pp34 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 uh ... srecom nadjoh u komsiluku u radnji original cep za svih 200 din ... sinoc sam trazio po netu pa sam naletao po forumima na ljude koji su placali mnogo vise pa sam se zato uplasio <_<
nesha taxista Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Dobro, taj za 200 nije baš original, ali to nije stvar kod koje je to tako bitno.
Zli Gli Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 (edited) Polupao mi neko ispred zgrade sofersajbnu i prednje staklo sa vozaceve strane. Koliko to otprilike izadje polovno a koliko novo, sa ugradnjom? U pitanju je Astra G. Edited December 11, 2010 by Zli Gli
zorglub Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Polupao mi neko ispred zgrade sofersajbnu i prednje staklo sa vozaceve strane. Koliko to otprilike izadje polovno a koliko novo, sa ugradnjom? U pitanju je Astra G. Ne slutiš ko je štetočina?
Zli Gli Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Moze da bude samo bivsi posto je razvedena... Ma rekli su mi u policiji da je jos jedan auto polupan iste noci tako da je verovatno nekim budalama bilo malo dosadno pa se meni zalomilo... nebitno, nemam dokaze i ne vredi mi da sumnjam ni na koga.A sad bi bilo lepo kad bi mi neko odgovorio, da znam sta da ocekujem. U ponedeljak moram krenuti da zovem po oglasima posto nema leba da cemo kupiti novo.
Dankan Ajdaho Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Osiguranje ti ne pokriva stakla kojim slučajem?Ja sam menjao u Glas servisu pre par godina, ono od šoferšajbne je bilo pedesetak eura.
Zli Gli Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Ma treba da vidim u polisi da li imamo osigurana stakla ili ne, a auto mi je kod ujaka u garazi pa ne mogu sad da vidim.
yolo Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 to se dodatno placa pri osiguranju vozila i uvek treba da naglasis da hoces
ducca Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Sa ledenim danima pocelo da me zeza paljenje na Mondeu tdci, bar 3 puta mora da zakrci u prazno pre nego sto ga upalim. S obzirom da je zadnjih nedelju dana ovo postalo uobicajeno moram to resiti sto pre. Po simptomima izgleda da je anlaser u pitanju pa ako je neko imao slicnu boljku i eventualno ima da mi preporuci kakvog pouzdanog elektricara u BG bio bih zahvalan. Planirao u petak neki put pa mi je hitno da ovo sredim toko danasnjeg dana ako je ikako moguce. Moze i na pm kontakt.
Zli Gli Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Skrecem sa teme ali moram, na brzaka - jel se kaze anlaser ili alnaser? Ovo prvo se lakse izgovara ali mi neko rece da je drugo pravilno.
ducca Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 (edited) jebem li gaAnlaser Edited December 16, 2010 by ducca
Idioteque Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Jebem li ga +1Anlanser About 45,300 results
Recommended Posts