zorglub Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Jao, majstori za fijata i lampice s kontrole table ... želim ti puno sreće.
beeva Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 (edited) Jao, majstori za fijata i lampice s kontrole table ... želim ti puno sreće.CPu ipak..iako su ji svi rekli da je bobina problem kod ovih sa 16v...ipak CPu..sad dvije opcije..ili reparacija ovog ili kupovina novog..veselo... Edited October 18, 2011 by beeva
mojo Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 pozna fiat puntu mi se desava da se motor ugusi pri paljenju ( ne prima gas i slabo rad) i upali se ona check engine lampica iznad lampice za abs....sto je zanimljivo to se desava uglavnom kad je nizbrdo parkiran. Kad krenem da ga vozim nakon 4, 5 min radi sasvim normalno. E sad, bio sam kod elektronicara, uglavnom mi je nesto smrsio da ga nista nisam shvatio i cekao je samo da me skine sa k. Kaze je bobina otisla ali da ta njena elektronika ne moze da se popravi te sam skontao da ce CPu da crkne kad tad i da tad dodjem:D ima neko neka iskustva, posto do sada nisam imao nikakvih kvarova..u pitanju je 2000g., 16v..Dođi u Novi Sad. Nema nizbrdo parkiranja.
zorglub Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 CPu ipak..iako su ji svi rekli da je bobina problem kod ovih sa 16v...ipak CPu..sad dvije opcije..ili reparacija ovog ili kupovina novog..veselo...Ipak daj na dijagnozu kod još nekoga, ako si u BG, mogu da preporučim samo Gorana sa Altine.
beeva Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 (edited) Ipak daj na dijagnozu kod još nekoga, ako si u BG, mogu da preporučim samo Gorana sa Altine.prilicno sam daleko od Bg a sad sam nasao poznanika nekog koji ce mi opet uraditi dijagnostiku pa da vidi o cemu se radi..uzece i tu maticnu plocu da pregleda pa cemo vidjeti sta i kako...u sustini mijenjao sam bobinu zbog koje ne rade ilindri kvar je ostao..tako da je vjer izlaz iz cpu ka bobini sto zahtjeva reparaciju izgleda.. Edited October 18, 2011 by beeva
Aće Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Da li se nesto placa kada se odjavljuje vozilo u policiji, i da li traze neku izjavu ili sl, posto je jedna reg tablica nestala?
Aće Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 odjavljujem, bice registracija na drugo ime i drugi grad.
vinska musica Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Kako da ucmekam, dezaktiviram, isključim.. alarm na Ševroletu aveo? Danas mi je arlaukao triput, a bez ikakvog razloga, parkiran u garaži.
Töölönlahti Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Je l' funkcionišu one kamere po gradu?Napravio sam namerno skretanje kuda & kako nije smelo, a evo sad vidim da tamo ima kamera, pa da znam da li će me obradovati kazna...
Đipalo Junuz Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 (edited) Je l' funkcionišu one kamere po gradu?Napravio sam namerno skretanje kuda & kako nije smelo, a evo sad vidim da tamo ima kamera, pa da znam da li će me obradovati kazna...Kamere funkcionišu, ali nisam siguran da postoji kamera koja snima takve prekršaje... Koliko je meni poznato snimaju prolazak žutom trakom, prolazak kroz crveno i brzinu, kako koja... Gde si snimljen?edit: lokacije i namene kamera:Žuta traka Brankov most – s obe strane Bulevar despota Stefana – Jovana Avakumovića Bulevar vojvode Mišića – ulaz u sajam Crveno svetlo Tošin bunar – Zagrebački put Bulevar Nikole Tesle – Trešnjin cvet Bulevar Mihajla Pupina – Ušće Trg Nikole Pašića (Dečanska) – Vlajkovićeva Ustanička – Specijalni sud Brzina Bulevar Nikole Tesle – Ušće Omladinskih brigada – Jurija Gagarina Jurija Gagarina – Žrtava antifašističke borbe Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića – na raskrsnici s ulicom Topčiderski venac Bulevar Mihajla Pupina – Španskih boraca (Palata Srbija) Edited October 30, 2011 by fanjo
pp34 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Trg Nikole Pašića (Dečanska) – Vlajkovićevaugh ... koji tacno semafor snima ova kamera ? iskreno se nadam da je onaj na raskrnici kod tunela, a ne pesacki kod fontane
Đipalo Junuz Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 ugh ... koji tacno semafor snima ova kamera ? iskreno se nadam da je onaj na raskrnici kod tunela, a ne pesacki kod fontanePešački, kod parkinga i autobuske stanice. Izvini.
pp34 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 a jel se racuna™ kad krenes sekund ranije pre nego sto se upali zeleno (kad se upali bela uspravna crtica da moze autobus da krene) ? :(
Recommended Posts