kapetanm Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Ja sam radio u jednoj koja radi i tehnički i osiguranje i papire. Traje jedan dan
ducca Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Skidao kleme, resetovao mi se Fordov fabricki CD plejer, a kod, pogadjate, nemam. Pitanje, da ne bacam pare u Grandu za kod, gde u BG odraditi alternativnu varijantu - dekodiranje?
ducca Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Jos mi neko pomenu danas da palim u Tosin bunar ali nije siguran koji broj ni ime servisa. Hvala ti puno, to bi trebalo da bude to.
Tresko Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Skidao kleme, resetovao mi se Fordov fabricki CD plejer, a kod, pogadjate, nemam. Pitanje, da ne bacam pare u Grandu za kod, gde u BG odraditi alternativnu varijantu - dekodiranje?Čekaj, stani, u Fordovom dileršipu će da ti naplate to što će ti dati pin za fabrički CD plejer za tvoj auto? A jel si ga kod njih kupio? :o
Tresko Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Al, dobro, svejedno to ne bi smeli da naplaćuju. Pa jebote, to im je jedan pogled na PC u database-u Forda, da nadju kod.
ducca Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Ne stigoh danas ali ujutru cu ih okrenuti pa javljam cenu, neko mi rece da je valjda nesto tipa 30 evra, ali slagacu...
kud u maglu Simoviću Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 meni se isto desilo na renou, i uspeo sam da izguglujem kod. Pokusaj
ducca Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Zvao Grand, jedina opcija je ponovno kodiranje posto ko fol ne mogu izuci kod iz globalne baze, cena 3700
Đipalo Junuz Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Pokušaj da pitaš ovde, ne može da škodi...
pp34 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 (edited) Zvao Grand, jedina opcija je ponovno kodiranje posto ko fol ne mogu izuci kod iz globalne baze, cena 3700 da, ne mogu koji jadnici <_<edit : sad bi trebalo da se napravis lud i kontaktiras ford global putem maila i kazes im da njihovi generalni zastupnici tvrde kako 'ne mogu' da ti vrate kod i zele da ti otmu pare. ko ih jebe Edited September 2, 2011 by 8-walker
copkillah Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 edit : sad bi trebalo da se napravis lud i kontaktiras ford global putem maila i kazes im da njihovi generalni zastupnici tvrde kako 'ne mogu' da ti vrate kod i zele da ti otmu pare. ko ih jebe+1
ducca Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 To cu da uradim, sta me kosta Elem, nasao na engleskom Ford forumu, imaju neki likovi programcic za dekodiranje i free of charge daju kod, ali sad je problem sto ne mogu da izvadim plejer napolje i procitam njegov serijski broj koji treba za dekodiranje, nemam prave alatke za vadjenje Agonija se nastavlja, ali pobeda je na vidiku
Recommended Posts