Jump to content

Café del PPP

Featured Replies

:fantom:

Samo da trgnem espreso, pa odo

Oslobodite empejca.

Topic vec postoji, zove se Nice & SlowOslobodite Matadora :wub: (dva meseca je sulud ban)

• Author

Da, ali teško da će ovde ići Sve će to mila moja prekriti snjegovi, ruzmarin i šaš ili Betovenova Moonlight sonata :) Ustvari, ova prva može i na topic Domaći bendovi, druga u klasičnu, ne, ne, ne, obe mogu na youtube muziku, ne, Nice und Slow... :wacko: Neke stvari previše odudaraju na istom mestu, a i ako je chillout, ambijentalna ili New Age muzika ne znači uvek da je spor ritam.Šta da se radi, tako vam je to na osnovu Člana 4 Zakona o Muzici i muzičim pravcima i ništa mi ne možete cocktail.gif

Edited by Elmer

Kakav je to kafić koji ne pušta Dugmiće?!Pravda za Bregu!Zatvorite ga, pa ga oslobodite!

• Author

...osećam miris trzalice koja mi opstruira otvaranje kafića angry.gif

<_< imaju i Dugmići u blizini, pa i tu pođemo

ambient/lounge/chillout kako god je zvali... muzika toliko seljačka i cheesy da je zapravo odlična, naravno ako je urađena sa minimumom stila (neki često ni taj minimum nisu u stanju da ispune). ovaj klip što je Garcia postovao me podseća na osećaj sa letovanja pre dve godine: posle 16ak sati u prljavom busu, stižemo u Kassiopi, Corfu i šaljem sms ortaku koji je sa devojkom tamo već nekoliko dana. stiže odgovor: "budite na gradskoj plaži za pola sata, dolazimo po vas". mi onako musavi, znojavi, prljavi i veoma umorni čekamo, stižu kolima, pravac Sunset Beach kod Sidarija. genijalna plaža, genijalni osećaj prvog ulaska u more te sezone... na kraju, penjemo se na vrh stenčuge, gde je lociran kafić koji pušta striktno ovakvu ziku. sedamo u ležaljke (ili ležemo u sedaljke? :huh: ), pije se ledeno pivo, sunce zalazi, ide muzika u pozadini...e o tome pričam. seljana, a ipak predobro.cv3x.jpgpan10.jpghttp://www.youtube.com/watch?v=v1LjzzyKCLc

podrska za gospodjicu i topik koji je otvorila. daj jedan produzeni sa mlekom da mi stoji na stolu a ti meni lepo skuvaj jednu tursku sa jednom kasikom secera da pijem.posto sam ranije slusao ove cafe del marove osecam se pozvanim da bacim ovde koji klipic pesama koje sam voleo i koje i danas volim da cujem. kad cujem neke od tih pesama vrate me u vreme kad sam ih slusao i bude mi jako lepo i pomalo nostalgicno(prakticno gej)ima dosta stvarno amaterskih i uzasnih pesama na tim kompilacijama ali ja sam nasao i neke koje meni valjaju.http://www.youtube.com/watch?v=eDaCFTPOzJg