MiddleClass Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Kakve vi gluposti kacite... najjaca britanska ikad!
S.L. Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Čudi me da niko nije pomenuo Psychoville ... Uvrnut ali dobar. Idealje zabavan ali mi nikako ne drži pažnju duže od 3 minuta. Bar je Mos lik, ali i jedini razlog zbog koga sam odgledao :)Being human sam odgledao do 3 epizode i smorili me. Sad vidim da ameri rade rimejk za njihovo tržište.
darling Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 je l gledo neko ovo shamelessda skidam?
scab Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 je l gledo neko ovo shamelessda skidam?Obavezno. I to US verziju.
darling Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 (edited) Obavezno. I to US verziju. ni slucajno. britkom, covece. Edited September 20, 2011 by darling
scab Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 ni slucajno. britkom, covece.ok, ok, ali realno je americka za nijansu bolja. pre svega zbog glume.
darling Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 A kam prevodi? :(evo entuzijaste koji prevodi americki sejmles. http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=shameless&jezik=gledaces, moco, gledaces. al o tome da pricas na temi o americkim sitkomima
scab Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 evo entuzijaste koji prevodi americki sejmles. http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=shameless&jezik=gledaces, moco, gledaces. al o tome da pricas na temi o americkim sitkomima Znaci u 'Omiljene serije'...
Moća Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 (edited) Kad prevede bacam se na to. Mada bih voleo da gledam britansku ali sta je tu je ili daj sta das. Edited September 20, 2011 by Moća
kud_genijalci Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Има много старијих енглеских серија. Бабе у приземљу гледају ко пролази улицом, а ја гледам те серије.То јест, гледао само раније, док нису макли Би-Би-Си, а од јуна немам телкач.Али, могао бих да се присетим десетак прашњавих серија.
darling Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 novo, hilariozno the wrong manssteta sto sam odgledala svih sest. ko zna kad ce druga sezona...
katamaran Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Deluje zanimljivo.Ja poceo cuveni Red dwarf. Pocetak nije nesto spektakularan al moz se gleda.http://www.imdb.com/title/tt0094535/
Moća Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 novo, hilariozno the wrong manssteta sto sam odgledala svih sest. ko zna kad ce druga sezona...Pogledao dobro je. Jel si provalila registraciju na kombiju kineza ili sam se to ja istripovao.
darling Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 (edited) davno sam gledala, zaboravila detalje. mislim da cu odgledati jos jedared. novosti u svetu britkoma: Big School nije vrhunska vrhunskovic sto ushicuje, al moze se reci da je odlicna, kao neki engleski sitkom majstori, majstori: direktorka skole genijalna engleska semka sokolovic, profa fizicikog engleski ljuba moljac, i tako dalje uvodna pesma Blandings dobra za ljubitelje voli pi. dzi. vudhausa. Edited February 12, 2014 by darling
Recommended Posts