The Ghost Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Poznat problem kod Punta...servo. Moraces kod majstora, mozda je elektro motor, a mozda senzor polozaja letve volana (redje). Link to comment
ToniAdams Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 verovatno ces morati samo da repariras pumpu od serva. tojest sasvim sigurno, posto ipak on radi kad iskljucis na trenutak auto. sto pre vozi auto kod majstora. ne bi trebao ceh da drasticno predje 10k. Link to comment
Tresko Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 verovatno ces morati samo da repariras pumpu od serva. tojest sasvim sigurno, posto ipak on radi kad iskljucis na trenutak auto. sto pre vozi auto kod majstora. ne bi trebao ceh da drasticno predje 10k.Čudno bre za italijanske automobile. Link to comment
beeva Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 znaci sto evrica...vrlo rijetko se ukljucuje, prilikom udara. nije jos kriticno ali moracu kod majstora... Link to comment
eye of the beholder Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Gde mogu da se nađu sledeći delovi za Golfa III:- manžetna letve volana- šolja amortizera i- šipka nosač spone (kraj letve volana) Link to comment
holden kolfild Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 (edited) treba da radim prenos vlasnistva auta sa pravnog lica na sebe. vecina agencija me savetuje da se ne prolazi kroz poresku upravu (tj. ne placam valjda 2,5% poreza na prenos aps.prava) ukoliko mi firma ispostavi fakturu sa iskazanim pdv-om. je l to tacno? nije nikakav prekrsaj i sl? pitam, jer mi nije frka i da platim ovo ako treba, posto je cijena automobila prava sitnica (po onom zvanicnom katalogu) Edited March 15, 2011 by holden kolfild Link to comment
Grunf Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Gde mogu da se nađu sledeći delovi za Golfa III:- manžetna letve volana- šolja amortizera i- šipka nosač spone (kraj letve volana)jebo mater ako za golfa moras da juris delove po ovom forumu... vidi u radnji vento, u vojvode stepe, blizu trosarine... Link to comment
eye of the beholder Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 mrzi me da ganjam preko intereneta ili novinalakse je ovakoHvala!! :D Link to comment
Tresko Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 treba da radim prenos vlasnistva auta sa pravnog lica na sebe. vecina agencija me savetuje da se ne prolazi kroz poresku upravu (tj. ne placam valjda 2,5% poreza na prenos aps.prava) ukoliko mi firma ispostavi fakturu sa iskazanim pdv-om. je l to tacno? nije nikakav prekrsaj i sl? pitam, jer mi nije frka i da platim ovo ako treba, posto je cijena automobila prava sitnica (po onom zvanicnom katalogu)Ako ti je auto prodalo privredno društvo koje je u PDV sistemu, i imaš fakturu na kojoj je iskazan PDV, ne plaćaš 2.5% poreza, i ne treba da ideš u poresku upravu. Sa fakturom, i popunjenim obrascem za promenu vlasnika(ako je registracija još uvek važeća), ideš u MUP i prenosiš vlasništvo. Ako je istekla registracija, moraš da obaviš i tehnički pregled. Link to comment
holden kolfild Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Ako ti je auto prodalo privredno društvo koje je u PDV sistemu, i imaš fakturu na kojoj je iskazan PDV, ne plaćaš 2.5% poreza, i ne treba da ideš u poresku upravu. Sa fakturom, i popunjenim obrascem za promenu vlasnika(ako je registracija još uvek važeća), ideš u MUP i prenosiš vlasništvo. Ako je istekla registracija, moraš da obaviš i tehnički pregled.super, hvala! Link to comment
Tale Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Glupo pitanje:Prema ovim novim TX tablicama - da li to znači da u Beogradu može da radi najviše 1.000 taksista? Link to comment
pp34 Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 to je i meni palo na pamet neki dan ... moguce je da su se MALKO zajebali ... moguce da ce dodati jos 1000 na satrovackom - XT Link to comment
Timothy Leary Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Vec su potrosili sve trocifrene tx, pa su krenuli i sa cetvorocifrenim tx tablama... Link to comment
copkillah Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Ja bih stvarno voleo da znam imena konkretno i direktno odgovornih za sve u vezi sa ovim tablicama.Npr idejnog tvorca celog "sistema". Link to comment
Recommended Posts