Roger Sanchez Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Anlaser bio, cijeli život moj. Ovaj drugi anagram je možda hommage Gamalu Badelu Abdelu.
kud u maglu Simoviću Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 stara fora je da cekicem udaris par puta po anlaseru i onda proradi. Zalepe se neke cetkice i cekicem ih prodrmas, onda sve radi k`o novo. Ne preporucuje se ponavljati proces jer posle ne pomaze servis anlasera vec mora da se stavlja "nov" tj. drugi
Tresko Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Skrecem sa teme ali moram, na brzaka - jel se kaze anlaser ili alnaser? Ovo prvo se lakse izgovara ali mi neko rece da je drugo pravilno. Pravilno je Anlaser, od nemačkog Anlasser.
pp34 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 kad sam vec tu da priupitam ...kad palim auto, koji je stajao celu noc i don, uglavnom 12+ sati, pali kao mina, na pola kljuca. kad vozim, pa posle nekog vremena stanem negde na kratko, vratim se i onda vergla oko sekunde pa tek onda upali. nidje veze. u cemu je fora, zasto bolje pali potpuno hladan nego potpuno zagrejan ?
yolo Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 zato sto su ova nova kola totalni qrac od naprave.
Frile Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 stara fora je da cekicem udaris par puta po anlaseru i onda proradi. Zalepe se neke cetkice i cekicem ih prodrmas, onda sve radi k`o novo. Ne preporucuje se ponavljati proces jer posle ne pomaze servis anlasera vec mora da se stavlja "nov" tj. drugiNe mora ni čekićem da se mladi, dovoljno je da se čukne drškom od metle
nesha taxista Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 zato sto su ova nova kola totalni qrac od naprave.Lako je dokazati da su nova kola uglavnom bolje izrađena od prethodnih generacija. Što se tiče pitanja zašto teško pali topao motor - ja bih proverio ventile.
yolo Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 treba da upalim auto koji nije paljen tacno 12.5 meseci. da li treba prethodno nesto da uradim (sem da proverim da li ima ulje, da li je akumulator ok i slicno).
yolo Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 ma golf TDI je to, upalice - nego bih da izbegnem da mi zariba motor i slicne pojave koje vode ka generalnoj.
beeva Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 ma golf TDI je to, upalice - nego bih da izbegnem da mi zariba motor i slicne pojave koje vode ka generalnoj.remenje pregledaj.i pakne bi trebao ali pretp da nemas gdje i kako.
yolo Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 kakve pakne? mislis na kocnice? pa to je sve bogu hvala zablokirano:)
Recommended Posts