pp34 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 sta je 2000 din u odnosu na istrajnost anarhistickih ideala ?
Moća Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Jel ima negde spisak drzava u kojima vazi nasa dozvola? Da ne treba da se vadi medjunarodna.
Đipalo Junuz Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Da prijavim da sam danas odradio sa agencijom registraciju. Tehnički, agenciji 1500 dinara, ostavio sam im tablice, ličnu kartu i saobraćajnu, nikakva dodatna punomoć nije bila potrebna. Tablice stižu sutra ili u ponedeljak, a saobraćajna se čeka 7-10 dana. (Hvala, Renne!)
beeva Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 (edited) Da prijavim da sam danas odradio sa agencijom registraciju. Tehnički, agenciji 1500 dinara, ostavio sam im tablice, ličnu kartu i saobraćajnu, nikakva dodatna punomoć nije bila potrebna. Tablice stižu sutra ili u ponedeljak, a saobraćajna se čeka 7-10 dana. (Hvala, Renne!)jel to tehnicki bez prisustva kola odradjen?:P Edited September 29, 2011 by beeva
Đipalo Junuz Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 jel to tehnicki bez prisustva kola odradjen? :) Da sam napisao tehnički (agenciji 1500 dinara) bilo bi bez kola :P Čak su mi proveravali i prvu pomoć (komentar: ma meni je svejedno, neću ja da te vraćam sa tehničkog zbog toga, nego da te panduri ne cimaju, da vidimo da li zadovoljava propis...)
kud u maglu Simoviću Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 da li se kupoprodajni ugovor overava u opstini ili sudu(kom)?hvala
ducca Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Ako je BG u pitanju ja pre par meseci overavao u opstini Zvezdara (kod Vuka), oni su retki koji rade i popodne, do 7 ili 8, nisam siguran. Ali guzva je fixna...
Đipalo Junuz Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Ako je BG u pitanju ja pre par meseci overavao u opstini Zvezdara (kod Vuka), oni su retki koji rade i popodne, do 7 ili 8, nisam siguran. Ali guzva je fixna...Bivši 4. Opštinski sud na Novom Beogradu (sad se valjda zove Prvi osnovni sud ili tako nekako, bul. Mihajla Pupina između Goce Delčeva i Džona Kenedija) radi overe svaki dan do 19 h, a subotom valjda do 14 h. Radnim danom (malo kasnije popodne) skroz opušteno, više slobodnih šaltera nego ljudi koji overavaju.
kud u maglu Simoviću Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 hvalaa porez se placa u opstini na kojoj je prodavac ili u upravi prihoda, molim za malo detalja
Tresko Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 hvalaa porez se placa u opstini na kojoj je prodavac ili u upravi prihoda, molim za malo detaljaPorez se plaća u Poreskoj upravi one opštine na čijoj teritoriji ima prebivalište obveznik plaćanja poreza. Dakle, ako stoji u ugovoru da porez plaća kupac, onda u Poreskoj upravi u opštini gde ima prebivalište kupac. Ako ne stoji ništa u ugovoru, obveznik je prodavac, i plaća u Poreskoj upravi tamo gde ima prebivalište.
ducca Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 (edited) Kad motam volan levo/desno pojavi se neki zvuk nalik pari kad šušti iz pegle (ne znam kako bih drugacije opisao), dakle zvuk se javlja posle okretanja, kao da isprati motanje volana jos nekih 2 sekunde npr. Nema nikakvih drugih zvukova, lupkanja i slicno, niti sam primetio bilo kakav problem u voznji, samo taj zvuk i to kad sam parkiran ili lagano manevrisem, kapiram da je tu i inace ali ga ne cujem od motora... :unsure:Ulja za servo ima u fulu rekao bih. Edited October 4, 2011 by ducca
Đipalo Junuz Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Zar to nije uobičajen zvuk servo motora, kad okrećeš volan on se uključi...
ducca Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Jbg ako i jeste ja ga onda do pre par dana nisam nikad cuo
Recommended Posts