Д Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 baciću pegluМогли су и отисак дупета да оставе, за сваки случај.
Kelt Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 ne bi mi smetao otisak stopala Ane Ivanović (kao poklon za Matildu), ali jbt.. jel ugrađen i neki reket u armaturu?
Д Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ружна су јој стопала (а јел и Матилда спада у фут фанове? можемо да тражимо подфорум)
Hamlet Strašni Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ima jedan forumas koji se lozi na AI ali se grozi njenih stopala
Timmy Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Taj sam Bila mi je preslatka dok se na nekom turniru nije nesto povredila, pa je morala da se izuje. Ajaoj kad sam video stopala i prste na istim :(
garcia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Naslov! a tek komentari?!to sve jebano u vugla.
*edited by mod Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Naslov jeste senzacionalisticki (jbg ipak je kurir) Ali je tacan. Ne vidim nista za facepalm u tome.
Zmitjkoe Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Naslov jeste senzacionalisticki (jbg ipak je kurir) Ali je tacan. Ne vidim nista za facepalm u tome. "I pored informacije da nam je u Urgentnom centru potvrđeno da je kod njih primljen osuđeni za ubistvo male Katarine, upravnik zatvora Zvonko Grulović tvrdi da Jevtović nije napuštao krug zatvora.- Ne znam za to! Evo, pre sat vremena mu je brat došao u posetu. Video sam ga, živ je i zdrav - kratko nam je rekao Grulović."Sta je ovde tacno? Kao i obicno u Kuriru naslov nema veze sa tekstom, a vecina tekstova je izmisljena, kao verovatno i ovaj i stavljen na naslovnu stranu sa slovima od 20 cm. Sta vise, imaju praksu dvostrukih naslova, senacionalisticki na naslovnoj i potpuno drugaciji na strani sa doticnim tekstom. Nevidjeno djubre šoder-novinarstva.
reg Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 U cemu je fora?Poster Invictusa:Slika objavljena u danasnjoj Politici:"Морган Фримен као Нелсон Мандела и Мет Дејмон као рагби играч Франсоа Пиенар у филму „Непобедиви Клинта Иствуда"
vinska musica Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Sećanja na Martićevo "Periklovo" doba:http://www.snv.hr/tjednik-novosti/530/martic-strast-za-zemljom/p.s. samo se pisac malo zaneo, pa prevideo da u vreme Z4 termin laptop nije bio još ni u spermatozoidu,ali mu je zgodno zazvučala paralela topovi-laptopovi.
Аврам Гојић Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ekskluzivno: neznatno skracena kolumna jednog poznatog novinara, tekst izlazi sutra."Alo, bre...Alo, bre...Alo, bre...Alo, bre...Aman zaman...lelemuda...Što, bre?!...Alo, bre...Alo, bre...Alo, bre...Alo, bre...Pa, zašto pobogu svi ćutite?"
Hella Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Сад си ме подсетио на данашњи зен магазина "Ало". Zoran Živković - GubitnikBivši premijer za sedam godina od skromnog službenika izrastao u vinara milionera
Joshua Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 zašto časna sestra ima pičku? za ne daj bože Pa se ti, živana, zezaj...
Hella Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Јесте да је из 2005, али ипак су то "Вечерње новости". VELjKO Milković se iz svoje male improvizovane laboratorije otisnuo visoko: američka fondacija Vikimedija uvrstila ga je u svoju internet enciklopediju sveta "Vikipediju", na stranicu posvećenu srpskim naučnicima. Na zajedničku listu sa imenima 32 naučnika iz Srbije, odnosno, među najveće naučnike. Ova fondacija je Milkovića pridružila velikanima kao što su Nikola Tesla, Mihajlo Pupin, Mileva Marić...
Recommended Posts