Roger Sanchez Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Ah, neko im nažalost javio, pa se ispdo texta volšebno ukazao okvir : Njuz.net, 'vijesti u ogledalu', medij koji prenosi ovu bizarnu priču, poznat je kao portal koji objavljuje duhovite i izmišljene priče.Kako sami za sebe kažu, Njuz je satiričko blog izdanje trenutno bez izdavača, a sve vijesti koje Njuz objavljuje su ili izmišljene ili u službi skretanja pažnje na neku pojavu u društvu.Ova je priča o pijanom Srbinu koji spašava turizam Egipta skokom na morskog psa bila toliko zanimljiva da je, priznajemo, i Jutarnji pao na foru. evo, što ej alphons rekao, rekao bi i ja. Da nadoda, trag(ikom)edija je što je to the dnevni list najjače medijske grupacije u Hr. Od jedne jake kuće čovjek bi očekivao da uspije zaposliti isključivo ljude koji nešto znaju o svijetu koji ih okružuje i zanatu koji, kao, obavljaju, pa recimo i izguglativno provjeriti 'bizarnu' priču na engleskom, srpskom, pa sve do Mubarakovog ministarstva. Uglavnom, da nisu idioti. Lo', expectations too high. Jedini portali koji su ažurni a da nisu ispod svake kritike su oni katedrale duha i business.hr. Opet zavidno gledam u Zlovence koji imaju 1 delo.si i vecer.si ....
*edited by mod Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 http://www.jutarnji.hr/srpski-turist-pijan-skocio-na-morskog-psa--ubio-ga-i-spasio-turisticku-sezonu-egiptu/910739/
gospa buba Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 http://www.jutarnji.hr/marina-nemet--odlazak-na-glumackom-vrhuncu-/910947/
Aca Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Nastavak antologije Njutanje KDPejštine...Njutanji (portal) pod ozbiljno (ali, kao, bizarno) objavljuje vijest sa njuz.neta. Carevi. tu su i internet novine serbskehttp://www.srpskadijaspora.info/vest.asp?id=14107jutarnji je valjda pukao zbog internet izdanja. sve su stavljali na net pa im je pao tiraz. onda se krenulo s senzacijama, a zavrsilo se ovako.
halloween Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 (edited) Je l' ima neki bećar iz Jagodine da završimo posao i podelimo k'o brat i sestra, pa svako na svoju stranu? Edited December 15, 2010 by halloween
Аврам Гојић Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Znam ih ja nekoliko, ako odluka bude iyglasana posredovacu vrlo rado, cijena prava sitnica, 500 eura ya matchmaking.
halloween Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Znam ih ja nekoliko, ako odluka bude iyglasana posredovacu vrlo rado, cijena prava sitnica, 500 eura ya matchmaking.Hoćeš li halaliti tih 500 evrića ako obrišem glas koji sam ti dala za člana JUL-a?
Аврам Гојић Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 (edited) Hoćeš li halaliti tih 500 evrića ako obrišem glas koji sam ti dala za člana JUL-a?Halalicu 10 evra, to je uobicajena taksa za takve usluge. Provizija, znaci, 490.Jedan mladozenja je lokalni slikar, a drugi prodaje gunjeve ali se bavi i promocijom umetnosti.Sta kazes Edited December 15, 2010 by Marko M. Dabovic
halloween Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Halalicu 10 evra, to je uobicajena taksa za takve usluge. Provizija, znaci, 490.Jedan mladozenja je lokalni slikar, a drugi prodaje gunjeve ali se bavi i promocijom umetnosti.Sta kazesZnači, moram napraviti 49 lažnih naloga da bi mi ostala čista zarada.Može taj što pravi gunjeve, domaćin čovek, sviđa mi se.
le petit nicolas Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 (edited) a i sezonski odgovara :P .burme su prevaziđene, nego da on tebe opremi gunjčetom na ovu zimoću, pa da ne brigaš!poz Edited December 16, 2010 by le petit nicolas
Shan Jan Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Rusi pronašli naučno objašnjenje kako je pijani Srbin ubio ajkulu
Кристофер Лумумбо Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 samo se saliohttp://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/145194/Sudija+smenjen+zbog+obi%C4%8Dne+%C5%A1ale.html
Feindouno Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Nastavak antologije Njutanje KDPejštine...Njutanji (portal) pod ozbiljno (ali, kao, bizarno) objavljuje vijest sa njuz.neta. Carevi. Rusi pronašli naučno objašnjenje kako je pijani Srbin ubio ajkulu Sinoc se na pokeru diskutovalo o ovom slucaju izmedju pola sata i 45 minuta. Naime vijest je bila i u vijestima hrvatskog RTL-a kao i na teletextu istog pa su svi upoznati Prica je uznapredovala pa je sada "guzicom slomio vrat ajkuli u Dubaiju", glavni argument u borbi protiv onih koji su to osporavali je bio "ima i slika, lik stoji pored mrtve ajkule" Meni bilo glupo da im kazem o cemu se radi mada mi svejedno niko ne bi vjerovao, ova prica gore ima vise smisla
Recommended Posts