kapetanm Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Šta si dobio uz kola od papira? Vidi u kasetu da nije zavučen radio pass, to je veličine vizitke sa kodom, mada u bazi treba da postoji po autu a ne po serijskom broju radija
ducca Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Dobio sam nekoliko knjizica ali nigde koda, jedna od njih je upravo manual za cd player medjutim sa 4 prazne kockice gde je trebao da stoji kod, a pored pecat dilera koji je kapiram prodao kola. Broj sasije je za eventualno vadjenje koda iz baze, ali ovi sto dekodiraju preko programa to rade iskljucivo preko serijskog broja uredjaja koji pocinje na M i ima 6 cifara. Kad dodjem do njega resen problem (nadam se)... Ali nista do ponedeljka jbg.
Zli Gli Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Sta moze da se desi ako 90% vremena vozimo auto ili crvenoj zoni ili kad cak onaj pokazatelj goriva trepce? Ja ne sipam jer sam tako u finansijskoj nemogucnosti, a keva jer je boli uvo. Doliva se samo kad dodje do zadnje kapi a vec je 3-4 puta ostala i bez goriva jer ne prati uopste kad pocne da trepce... Jel moze da strada neki deo, ona neka pumpa ili sta vec?
renne Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Moze da strada pumpa.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
pp34 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 moze eventualno da se zaprlja filter goriva pre nego sto mu je vreme ... bas da strada pumpa, tesko. sem ako ne sipas kerozin ili d2. novija goriva su dosta cistija u odnosu na pre 10ak godina, tako da slobodno teraj na rezervi. kao da to svi ne radimo :)
Čutura Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 moze eventualno da se zaprlja filter goriva pre nego sto mu je vreme ... bas da strada pumpa, tesko. sem ako ne sipas kerozin ili d2. novija goriva su dosta cistija u odnosu na pre 10ak godina, tako da slobodno teraj na rezervi. kao da to svi ne radimo :)ako je pumpa potapajuca itekako moze da strada.....
Zli Gli Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 To su mi i rekli, da je ta potapajuca. Neka nam je Bog u pomoci onda, konstantno je u crvenoj zoni i ispod.
kapetanm Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 ako je pumpa potapajuca itekako moze da strada.....Upravo tako. ZAmisli da ti je zadnja četvrtina crvena lampica pa kad tu dođe, sipaj
Zli Gli Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Ma pokusao ja to da objasnim kevi ali ne vredi, a ja mogu da zamisljam koliko hocu kad nemam dinara vec mesecima
renne Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Potapajuća se 'ladi u gorivu,pa ti sam razmišljaj sta joj se dešava kad je na suvom
nesha taxista Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 pa to sam i mislio, al polazim od najcrnjeg, a to je da mi naplate taj 'gubitak' bez obzira sto mi nece uruciti duplikat.Za stare nema veze, ali ako nove izgubis onda spremi 6.000.Čeka me registracija u narednih mesec dana... Ako je neko u skorije vreme odradio registraciju u Beogradu, koliko se čeka, da li su i dalje velike gužve, koliko se čeka saobraćajna (znam da je u početku bilo i do dve-tri nedelje), i tako to... I hint za SUP u kojem je najmanja gužva bi mi značio Sad opet mogu agencije sve da ti odrade, das hiljadarku i ne mislis. Ja sam tako uradio pre mesec dana. ;)
kud u maglu Simoviću Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 (edited) sta da sipam(dospem) kao rashladnu tecnost destilovanu vodu ili antifriz? Edited September 4, 2011 by kud u maglu Simovicu
panta rhei Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 jel vozio neko novu Hondu Civic 1.4i Comfort? zena mi se opasno primila da je uzme. meni je fina ali nista posebno. ima li neko iskustva, cini mi se prilicno nepregledna?
renne Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 fenomenalan auto, da ne vozim alfu, vozi bih tu hondu
Recommended Posts