Jump to content

Pitanja o svemu i svacemu

Featured Replies

Ja imam odlično iskustvo sa EuroGlassom na Karaburmi ove zime kada su mi grana i led razbili prednji vetrobran. Ne znam kakve veze imaju sa originalnim Glass Servisom, ali su mi bili najbliži koji su u tom trenutku imali na stanju model sa svim senzorima i zaštitom za moj auto, kod drugih je trebalo sačekati par dana da im stigne iz magacina. Pre podne policija i zelenilo uradili zapisnik, osiguranje fotografisalo radi procene, već istog poslepodneva zamenjeno u servisu.

Mnogo tu ima stvari na koje treba obratiti pažnju - da pri skidanju starog stakla ne dođe do oštećenja limarije ili komandne table, a pri stavljanju novog da sve lepo postave kako treba, stave dovoljno lepka ili čega već da dobro drži i ne dođe do prodiranja vode unutra. Ja sam strepeo tokom ovih majskih kiša, ali sve je prošlo kako treba.

• Replies 7.9k
  • Views 573.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Da prijavim samo da mi je onaj advokat sto radi auto odstete izvukao na onih 25 hiljada dinara jos dosta, do 200 hiljada sto je valjda i maksimum preko evropskog izvestaja. Dao sam mu 15% po dogovoru,

• InvisibleLight
    InvisibleLight

Nasla sam, na 500m od stana u travnjaku/liscu na putanji gde kiki kaki a ja se sagnem da pokupim i d3sava se da mi ispadne telefon iz dzepa jakne, a sinoc ocigledno i kljuc  Koje olaksanje..

• Pa to vise nije subotnji vec celodnevni Bukvalno ne izlazim iz auta, jos sad kad sam na odmoru, pa se vozikam onako, pomalo i besciljno. Da mi je neko rekao da cu toliko da zavolim da vozim… dobr

Posted Images

Jel imao neko slican problem sa klimom i kako ga je resio?

Upalim je sve normalno radi, hladi jedno sat vremena i onda kraj, duva ali kao obicna ventilacija.

Punjena ne tako davno gledali su sa nekom lampom nema gubitaka.

Jedan nas covek koji radi kao mehanicar gradjevinskih masina kaze da moze biti da je izbusen radijator, ili kako se vec zove na srpskom, mozda hladnjak i preporucuje da ga zamenimo.

Ima li to vama logike?

Meni cudno ako je izbusen kako moze i taj sat normalno da radi.

On 10. 6. 2025. at 9:07, ducca said:

Ima li ko iskustva sa ovim servisima za zamenu autostakala, znam da je u startu bio Glass Service, a sad ih ima na svakom ćošku? Neki mozda za izbegavanje i slicno?

Мењао обичну шоферку без сензора пре 2-3 године. Испало јефтиније неких 25-30% у односу на Глас. Без замерки на одрађено. Деловало ми да имају доста посла.

Glass service Knežević · Radničk...
No image preview

Glass service Knežević · Radnička 23, Beograd 11000, Serbien

★★★★★ · Mechaniker
On 10. 6. 2025. at 9:07, ducca said:

Ima li ko iskustva sa ovim servisima za zamenu autostakala, znam da je u startu bio Glass Service, a sad ih ima na svakom ćošku? Neki mozda za izbegavanje i slicno?

https://autostaklabgd.rs/index.php/kontakt

najtoplije preporuke. prijatelju su nasli soferku za bukvalno upola od onog sto je glass servis trazio.

1 hour ago, Grunf said:

https://autostaklabgd.rs/index.php/kontakt

najtoplije preporuke. prijatelju su nasli soferku za bukvalno upola od onog sto je glass servis trazio.

+1

pre par godina uzeo kod njih soferku sa senzorom za za senika, kinesku, upola cene od evropske (ne secam koje tacno)

Jel ima neko iskustva sa Tojotom Korolom (sedan Luna) ima neka akcija za 20k benzinac pa gledam da li vredi da se uzima ili da gledam neke polovnjake za slične pare tipa Kia Sportage.

25 minutes ago, *edited by mod said:

Jel ima neko iskustva sa Tojotom Korolom (sedan Luna) ima neka akcija za 20k benzinac pa gledam da li vredi da se uzima ili da gledam neke polovnjake za slične pare tipa Kia Sportage.

Imao ja to, predhodni model... Ok auto bio za pare koje sam ga platio 130ks, benzin, manuelac...

Kad sa presao iz Dacie, izgledao mi kao space shuttle... :)

Doduse, ja sam ga bio platio 13k, tad... :)

Kolega vozi tu novu, ja vozio starije. Neunistive su, ima prostora unutra, nema sta da brigas.

Imam ja prethodnu generaciju kao Radiša. Auto zmaj prezadovoljan sam.

Da, prostora jako puno na zadnjoj klupi, ako nesto znaci ...Jedini auto koji sam video da ima vise prostora pozadi je bio SuperB, a on je bar klasu vise... Gepek isto velik...

14 minutes ago, radisa said:

Da, prostora jako puno na zadnjoj klupi, ako nesto znaci ...Jedini auto koji sam video da ima vise prostora pozadi je bio SuperB, a on je bar klasu vise... Gepek isto velik...

niko nikad nije kupio kola zato što “može da se mrda kolenima pozadi”

Kada te vozac vozi bitno je da može da se mrda kolenima pozadi

78290875_1413097808868578_53581889755655

ah, pa to onda kupuje preduzećetm

25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

niko nikad nije kupio kola zato što “može da se mrda kolenima pozadi”

Ne kazem... Ali je lep fature...

2 hours ago, radisa said:

Imao ja to, predhodni model... Ok auto bio za pare koje sam ga platio 130ks, benzin, manuelac...

Kad sa presao iz Dacie, izgledao mi kao space shuttle... :)

Doduse, ja sam ga bio platio 13k, tad... :)

Jel gepek onaj da moze ceo da se podize, tj jel moze da stane frizider ?

Ja imam onaj klasicni sedan doduse matoru Hondu, i gepek jeste veliki, ali ne moze nista kabastije da stane, to me izludjuje.