Jump to content
IGNORED

da se ne zaboravi ili da se upozna ?

Parsons

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• wayfaring stranger

24

• Parsons

22

• Pera Zeka

15

• palfoot

13

Posted (edited)
odlicno. nikad cuo pre. imas neku plocu ili stagod?¿
uf, ne baš, pokušaću da izbunarim. dotle, ako neko nije gledao, malo o tadašnjoj
:D +svakakve budalaštine i par bisera:
Vodič kroz subotički treš ’80-tih

01. Goran – Živimo na smeću (2:48)02. Goran i Miroslav – Bradonja (3:02)03. Beast Ltd. – Suck Up (2:25)04. Jimmykina baba – Mini (2:44)05. Debili u prolazu – Autostop (3:47)06. Nade iz inkubatora – Krv (2:47)07. Egzekucija – Birokrata (1:23)08. Giuseppe Carabino – Fever (1:49)09. Beast Ltd. – Make Love (2:52)10. Dr. Fuzz – Hey Slowenische (1:51)11. The Drama – Don’t You Leave Me (3:51)12. The Drama – Mirror House (3:57)13. Bes – Ja jedem puno i mrzim sve (1:32)14. Starfuckers – A Child Was Born (2:44)15. Izlog ideja – Volja (3:33)16. Prolaznici – Još jedan prođe dan (1:47)17. Fever – Prndža i Preda (1:53)18. Proces – Hand Of The Law (2:46)19. Igrokaz u zmijarniku – Elementi besa II (2:37)20. Via Rosse – Kako ubijam vreme i kako vreme ubija mene (2:39)21. AIOWA Music Section – Indigo hipemanganon (2:50)22. Iguana – Gospodar (5:32)23. Cicko mučibabić & Sistemska bljuvotina (1:52)24. Miške – Šareno odelo (2:40)25. PECTOPAH – Voda (5:46)

Edited by Hella
Posted (edited)
http://www.youtube.com/watch?v=HjVe2akswpYend nau samting komplitli difrent. bez starca nema udarca (2)igrokaz u zmijarniku - samo cekam darkattraktora da gvirne u ovu temu (opet trivia Borisa Kovača - ha! to su oni ludaci sa onim krevetom! :lol: ) we need some nikad robom lovin'...i gde je mrsavi pas :( Edited by palfoot
Posted (edited)
steta sto nema pokreta otpora - dva spomenika na jutjubu. mislim da je neki forumas svirao u tom bendu.
jeste, fensi.divan topic.ps bubnjar iz plavog peperminta je rekao bih bio medju onih 20-ak ljudi na genijalnom koncertu minstrela u dadovu.inace poznat i po recenziji ege bamyasi-a - supa nije bila nesto ali je zato kasika bila odlicna. Edited by kurdi