Jump to content
IGNORED

PODELJENO> Vizuelni materijal iz dijaspore

TBoneSteak

Recommended Posts

Posted

genijalno tamo. osim sranja kojima se bavite :unsure:hvala crvenom na youtube savetima.

Posted

kad smo vec kod Japana... "how to eat Sushi" za samuraje - pochetnike.

Posted (edited)
kad smo vec kod Japana... "how to eat Sushi" za samuraje - pochetnike.
Мој први шеф овде је имао обичај да сваког води на суши, а главни тест је био онај са живим препеличјим јајетом, за који тврде да је бољи од секса. Оно, није лош, али да не претерујемо :).Иначе десило се да сам био у врло мешаном друштву - двоје Кинеза (један канадски, једна америчка), један Канађанин, један Холанђанин, једна Кореанка, један амерички Јеврејин и двоје врло мешовитих Црнаца (за њу сам чак мислио да је левантског порекла)... и неко донесе суши за вечеру. Најели смо се нас четворо ;). Edited by расејан
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted
Ukranian power (pokradoshe nam Bregu)
И Кустурицу, јел?Није него, и Брега је мажњавао са свих страна од самог почетка - а Руси и Украјинци имају овакве музике на кило већ целу деценију (колико су стари примерци које сам наватао). Мало је незгодно наћи их по мрежама, јер треба прво знати бар неко име за срчку, ал' нађе се. Рецимо, најбољи блуз свих времена, "Урал бајкер бљуз" неког Чижа (или групе Чиж), о којима немам појма осим да га растурају.А Брега је најбољи кад краде од себе. "Те ноћи" је испала одлична јеврејска "Ело хаи", пева Офра Хаза. Саставио је гајде и там-тамове кад су у Глазгову дочекивали Менделу па је и то одлично звучало. Да не спомињем оне бајаги грчке народњаке што је радио са Георгиом Даларасом... све познато :).
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted (edited)
leteci qraz na G-4 :o kako se * pakuje u japanu :D Edited by msmodesty
moderisem i floru i faunu po kucama ali ne ovde
  • 5 years later...