislim da ce nam uskoro biti potrebna posebna tema za haarp :)

Edited by exTRaGluv
Posted

Može u zatupljivanje, može u Beograd, može u put u središte*, može u neprijatelji Srba...*Još par tekstova o Haarpu i imanja u Barajevu će biti na poklon. Ekekkekekkekekek...

Posted (edited)

poslao sam ortaku ovu vest posto se on lozi na haarp a on odgovara:

Edited by exTRaGluv
  • 2 weeks later...
Posted

Ne znam gde ovo da stavim, ne sećam se da li postoji tema o slobodi medija u Srbiji. Ali, smešno je u svakom slučaju. Uglavnom, potpredsednica Delte tvitovala fotku na kojoj radi, a u rokovniku se vidi plan rada sa Pressom i imenom D. Đilas. Pištaljka pokupila, pa je ova maknula fotku.Umreću od smeha, jebote.http://pistaljka.rs/home/read/2692d7d4a7af1b611e1818e22000a1cdd19_7.jpg

Posted

koja je ona moronka. ona i njen posao...da lici za instagram.

Posted

fuckin Monty Python im nije ravan.omerta je prekršena zbog instagramapučiću :lol:

Posted (edited)

velicanstveno.mislim da ce gospodjica u doglednoj buducnosti imati vise vremena na raspolaganju za bavljenje instagramom

Edited by Marko M. Dabovic
Posted
velicanstveno.mislim da ce gospodjica u doglednoj buducnosti imati vise vremena na raspolaganju za bavljenje instagramom
Nisam sasvim siguran u to. Gledao sam joj TW profil i fotke koje je kačila: pored BMW-a, mutna slika meseca, neka plaža negde daleko, pa onda pozira u Dubaiju pored kola...Kao da ima 16 godina. Valjda su znali zašto je zapošljavaju. A za otkaz mislim da sumnjam zato što su i Mišković i Đilas jednostavno iznad zakona i bole ih kurac. Potrebno je samo da ignorišu i ovo će nestati. Ali ja se i dalje smejem KOLIKI je ona šampion. :D
Posted
plačem
Hahahaha, jao, JEBOTE!!! Pa koliki IQ ona ima? Je l' ona normalna?