Jump to content
IGNORED

Britkom

darling

Recommended Posts

Posted

Kakve vi gluposti kacite... najjaca britanska ikad!mhs1.jpg

Posted

Čudi me da niko nije pomenuo Psychoville ... Uvrnut ali dobar. Idealje zabavan ali mi nikako ne drži pažnju duže od 3 minuta. Bar je Mos lik, ali i jedini razlog zbog koga sam odgledao  :)Being human sam odgledao do 3 epizode i smorili me. Sad vidim da ameri rade rimejk za njihovo tržište.  :isuse:

• 4 weeks later...
Posted (edited)
Obavezno. I to US verziju.
ni slucajno. britkom, covece. Edited by darling
Posted
ni slucajno. britkom, covece.
ok, ok, ali realno je americka za nijansu bolja. pre svega zbog glume.
Posted (edited)

Kad prevede bacam se na to. Mada bih voleo da gledam britansku ali sta je tu je ili daj sta das.

Edited by Moća
Posted

Има много старијих енглеских серија. Бабе у приземљу гледају ко пролази улицом, а ја гледам те серије.То јест, гледао само раније, док нису макли Би-Би-Си, а од јуна немам телкач.Али, могао бих да се присетим десетак прашњавих серија.

• 2 years later...
Posted
novo, hilariozno the wrong manssteta sto sam odgledala svih sest. ko zna kad ce druga sezona...
Pogledao dobro je. Jel si provalila registraciju na kombiju kineza ili sam se to ja istripovao.
  • 1 month later...
Posted (edited)
davno sam gledala, zaboravila detalje. mislim da cu odgledati jos jedared. 

novosti u svetu britkoma: 

nije vrhunska vrhunskovic sto ushicuje, al moze se reci da je odlicna, kao neki engleski sitkom majstori, majstori: direktorka skole genijalna engleska semka sokolovic, profa fizicikog engleski ljuba moljac, i tako dalje uvodna pesma  :heart:

dobra za ljubitelje voli pi. dzi. vudhausa. 
Edited by darling