TBoneSteak Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 genijalno tamo. osim sranja kojima se bavite hvala crvenom na youtube savetima.
ObiW Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 kad smo vec kod Japana... "how to eat Sushi" za samuraje - pochetnike.
расејан Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 (edited) kad smo vec kod Japana... "how to eat Sushi" za samuraje - pochetnike.Мој први шеф овде је имао обичај да сваког води на суши, а главни тест је био онај са живим препеличјим јајетом, за који тврде да је бољи од секса. Оно, није лош, али да не претерујемо :).Иначе десило се да сам био у врло мешаном друштву - двоје Кинеза (један канадски, једна америчка), један Канађанин, један Холанђанин, једна Кореанка, један амерички Јеврејин и двоје врло мешовитих Црнаца (за њу сам чак мислио да је левантског порекла)... и неко донесе суши за вечеру. Најели смо се нас четворо ;). Edited December 6, 2007 by расејан
расејан Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ukranian power (pokradoshe nam Bregu)И Кустурицу, јел?Није него, и Брега је мажњавао са свих страна од самог почетка - а Руси и Украјинци имају овакве музике на кило већ целу деценију (колико су стари примерци које сам наватао). Мало је незгодно наћи их по мрежама, јер треба прво знати бар неко име за срчку, ал' нађе се. Рецимо, најбољи блуз свих времена, "Урал бајкер бљуз" неког Чижа (или групе Чиж), о којима немам појма осим да га растурају.А Брега је најбољи кад краде од себе. "Те ноћи" је испала одлична јеврејска "Ело хаи", пева Офра Хаза. Саставио је гајде и там-тамове кад су у Глазгову дочекивали Менделу па је и то одлично звучало. Да не спомињем оне бајаги грчке народњаке што је радио са Георгиом Даларасом... све познато :).
WichIsAnyKey Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Ipq-ptme1YYBECH SE UMIRITI NECE !!!
TBoneSteak Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 (edited) leteci qraz na G-4 :o kako se * pakuje u japanu :D Edited May 20, 2008 by msmodesty moderisem i floru i faunu po kucama ali ne ovde
Recommended Posts